Jump to content

Creative Zen Micro προβλημα με το βυσμα των ακουστικων

panakos

Recommended Posts

Εχω εδω και 3 μηνες ενα Zen Micro και μετα απο εντατικη αλλα προσεκτικη χρηση ( ειμαι φανταρος) μου παρουσιασε προβλημα κακης επαφης στο βυσμα των ακουστικων. Σε διαφορα ξενα Forum διαβασα οτι το προβλημα ειναι γενικο στα Creative.

Το πηγα στην Info-Quest και περιμενω (εχει περασει μια εβδομαδα).Σκεφτηκα να το ανοιξω και να το κολησω εγω , το βυσμα ειναι κολημενο σε δευτερευουσα πλακετα οποτε δεν ειναι μεγαλο το ρισκο.

Εχετε εμπειρια απο παρομοια περιπτωση και απο το service της Info-Quest? Θα το φτιαξουν ή θα το παρω ετσι?

Παντως σαν mp3 player ειναι κορυφαιο και σε ηχο και σε λογισμικο (οχι τελειο αλλα πολυ καλο).

Με άλλα ακουστικά δοκίμασες; Πάντως καλύτερα θα ήταν να πάρεις μετά που θα στο φτιάξουν και ένα ζευγάρι ακουστικά με επίχρυσο βύσμα καθώς υποτίθεται οτι κάνει καλύτερη επαφή... :)

Μάλλον η βάση(η υποδοχή που είναι κολλημένη στην πλακέτα) έχει το πρόβλημα και όχι το βύσμα, αν κατάλαβα καλά.

Δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς με επιδιόρθωση, αν είναι εντός εγγύησης καινούργιο θα σου δώσουν.

Και θα ήταν πανεύκολο να αλλάξεις το βύσμα μόνος σου γρήγορα και με μηδαμινό κόστος αν είναι σε "άνετο" σημείο και ξέρεις κολητήρι... :( Ωστόσο δε νομίζω να σε πειράζει που θα σου δώσουν καινούριο! :p

Ελπιζω να μου δωσουν καινουριο. Τα ακουστικα δεν παιζουν ρολο , το προβλημα ειναι στην πλακετα που ειναι κολημενο το βυσμα , απο οτι ειδα στο net ειναι σε 2ο PCB οποτε στην αναγκη παιζει και κολητηρι.

Απο αυτα που εχω διαβασει το προβλημα ειναι κατασκευαστικο και θα ξαναπαρουσιαστει οποτε τοτε μπορει να παιξει κολητηρι.

Το δικο μου ειχε και 2η μπαταρια δωρο , ελπιζω να μου την δωσουν και αυτη γιατι με εχει σωσει. Στην σκοπια δεν εχουμε μπριζες!

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=9&id=1331

Έ ρε που έχει φτάσει ο Ελληνικός Στρατός!!! :p Και net σας έχουν! Να σε δω άμα σε πιάσει κανένας ανώτερος στη σκοπιά με το Zen... :p

Θα σε ταλαιπωρήσει να το αλλάξεις το βύσμα μάλλον... :(

Α! Και καλωσήρθες! Εδώ άλλοι φεύγουν για φαντάροι και άλλοι έρχονται από στρατόπεδα... :p

α) Σίγουρα χρειάζεσαι κολλητήρι. β) Από service της quest έχω την χειρότερη εντύπωση γ) Το επίχρυσο βύσμα δεν κάνει καλή επαφή με την έξοδο απλά είναι καλύτερο λόγω της καλύτερης αγωγιμότητας του.

Τελικα μου δωσανε καινουριο και μια επιπλεον μπαταρια , μιας και το δικο μου ειχε 2 μπαταριες.Ελπιζω να μην ξαναχαλασει αν και απο εχω διαβασει ειναι κατασκευστικο το προβλημα και ολα χαλανε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.