mariosalice Ιούνιος 11, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 01:31] Κι όμως όλο το σύστημα είναι μεν μεγάλο αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου με όλα τα κουτιά πιστεύω!Μόνο αν ακριβώς από πάνω από τον επεξεργαστή βρίσκεται το πλαϊνό ανεμιστηράκι του κουτιού!Τότε χρειάζεται μια παράπανω διερεύνηση!Αλλά κατά τα άλλα δείχνει μιά χαρά!Επίσης επειδή αναφέρθηκε για το ότι το τέστ έγινε με ανοικτό κουτί,εγώ ότι νούμερα σας αναφέρω έγινε με κλειστό και όλα τα άλλα ανεμιστηράκια στο low.... Φίλε ErgotelisΜου αρέσει πολύ η επιλογή των υλικών που έχεις στος υπολογιστή σου. Πολύ καλά έκανες και πήρες Nforce4 χωρίς SLI και με την ΑΤΙ Χ800. Πραγματικά πρέπει να το έψαξες ή να ξέρεις. Δεν μας έγραψες τη διαφορά θερμοκρασίας που είχες. Για παράδειγμα στο δικό μου σύστημα με την original ψύκτρα AMD είχα 38-40 βαθμούς σε κοινή χρήση και 50 βαθμούς σε 100% load (με κλιματισμό 25 βαθμούς) σταθερά όση ώρα και αν πέρναγε που όμως για να τα πετύχει έβγαζε πολύ θόρυβο ιδιαίτερα σε full load. Με την XP 120 έπεσα λίγο στους 32 και 47 αλλά αθόρυβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούνιος 11, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Καλημέρα και πάλι,για τα υλικά που λες τα έψαξα πάρα πολύ,από εκεί που ήξερα 2-3 πράγματα έμαθα αρκετά για την αγορά/επιδόσεις, χωρίς ωστόσο να ξέρω ουσιαστικά πράγματα για το τρόπο λειτουργίας τους!Και το Pc μου το έφτιαξα από το 0,αγοράζοντας πράγματα από 8 διαφορετικά μέρη(Γερμανία,Αμερική και 6 ελληνικά eshop/μαγαζία) Τουλ αυτό που κατάφερα ήταν να έχω σύστημα αρκετά φθηνότερο από ότι άμα το αγόραζα από κάπου όλο μαζί. Για τις default θερμοκρασίες,πρίν,εμένα με χαμηλή ένταση ανεμιστήρα ανέβαινε στους 50 βαθμούς,αλλά αν το έβαζα να δουλεύει με όριο τους 40 μπορεί και το ανεμιστηράκι να ανέβαινε στις 6000 στροφές,κάνοντας τέτοια φασαρία λες και ήταν έτοιμο να απογειωθεί! Τώρα με τον arctic freezer βρήκα την ησυχία μου! Πάντως βρε παιδιά,όσοι λέτε ότι πρέπει να είναι μούφα,και εγώ πίστευα ότι παρουσιάζεται υπερβολικά καλός,λόγω και του περέργου σχήματος,αλλά μέχρι στιγμής είμαι πλήρως ικανοποιημένος και επαληθεύει πιστεύω τα όσα έχουν γραφτεί!Γι'αυτό μη βιαζόμαστε να κρίνουμε κάτι αν δε το πιάσουμε στο χέρι μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούνιος 11, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Εϊναι καλή και οικονομική λύση, αλλά δεν είναι XP ότι και να κάνουμε. Για κάποιους διαφορές της τάξης των 10 βαθμών αξίζουν τα επιπλέον χρήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούνιος 11, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Nαι σίγουρα,αλλά ο xp(για τον 120 λέμε,γιατί ο 90 δεν είναι δα και πολύ καλύτερος) κάνει αρκετά παραπάνω λεφτά,εγώ τον πήρα 28 ευρώ έναντι τουλ τα διπλάσια που θέλει ο xp,αλλά,άμα ήταν να δώσω 60 ευρώ για τον xp,καλύτερα έχω να φέρω καμιά υδρόψυξη από εξωτερικό, με καμιά 70αριά ευρώ...Τον ανεμιστήρα τον πήρα άλλωστε κυρίως λόγο του ότι είναι πραγματικά αθόρυβος και αποδοτικός,και έχει και κάποιες δυνατότητες για overclocking αν θέλω καμιά μέρα να δω τι παίζει με αυτή τη τεχνική(άλλωστε δε χρειάζομαι την έξτρα δύναμη προς το παρόν) αλλά ώς ένα σημείο(π.χ. περίπου 4000+ να γίνει) και πάλι απόλυτα αθόρυβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούνιος 11, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Από συγκριτικό με ανεμιστήρες ίδιου θορύβου (12εκ στον 120, 92 εκ στον 90c) και ίδιο setup σε loadανεμιστήρες στα 12ν------ 120 52, 90c 52, freezer 58ανεμιστήρες στα 7ν, 57, 62 και 66 αντίστοιχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούνιος 11, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Δικό σου τέστ?Αυτά είναι θερμοκρασίες έτσι?Με τη διαφορά όμως ότι αν δε κάνω λάθος στα 12v η freezer είναι πιο αθόρυβη από την 90...Κοίταξε πάντως,αν αναλογιστώ τη τιμή της είναι οκ τέτοιες θερμοκρασίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούνιος 11, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Θερμοκρασίες είναι και ο θόρυβος είναι ακριβώς ο ίδιος (20-21dB) και για τους τρεις ανεμιστήρες στα 7ν. Στα 7ν οι διαφορές είναι μεγάλες όπως και η τιμή βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.