Jump to content

TTGI Super Flower SF-610 Fan Master Review

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γλυκουλι δεν ειναι?:p

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=324

Mirrored Front Plate 3 - color backlit choices (Red, Purple, Light blue)

Temp Monitoring 3 - independent thermistors (60 cm cable length (0c ~ 99c))

Fan Monitoring 3 - independent fan monitoring plugs (0 ~ 9999RPM)

Display: CPU frequency/HDD running, montioring RAM capacity/Internet / Email monitoring/Monitor dpi readout/Volume/Time & Date

Alarm Functions : Temp alarm/Fan alarm/Visual and Audio alarms

Αρχική απάντηση από ea6gka

εγω δεν ξαναπαιρνω gadgetakia type Gatewatch :hehe:

ασχημο ειναι

γιατι ωρε?επαθες τιποτα με κανενα gadget?

με γκατζετ γενικως οχι , αλλα ξανα λεφτα, για να βαλω κατι που θα το βγαλω 2 φωτογραφιες και θα το χαζεψω 2 ωρες το πολυ και μετα ουτε που θα ενδιαφερθω, δεν θα σκασω

προτιμω τους good ol περιστροφικους διακοπτες

Καλες δυνατοτητες εχει αλλα εμφανισιακα δεν αρεσκομε! Αυτο το μεταλλοειδες στυλ δεν μου αρεσει καθολου. Θα το βαλεις και θα χαλασει ολη η μοστρα του κουτιου.(Ετσι πιστευω εγω)

Αρχική απάντηση από theHitma@n

Καλες δυνατοτητες εχει αλλα εμφανισιακα δεν αρεσκομε! Αυτο το μεταλλοειδες στυλ δεν μου αρεσει καθολου. Θα το βαλεις και θα χαλασει ολη η μοστρα του κουτιου.(Ετσι πιστευω εγω)

εμενα αυτο ακριβως μ'αρεσει....:)

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

ωραίο αλλά ευχαριστώ δε θα πάρω...

οχι ρε γμτ...θα πεσει εξω η εταιρια....:p

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

ωραίο αλλά ευχαριστώ δε θα πάρω...

ακομα και αν το πλαισιο το φερει με 30 ευρω τελικη?:hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka

ακομα και αν το πλαισιο το φερει με 30 ευρω τελικη?:hehe:

Μπα για αυτο πανω απο 19 δεν αξιζει να δωσεις

Απαίσιο είναι! Καλύτερο σε εμφάνιση το gatewatch αν και αποτι καταλαβα πολλά προβλήματα έχει!

Αρχική απάντηση από masteroidz

Απαίσιο είναι! Καλύτερο σε εμφάνιση το gatewatch αν και αποτι καταλαβα πολλά προβλήματα έχει!

Συμφωνω, πολυ καλυτερο το Gatewatch και ας πιανει 2 5"35. Απο που το συμπεραινεις ρε συ οτι εχει πολλα προβληματα?

Αρχική απάντηση από theHitma@n

Συμφωνω, πολυ καλυτερο το Gatewatch και ας πιανει 2 5"35. Απο που το συμπεραινεις ρε συ οτι εχει πολλα προβληματα?

Οπτικα..ακουστηκα...:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Καπου διάβασα μέσα στο forum οτι πήρε φωτιά σε μερικούς και σε άλλους τα ψιλοέπαιξε!

Αρχική απάντηση από masteroidz

Καπου διάβασα μέσα στο forum οτι πήρε φωτιά σε μερικούς και σε άλλους τα ψιλοέπαιξε!

Link?Μπορεις να δωσεις?γιατι πρωτη φορα τ'ακουω αυτα...

απο εμφανιση ειναι πολυ ωραιο,πρωσοπικη γνωμη παντα,τωρα αν δημιουργησε προβληματα σε καποιους δεν ξερω

Αρχική απάντηση από darkCount

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15134&highlight=gatewatch

Συγχωρατε με...δεν το ειχα προσεξει ωφειλω να ομολογησω....αλλα δεν εχουν πολλοι παραπονα...ενας ετυχε...αντε δυο με τον shido...αλλα αυτος ειναι αλλη περιπτωση....:p....μπορει να ηθελα να το κανει o/c και να του εριξε ρευμα....τσπ...και του hipro ειχε καει ενα pcp&c...αυτο δεν σημαινει οτι παυουν να ειναι καλα και αξιοπιστα....εεε?

Δεν είπα εγω οτι δεν είναι αξιόπιστα! Όλα τα ηλεκτρονικά είδη (ακριβά και φτηνά) έχουν ενα ποσοστό "αποτυχίας" ανάλογα το περιβάλλον χρήσης...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.