giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 Παιδια που μπορω να βρω τις παραπανω ψυκτρες και ποσο περιπου?Επισης στην ψυκτρα του presscot μπορω να βαλω πανω εναν tornado? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Ερωτηση και απο μενα.......ALPHA PAL ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιούνιος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Καλησπέρααυτή που έχεις στη φοτο είναι απο prescot με fins κυκλικα σαν orb και χάλκινη βάση έ ?πολύ εύκολα μπορείσ στο fleamarket για 5-10 ανάλογα που θα πέσεις. Σχετικά με τη μετατροπή που θές να κάνεις μου φαίνεται λίγο δύσκολο γιατί έχει περίεργο πιάσιμο με το υπόλοιπο πλαστικο που δενει στην ψύκτρα. Αν το καταφέρεις πάντος μπές σε ένα κόπο να το δείξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούνιος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από colt3003 Καλησπέρα αυτή που έχεις στη φοτο είναι απο prescot με fins κυκλικα σαν orb και χάλκινη βάση έ ? Εμενα γιατι μου φαινεται παραλληλογραμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από eleven Εμενα γιατι μου φαινεται παραλληλογραμη? Η ψύκτρα είναι παραλληλόγραμμη, με στρογγυλλεμένες γωνίες και όπως λέει ο colt3003 έχει κυκλικά fins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiroi_Kumo Ιούνιος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Έχω μια τέτοια ή παρόμοια για nothwood. Βέβαια είναι moddaρισμένη. Ανεμιστήρι μόνο με mod παίρνει πάνω άλλο εκτός από το stock. Πάλι και με άλλο ανεμιστήρι σε μένα δεν έκανε δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.