Jump to content

’ντε γεια μωρέ παιδιά

Chosen

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Chosen

Δεν ξέρω πότε θα έχω net εκεί που πάω και σίγουρα δεν ελπίζω σε αυτό της δουλειάς (θα είμαι ευτυχής αν ανοίγει έστω και την σελίδα της Microsoft...)

Σίγουρα θα ανοίγει η σελίδα του Ubuntu...

Καλή τύχη Πέτρο και θα τα λέμε μέχω msn.

Καλά να περνάς Πέτρο (στην ξενιτιά :p) και μη ξεχνάς τους φίλους σου στο lab (αλήθεια έχεις κανέναν; :p )

Αλήθεια, σε computerοεταιρία-κολοσσό δεν πας; Προς τι οι αρνητικές σκέψεις για πρόσβαση στο net????? (εκτός αν τους έχεις δείξει δείγματα της δουλειάς σου στο lab aka ημερολόγια :p )

Αρχική απάντηση από spc

(εκτός αν τους έχει δείξει δείγματα της δουλειάς σου στο lab aka ημερολόγια :p )

Μα πως πήρε τη δουλειά νομίζεις;

Καλή τύχη Πέτρο, δε θα χεις πρόβλημα. Πιστευω μπορείς και καλύτερα. :T:

YouCanDoBetter

ΠΕΤΡΟ σου ευχομαι το καλυτερο εκει που πας,σε ολους του τομεις της ζωης σου,σε ευχαριστω για ολα,και ευχομαι να ξαναρθεις:flower: :flower: :flower:

Φιλε σου τα ειπα και απο κοντα. Καλη τυχη στην νεα ζωη που διαλεξες, ευχομαι ολα να σου πανε δεξια. Ειναι μεγαλο το κενο που θα δημιουργησει η απουσια σου στην Θεσσαλονικη ( aka ο ομορφοτερος ολων). Ελπιζω ο deseris, να καλυψει τα κενα(περισσοτερο make up).

Πετραρα σου ευχομαι ολοψυχα καλο ταξιδι και καλη επιτυχια στα νεα σου σχεδια

Πραγματικα θα αφησεις κενο που δυσκολα αναπληρωνεται

εκτος και εαν ο Λαπμης γινει διεθνης και απασχολει και προσωπικο απο την ξενιτια...:p

να'σαι καλα και μπαινε και που καα που να λες μια καλησπερα;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.