Jump to content

check Arctic Cooling Freezer 64 Review....

f117

Recommended Posts

Απο που λες να την παρεις? Απο εδω ή απο το εξωτερικο? Απο εδω μου φαινεται πως μονο το checkmate την εχει. Με τα ιδια λεφτα γιατι δεν παιρνεις την ΧΡ90 την αλουμινενια? Ή την ΤΤ Tower112(αυτη ειναι φθηνοτερη). Και οι 2 αυτες ειναι καταπληκτικες.

theHitma@n από το hacshop λέω να την πάρω...είναι στα 28 ευρώ τελική τιμή κ η xp-90 με ανεμηστήρα κάνει 55 ...so.... :p

Αρχική απάντηση από F117 [Χθες, στις 02:56]

Check μία το http://www.gognet.com/article.php?a=33 που έχει review απο την Arctic Cooling Freezer 64 ..... πιστεύω την αγοράζω εύκολα.....ε?τι λέτε?δεν έχουμε λεφτά για την xp-90c γργργρgrgrgr

Έχει πολύ μεγάλο βάρος (460gr άταν το όριο από την AMD είναι τα 450gr) και πρακτικά δεν τη θεωρώ κατάλληλη επειδή έχει μεγάλο όγκο που θα κλείσει τη ροή του αέρα στο case. Δοκιμάστε τη σε κλειστό κουτί και συγκρίντε τη με την original του Athlon 64 και θα δείτε οτι όχι μόνο δεν θα υπάρξει κέρδος (θερμοκρασία επεξεργαστή σε συγκεκριμένα επίπεδα θορύβου) αλλά θα κάνει χειρότερα τα πράγματα και μετά θα ψάχνεστε για το τι φταίει. Προσέξτε και την πονηριά του τεστ. Το εξετάζουν έξω λέει από το κουτί για να αποφύγουν λανθασμένες μετρήσεις. Το σωστό και τίμιο θα ήταν να συγκρίνουν original με Cooling Freezer 64 μέσα στο ίδιο κλειστό κουτί.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 07:07]

Έχει πολύ μεγάλο βάρος και πρακτικά δεν τη θεωρώ κατάλληλη επειδή έχει και μεγάλο όγκο που θα κλείσει τη ροή του αέρα στο case. Δοκιμάστε τη σε κλειστό κουτί και συγκρίντε τη με την original του Athlon 64 και θα δείτε οτι όχι μόνο δεν θα υπάρξει κέρδος (θερμοκρασία επεξεργαστή σε συγκεκριμένα επίπεδα θορύβου) αλλά θα κάνει χειρότερα τα πράγματα και μετά θα ψάχνεστε για το τι φταίει.

την δοκιμασες σε κλειστο κουτι και ειδες αυτα τα αποτελεσματα που λες?:blink:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 07:13]

την δοκιμασες σε κλειστο κουτι και ειδες αυτα τα αποτελεσματα που λες?:blink:

Δεν πρόλαβα να τελειώσω το γράψιμο. Θα έβλεπες και τη συνέχεια.

"Προσέξτε και την πονηριά του τεστ. Το εξετάζουν έξω λέει από το κουτί για να αποφύγουν λανθασμένες μετρήσεις. Το σωστό και τίμιο θα ήταν να συγκρίνουν original με Cooling Freezer 64 μέσα στο ίδιο κλειστό κουτί."

Δεν την έχω ούτε τη δοκίμασα. Εμπειρικά το λέω. Νομίζω οτι όποιος την πάρει καλό θα ήταν να καταγράψει θερμοκρασίες και να μας πει. Το τεστ πάντως δεν μας διαφωτίζει.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 07:24]

Δεν πρόλαβα να τελειώσω το γράψιμο. Θα έβλεπες και τη συνέχεια.

"Προσέξτε και την πονηριά του τεστ. Το εξετάζουν έξω λέει από το κουτί για να αποφύγουν λανθασμένες μετρήσεις. Το σωστό και τίμιο θα ήταν να συγκρίνουν original με Cooling Freezer 64 μέσα στο ίδιο κλειστό κουτί."

