Jump to content

Παιδιά.....γρήγορα βοήθεια.....

Recommended Posts

Επειδή πήγα τις μνήμες μου OCZ PC3200 Platinum rev2 για RMA πριν κανενα μήνα.....και επιδή από ότι το κόβω να περιμένω κανένα μηνα ακόμα....πιές είναι οι αντίστοιχες μνήμες σε corsair που να φοράνε σίγουρα TCCD?

Παιδια αν γίνεται να απαντήσετε σίγουρα μέχρι αυριο στις 12...καλά θα ήταν....

290 ο αδελφος που ρωτησε το μαγαζι που της φερνει ειναι και τεχνικος πανω σε τσιπακια

του ειπε οτι ειναι οι καλυτερες μνημες για αυτους που ασχολουνται με overcl........ αν προσεξες πανω στις μνημες φορανε πανελ που δειχνει διαφορες πληροφοριες π.χ volt, θερμοκρασια,timing.επισης συνοδευεται με cd-rom για drivers

να συμπληρωσω οτι στο σχολιο αναφερει η μνημες που αναφερεις πανε παρα πολυ ανετα χωρις κανενα προβλημα με 2.5-3-3-7 στα 250

Αυτές που ψάχνεις είναι οι CORSAIR XMS3200XL. Αν είναι και Platinum, θα έχουν τον κωδικό 3200XLPT.

Έχουν chip TCCD της Samsung (μπορείς να δεις σχετικά με όλα τα είδη των chips εδώ: http://www.ocforums.com/showthread.php?t=372050) και για την εξαιρετική ικανότητά τους στο overclocking δες εδώ: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=55093&page=5&pp=20

Μετά από αυτό, νομίζω τα λόγια είναι περιττά... 345 MHz / DDR690 :jump:

H σειρά XMS Pro έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την XMS, με τη μόνη διαφορά ότι οι ψύκτρες έχουν διπλάσια επιφάνεια και υπάρχουν και LEDs στο πάνω μέρος, τα οποία δείχνουν πότε γίνεται χρήση μνήμης.

Απ' ότι βλέπω στο site της CORSAIR η σειρά Pro δεν έχει 2-2-2-5 σε μία μνήμη. Έχει μόνο στο κιτ για dual channel ΤWINX1024-3200XLPRO.

Γενικά, να προσέχεις ο κωδικός να έχει XL μετά τον αριθμό του bandwidth. Αυτό δείχνει τα Xtra Low latencies, δηλαδή 2-2-2-5.

Παιδιά.....

UTT δεν θέλω....

Θέλω TCCD και μπορώ να αρκεστώ μόνο σε 3200 γιατι πρέπει να είναι μέχρι 310ε οπότε ξεχάστε τις 4400....

Τώρα όσο για τις 3200xl...νομίζω έχουν brainpower pcb αλλά οι pro σίγουρα δεν θα έχουν επειδή έχουν άλλο pcb για τα leds......και δεν νομίζω να έβγαλε η pb ειδικά για την ψορσαιρ.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.