strif Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 Γεια χαρα σε ολους !Θελω μια βοηθεια!Ανοιγα το PC και δεν ανοιγε η οθονηβαζοντας την καρτα γραφικων σε αλλο pc διαπιστοσα οτιηταν καμενη.Αγωρασα μια καινουρια μα τιποτα !επισης δοκιμασα αλλες 2 μα τα ιδια παλιτο pc ανοιγει αλλα η οθονη δεν οχι.( δοκιμασα και την οθονη σε αλλο pc και δουλεψε)τι αλλο μπορει να φτεει ?δωστε μια βοηθεια πριν πετακσω το pc απο το παραθυρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάϊος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Αν δεν εχει προβλημα η μητρικη σου φταιει το καλωδιο ή απλα καηκε η οθονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Αρχική απάντηση από strif Γεια χαρα σε ολους !Θελω μια βοηθεια!Ανοιγα το PC και δεν ανοιγε η οθονηβαζοντας την καρτα γραφικων σε αλλο pc διαπιστοσα οτιηταν καμενη.Αγωρασα μια καινουρια μα τιποτα !επισης δοκιμασα αλλες 2 μα τα ιδια παλιτο pc ανοιγει αλλα η οθονη δεν οχι.( δοκιμασα και την οθονη σε αλλο pc και δουλεψε)τι αλλο μπορει να φτεει ?δωστε μια βοηθεια πριν πετακσω το pc απο το παραθυρο... Το καλώδιο της VGA το δοκίμασες να δείς εάν δουλεύει? Λες ότι δοκίμασες την όθονη σε άλλο pc. Με ποίο καλώδιο?Δηλαδή όταν λες ότι ανοίγει το pc μπαίνει σε windows? Ακούς την μουσικούλα?Δοκίμασε το pc ολόκληρο σε άλλη οθόνη. Εάν δεν πάρει μπρός η άλλη οθόνη τότε νομίζω πως η vga σου πήρε μαζί της την agb θύρα ή την pci-e και πας για μητρική. Τότε δοκίμασε να βάλεις μια pci vga να δείς εάν θα πάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strif Μάϊος 23, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 οχι η οθονη ειναι μια χαρα την εχω δοκιμασει και σε αλλο μηχανιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 AGP slot χαλασμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Προφανώς όταν κάηκε η κάρτα γραφικών έκαψε και το agp slot...ή το αντίθετο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Φιλε μου οπως αναφερθηκε το προβλημα σου ειναι η μητρικη(για να το σιγουρεψεις βαλε καποια παλια pci αν εχεις να δεις αν δουλευει).Αν εχεις εγγυηση γυρισε την μηπως στην αλλαξουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strif Μάϊος 23, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 AGP slot πως μπορώ να διαπιστόσω οτι ειναι χαλασμένο το slot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάϊος 23, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Δοκιμασε με καμια αλλη καρτα που σιγουρα παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Μάϊος 23, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Τι μητρική έχεις ? Μήπως είναι καμμιά παλιά και δεν παίζει με τιςκαινουριες agp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
strif Μάϊος 23, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 οκ θα αλλαξω μητρικη.. σας εχαριστω ολους για την βοήθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
strif Μάϊος 23, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 οχι δοκιμασα 3 καρτες και παλιες και καινουριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 23, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Ε τότε ακόμα ρωτάς τι φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
strif Μάϊος 23, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 μητρική κρίμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάϊος 23, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Τι μητρικη ηταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
strif Μάϊος 23, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 MSI Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 23, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Κοίτα τι είχα πάθει εγώ... http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12182 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάϊος 23, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 @nickstamat: Τελικα τι εγινε με τη μητρικη εκεινη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 23, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Για δοκίμασε να επαναφέρεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στο BIOS βγάζοντας για λίγο την μπαταρία ή τις μνήμες αν και δε νομίζω να φταίει αυτό... Πιθανότατα πάντως είναι η μητρική. Θεός χωρέστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 23, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Τελικά, η Gigabyte μου είπε να πάω εκεί που την αγόρασα για RMA. Δεν το έψαξα όμως περισσότερο, γιατί θα έμπαινα σε μεγαλύτερες ταλαιπωρίες. Τέλος πάντων, πήρα την 8ΚΝΧΡ (αυτή που έχω και τώρα) και την καμμένη την έχω κρατήσει προσεγμένη και καθαρή για... ενθύμιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.