Δεν την έχω ούτε τη δοκίμασα. Εμπειρικά το λέω. Νομίζω οτι όποιος την πάρει καλό θα ήταν να καταγράψει θερμοκρασίες και να μας πει. Το τεστ πάντως δεν μας διαφωτίζει.

:OT: οταν ποσταρει καποιος κατι προσπαθει να ολοκληρωνει την σκεψη του και οχι να διορθωνει μετα απο 15 λεπτα γιατι μεσα σε αυτο το χρονο το διαβαζουν αρκετοι ανολοκληρωτο.

αν το διορθωνες στα επομενα 1-2 φυσικα δεν θα ελεγα τιποτα.απλα η διορθωση σου εγινε 15λεπτα μετα.

το συγκεκριμενο ατομο που εκανε το ριβιου αυτο ξερει ελαχιστα πραγματα για το αντικειμενο και το παιζει προφεσορας.οποτε καλυτερα να μην λαμβανεται υποψην σας τα ριβιου του.οταν τον πηρε το Lab forum χαμπαρι για το τι εστι μπιλ πεππας αποφασισε να την κανει με ελαφρα.

.:OT:

εμπειρικα ως προς τι αφου ΔΕΝ την δοκιμασες?η εμπειρια αποκταται με την πρακτικη σε βαθος χρονου.το υφακι μου δεν ειναι για να σε θιξω προσωπικα αλλα γενικα στα ποσταρισματα καποιων εδω μεσα που εκφραζουν μια γνωμη χωρις να το εχουν δοκιμασει κατι.απλα ετσι οπως το δανε απο μακρυα και οπως το σκεφτονται μεσα στο μυαλο τους.δεν ειναι ομως σωστος τροπος αυτος.εδω θελουμε να δινουμε σωστες αποψεις τεκμηριωμενες με νουμερα με δοκιμες κλπ.:)

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 07:42]

:OT: οταν ποσταρει καποιος κατι προσπαθει να ολοκληρωνει την σκεψη του και οχι να διορθωνει μετα απο 15 λεπτα γιατι μεσα σε αυτο το χρονο το διαβαζουν αρκετοι ανολοκληρωτο.

αν το διορθωνες στα επομενα 1-2 φυσικα δεν θα ελεγα τιποτα.απλα η διορθωση σου εγινε 15λεπτα μετα.

το συγκεκριμενο ατομο που εκανε το ριβιου αυτο ξερει ελαχιστα πραγματα για το αντικειμενο και το παιζει προφεσορας.οποτε καλυτερα να μην λαμβανεται υποψην σας τα ριβιου του.οταν τον πηρε το Lab forum χαμπαρι για το τι εστι μπιλ πεππας αποφασισε να την κανει με ελαφρα.

.:OT:

εμπειρικα ως προς τι αφου ΔΕΝ την δοκιμασες?η εμπειρια αποκταται με την πρακτικη σε βαθος χρονου.το υφακι μου δεν ειναι για να σε θιξω προσωπικα αλλα γενικα στα ποσταρισματα καποιων εδω μεσα που εκφραζουν μια γνωμη χωρις να το εχουν δοκιμασει κατι.απλα ετσι οπως το δανε απο μακρυα και οπως το σκεφτονται μεσα στο μυαλο τους.δεν ειναι ομως σωστος τροπος αυτος.εδω θελουμε να δινουμε σωστες αποψεις τεκμηριωμενες με νουμερα με δοκιμες κλπ.:)

