Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 Τις τελευταιες 5 φορες που μπουταρα στα xp μου εβγαλαν αυτο Καμμια ιδεα τι παιζει?
Braveheart1980 Μάϊος 23, 2005 Author #4 Μάϊος 23, 2005 Ioς δεν ειναι το τσεκαραΤωρα που ξαναμπουταρα δεν μου το εβγαλεΜπας και φταει το -εστω ελαχιστο overclocking- που εχω κανει?Να ανεβασω ταση σε μνημες?Τωρα δουλευω 11χ222 με default ταση στη cpu και default ρευμα στις μνημες ( ocz rev2 platinum)Για τους drivers τι να πω , εχω τους τελευταιους εδω και κανα μηνα χωρις προβλημα
RootX Μάϊος 23, 2005 #5 Μάϊος 23, 2005 Με λίγο ψάξιμο στο google, φαίνεται ότι το πρόβλημα σχετίζεται με msi μητρικές.Μιας και έχεις και audigy, όσο κουφό και αν ακούγεται, ένας τυπάκος λέει ότι το έψαξε και το διόρθωσε έτσι:"Run MSCONFIG go to Startup and disable these two and only these two processes: RCMan and SBDrvDET. I figured the combination out by trial and error. After some research I figured out what the processes were and why the are probably causing problems. RCMan is for the Platinum card remote control and SBdrvDet is to detect the Platinum card Front panel controler system."
gtr_84 Μάϊος 23, 2005 #6 Μάϊος 23, 2005 Ναι ρε παιδια εχω ακουσει πολλα προβληματα που σχετιζονται με τους drivers της Audigy.
Braveheart1980 Μάϊος 23, 2005 Author #7 Μάϊος 23, 2005 Thanx rootx αλλα δεν εχω ουτε front panel ουτε remote control και κατεπεκταση ουτε τα αναλογα services . Ενα service της audigy εχω μονο το οποιο το εχω απενεργοποιησει απο τη πρωτη στιγμη εδω και πολυυυυυυυυυυ καιρο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.