Τα στοιχεία και οι παρατηρήσεις που έγραψα δεν είναι από μακρυά θεωρίες αλλά αντικειμενικά στοιχεία που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις. Δεν χρειάζεται να έχω την ψύκτρα για να γράψω οτι είναι βαρειά και ογκώδης. Ούτε χρειάζεται η ψύκτρα για να σχολιάσω το δημοσίευμα που όπως βλέπω συμφωνείς κι εσύ μαζί μου. Όσο για το θέμα του μεγέθους που αποτελεί μια παρατήρηση περισσότερο παρά την ουσία του ποστ δεν είναι ανάγκη να έχει κανείς την ίδια ψύκτρα για να αποκτήσει σχετική εμπειρία από τόσο ογκώδεις ψύκτρες. Αλήθεια ποιά είναι η δική σου εμπειρία πάνω στο θέμα υπερβολικά ογκώδεις ψύκτρες; Διαφωνείς οτι μειώνουν τη ροή του αέρα σε κλειστό κουτί; Έχεις στοιχεία και διαφωνείς; ’ντε μάστορα να σε δω στην πράξη. Μόνο λόγια είσαι.

Επομένως που είναι το πρόβλημά σου και μου κότσαρες τόσα off topic που είναι off topic τα ίδια; Αλήθεια ξέρεις τι σημαίνει off topic ή έτσι το πέταξες; Όσο για την προσθήκη στο ποστ σου το έγραψα ώστε να το προσέξεις μια και πρόλαβες και το διάβασες στις 7 το πρωί.

Ούτε λοιπόν τάδα απο μακρυά ούτε στο μυαλό μου είναι οι παρατηρήσεις μου.

Χρήσιμες όμως είναι για όσους θα τις διαβάσουν εκτός από σένα που τις βρίσκεις off topic (εκτός θέματος) θεωρίες της φαντασίας μου. Δεν συνέρχεστε λίγο λέω εγώ;

Γράψτε καμμιά πληροφορία ή καμμιά εύστοχη παρατήρηση, δώστε κανένα χρήσιμο link και αφήστε την εύκολη και άστοχη κριτική αφ' υψηλού.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 20:51]

Τα στοιχεία και οι παρατηρήσεις που έγραψα δεν είναι από μακρυά θεωρίες αλλά αντικειμενικά στοιχεία που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις. Δεν χρειάζεται να έχω την ψύκτρα για να γράψω οτι είναι βαρειά και ογκώδης. Ούτε χρειάζεται η ψύκτρα για να σχολιάσω το δημοσίευμα που όπως βλέπω συμφωνείς κι εσύ μαζί μου. Όσο για το θέμα του μεγέθους που αποτελεί μια παρατήρηση περισσότερο παρά την ουσία του ποστ δεν είναι ανάγκη να έχει κανείς την ίδια ψύκτρα για να αποκτήσει σχετική εμπειρία από τόσο ογκώδεις ψύκτρες. Αλήθεια ποιά είναι η δική σου εμπειρία πάνω στο θέμα υπερβολικά ογκώδεις ψύκτρες; Διαφωνείς οτι μειώνουν τη ροή του αέρα σε κλειστό κουτί; Έχεις στοιχεία και διαφωνείς; ’ντε μάστορα να σε δω στην πράξη. Μόνο λόγια είσαι.

Επομένως που είναι το πρόβλημά σου και μου κότσαρες τόσα off topic που είναι off topic τα ίδια; Αλήθεια ξέρεις τι σημαίνει off topic ή έτσι το πέταξες; Όσο για την προσθήκη στο ποστ σου το έγραψα ώστε να το προσέξεις μια και πρόλαβες και το διάβασες στις 7 το πρωί.

Ούτε λοιπόν τάδα απο μακρυά ούτε στο μυαλό μου είναι οι παρατηρήσεις μου.

Χρήσιμες όμως είναι για όσους θα τις διαβάσουν εκτός από σένα που τις βρίσκεις off topic (εκτός θέματος) θεωρίες της φαντασίας μου. Δεν συνέρχεστε λίγο λέω εγώ;

Γράψτε καμμιά πληροφορία ή καμμιά εύστοχη παρατήρηση, δώστε κανένα χρήσιμο link και αφήστε την εύκολη και άστοχη κριτική αφ' υψηλού.

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=AeroCPUcooling&cp_id=46674

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=AeroCPUcooling&cp_id=47469

και οι 2 ψυκτρες ειναι τερατα........αν δεις ομως την διαταξη στην θεση του ανεμηστιρα θα δεις οτι οχι μονο ΔΕΝ χαλανε την ροη του κουτιου αλλα στελνουν και ευκολοτερα τον αερα απο το εμπρος μερος στο πισω..........οποτε δεν ειναι ολες οι μεγαλες προβλημα στην ροη

ΚΛΙΚ ΟΦΦ:hi:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 21:03]

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=AeroCPUcooling&cp_id=46674

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=AeroCPUcooling&cp_id=47469

και οι 2 ψυκτρες ειναι τερατα........αν δεις ομως την διαταξη στην θεση του ανεμηστιρα θα δεις οτι οχι μονο ΔΕΝ χαλανε την ροη του κουτιου αλλα στελνουν και ευκολοτερα τον αερα απο το εμπρος μερος στο πισω..........οποτε δεν ειναι ολες οι μεγαλες προβλημα στην ροη

ΚΛΙΚ ΟΦΦ:hi:

OK με τα link. Τέρατα πραγματικά που με πλάγια κλεισίματα προσπαθούν να κατευθύνουν τον αέρα. Μακρυά από μένα. Μπρρρρρ. :hi:

Παιδια no offence αλλα αυτη η freezer μου φενεται μεγααλη μπουρδα. Πεταμενα λεφτα. Μου κανει για πολυ ψευτικη.

Απο την αλλη μερια ειχα την 112 η οποια ηταν τερας. Οχι μονο βαρους αλλα και επιδοσεων. Την ειχα κανει και review. Την εβγαλα για ψυχολογικους και μονο λογους, γιατι 1.5kg μαζι με φουρφουρι ηταν πολλα για τα αρκετα xtreme γουστα μου. Πηρα μια xp-120 και εχω εφαμιλλες επιδοσεις και με το socket στη θεση του :p

Απο την μια συμφωνω με τον spresv, δηλαδη για το οτι ειναι ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΗ μπουρδα. Απο την αλλη παλι ο ενδιαφερομενος, δηλαδη ο F117, δεν διαθετει και πολλα λεφτα. Αρα δεν μπορει να κοιταζει για High End ψυκτρες. Εγω παντως θα περιμενα να μαζεψω καμια 30αρια ευρω και πηγαινα να επαιρνα μια απο τις παραπανω. Αν παλι βιαζεσαι να παρεις μια ψυκτρα τοτε τραβα και παρε αυτην που λες. Καλυτερη με τα ιδια λεφτα δυσκολα θα βρεις.

Εdit: Για κοιτα αυτη .Εχω διαβασει καλα σχολια για αυτη. Αν εχεις τα λεφτα χτυπα την:boxed: !

δεν ειναι αναγκη να ξηλωθει για να παρει ψυκτρα. Και η Silent tower με καμια 30ρια ευρω ειναι αψογη.

Αρχική απάντηση από spresv [Χθες, στις 22:35]

δεν ειναι αναγκη να ξηλωθει για να παρει ψυκτρα. Και η Silent tower με καμια 30ρια ευρω ειναι αψογη.

Υπάρχει κάποια φθηνή, σχετικά χαμηλή ψύκτρα αλουμινίου, με heatpipes και βάση από χαλκό; Αν όχι καλύτερα να αφήσει την original. Αυτή που είχε ο δικός μου επεξεργαστής είναι αλουμινένια με βάση από χαλκό και έκανε μια χαρά δουλειά. Δεν ξέρω ο 3200 τι έχει πάνω. Αν είναι παλιότερης τεχνολογίας ας πάρει μια ψύκτρα με τον ανεμιστήρα μαζί από κάποιον που την άλλαξε και του περισσεύει.

αχμμ εμένα έχει όλο αλουμίνιο !έτσι θυμάμε !δεν νομίζω να είδα καθόλου χαλκό οταν την έβαζα...!για πείτε!ξέρετε καμία σαν αυτή που λέει ο mariosalice?φαντασου να κάνεις πατέντα κ να βάλεις κάναν δυνατό ανεμηστήρα 9αρη στην freezer....

• 3 weeks later...

Παιδιά την πήρα! :cool:

Για πείτε μου,μετά από 3 ώρες λειτουργίας(λίγο gaming και δουλεία γραφείου,surfing-acrobat-word-powerpoint) να μου βγάζει 42 βαθμούς και να μην μπορεί να μετρήσουν τα προγράμματα την ταχύτητά της επειδή ειναι χαμηλή αρκετά όπως λένε (γράφει 0rpm-slow,και μου το βγάζει με κόκκινα επειδή ίσως νομίζει το πρόγραμμα ότ δε λειτουργεί!!) ,δεν είναι καλα???

Φυσικά δεν ακούγεται τίποτα!Όταν έβαλα το όριο στους 40 βαθμούς,μετά πάλι από παρόμοια χρήση,έβγαζε 36 βαθμούς και στροφές 2000 περίπου,αλλά και πάλι ήταν οκ γιατί άνοιγα το case και δεν ακουγόταν θόρυβος από εκεί!!

Κάλα δεν είναι βρε παιδιά?Όσο για overclocking,θα το κάνω και θα σας πω και εκεί αποτελέσματα,αλλά μέχρι 2000 στροφές που έχει πάει δεν έχω ακούσει τίποτα από θόρυβο!

Για τα λεφτά της ψηφίζω οκ!!!!

Οτιδήποτε απορίες ρωτίστε με!!!

Αρχική απάντηση από ergotelis [Χθες, στις 21:05]

Παιδιά την πήρα! :cool:

Για πείτε μου,μετά από 3 ώρες λειτουργίας(λίγο gaming και δουλεία γραφείου,surfing-acrobat-word-powerpoint) να μου βγάζει 42 βαθμούς και να μην μπορεί να μετρήσουν τα προγράμματα την ταχύτητά της επειδή ειναι χαμηλή αρκετά όπως λένε (γράφει 0rpm-slow,και μου το βγάζει με κόκκινα επειδή ίσως νομίζει το πρόγραμμα ότ δε λειτουργεί!!) ,δεν είναι καλα???

Φυσικά δεν ακούγεται τίποτα!Όταν έβαλα το όριο στους 40 βαθμούς,μετά πάλι από παρόμοια χρήση,έβγαζε 36 βαθμούς και στροφές 2000 περίπου,αλλά και πάλι ήταν οκ γιατί άνοιγα το case και δεν ακουγόταν θόρυβος από εκεί!!

Κάλα δεν είναι βρε παιδιά?Όσο για overclocking,θα το κάνω και θα σας πω και εκεί αποτελέσματα,αλλά μέχρι 2000 στροφές που έχει πάει δεν έχω ακούσει τίποτα από θόρυβο!

Για τα λεφτά της ψηφίζω οκ!!!!

Οτιδήποτε απορίες ρωτίστε με!!!

Φίλε ergotelis

Με γειά η καινούργια σου ψύκτρα. Τότε που ρώταγες είχα διαβάσει κριτικές πολύ καλές σε σημείο που πήγα και την είδα και από κοντά σε κατάστημα. Είχα κάποιες αμφιβοίες για το μέγεθος αλλά σιγά τη λεπτομέρεια. ’ντε και καλό o/c.

Κι όμως όλο το σύστημα είναι μεν μεγάλο αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου με όλα τα κουτιά πιστεύω!Μόνο αν ακριβώς από πάνω από τον επεξεργαστή βρίσκεται το πλαϊνό ανεμιστηράκι του κουτιού!Τότε χρειάζεται μια παράπανω διερεύνηση!Αλλά κατά τα άλλα δείχνει μιά χαρά!Επίσης επειδή αναφέρθηκε για το ότι το τέστ έγινε με ανοικτό κουτί,εγώ ότι νούμερα σας αναφέρω έγινε με κλειστό και όλα τα άλλα ανεμιστηράκια στο low....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.