Qlim4X Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2005 HI!!!!!!!!! παιδια και σορυ για το τοσο πολυ off topic αλλα δεν ηξερα που αλλου να ψαξω... λοιπον οπως προ αναφερα ψαχνω για site με μεταχιρισμενες μηχανες απο γερμανια η ελλαδα. δευτερον δεν εχω αποφασισει ακομα τι να παρο και θα ηθελα την πολιτιμη βοηθεια σας. ενδιαφερομε για street απο 125-250(2χρονο γιατι τετραχρονο δεν αξιζει λογο επιδοσεων) λογο ηλικιας και διπλοματος αλλα και επισης για motard αλλα ολα τα καλα ειναι σε μεγαλα κηβικα σε μηχανακια ειχα μια προεπιρεσια περιπου 5 χρονια με ΥΖ-85,ΥΖ-125. πλιζζζζζζζζζζζ :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάϊος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 απο ελλάδα γατι δεν κοιτάς στη χρυση ευκαιρία... ?http://www.xe.gr/xrysi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 mobile.de Τραβα σε αυτο το site,εχει αρκετα πραγματα απο Γερμανια. Μονο που πρεπει να ξερεις ΛΙΓΟ γερμανικα . Διαλεγεις τις διαφορες παραμετρους και σου βρισκει οτι θες. Ουτε εγω ξερω γερμανικα αλλα το εμαθα σιγα σιγα. Αν σε δυσκολεψει πολυ πες μου να σε βοηθησω. Αν βρεις τιποτα ενημερωσε μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 22, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n mobile.de Τραβα σε αυτο το site,εχει αρκετα πραγματα απο Γερμανια. Μονο που πρεπει να ξερεις ΛΙΓΟ γερμανικα . Διαλεγεις τις διαφορες παραμετρους και σου βρισκει οτι θες. Ουτε εγω ξερω γερμανικα αλλα το εμαθα σιγα σιγα. Αν σε δυσκολεψει πολυ πες μου να σε βοηθησω. Αν βρεις τιποτα ενημερωσε μας. βασικα αυτο εψαχνα αλλα δεν το θυμομουνα .......... μηπως ξερεις αν τα φερνουν ελλαδα??? καμια ηδεα για μηχανες ρε παιδια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr βασικα αυτο εψαχνα αλλα δεν το θυμομουνα ..........μηπως ξερεις αν τα φερνουν ελλαδα???καμια ηδεα για μηχανες ρε παιδια??? Βεβαια και τα φερνουν. Τραβα σε μια μαντρα και πες θελω να μου παραγγηλεις αυτη την μηχανη. Λογικα θα σου την φερει. Εχω δει μια Aprillia 125cc. Απο look φαινεται σαν να ειναι χιλιαρα, αλλα μολις την ακουσεις καταλαβαινεις τι πραγματικα ειναι. Απο τα απλα scooter125cc εχω ακουσει οτι παει καλυτερα. Τωρα το μοντελο ομως δεν το θυμαμαι. Η γνωμη μου ειναι πως για τοσα κυβικα καλυτερα ειναι να παρεις μια cross style ας πουμε. Οταν λες street εννοεις και scooter? Ας πουμε ενα Gilera 180cc δεν θα σου εκανε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 street και να εννοει scooter περιεργο μου φαινεται...μαλλον εννοει στυλ aprilia rs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 22, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Βεβαια και τα φερνουν. Τραβα σε μια μαντρα και πες θελω να μου παραγγηλεις αυτη την μηχανη. Λογικα θα σου την φερει. Εχω δει μια Aprillia 125cc. Απο look φαινεται σαν να ειναι χιλιαρα, αλλα μολις την ακουσεις καταλαβαινεις τι πραγματικα ειναι. Απο τα απλα scooter125cc εχω ακουσει οτι παει καλυτερα. Τωρα το μοντελο ομως δεν το θυμαμαι. Η γνωμη μου ειναι πως για τοσα κυβικα καλυτερα ειναι να παρεις μια cross style ας πουμε. Οταν λες street εννοεις και scooter? Ας πουμε ενα Gilera 180cc δεν θα σου εκανε?? ακου να δειςαπο κροσακια ειχα αρκετα και ακομα εχω αλλα......θελω κατι καθαρα δρομισιο streetaki να πιγενει μπουνιες.αυτα που εχω δει ειναι τα εξειςhonda nsryamaya tzraprilia rsολα στα 250cc γιατι πιο κατο δεν αξιζει αλλα και πιο πανο δεν παιζει λογο δηπλοματος...οσο για σκουτερακια δεν ψινομε αλλα το dna ειναι καλο αλλα τετραχρονο στα 180cc 18 αλογα ενο τα αλλα εχουν απο 55-75 ................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 22, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 street και να εννοει scooter περιεργο μου φαινεται...μαλλον εννοει στυλ aprilia rs... αυτο ενα πραμα κατι σε R1 αλλα μικρογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr αυτο ενα πραμα κατι σε R1 αλλα μικρογραφια Αυτο πρεπει να σου λεω. Βλεπω ενα στην αρχη και αρχισα να το προσκυναω!!!!! μολις το ακουω λεω ΩΧΧΧ, την πατησαμε!!! Εχω την εντυπωση πως ειναι 125. Δεν ειμαι 100% σιγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 22, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 ειμαι αναμεσα στα 3 που προαναφερα με μεγαλητερι προτιμιση στο RS αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω και απο που να το φερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 23, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 γιατι ψαχνομαι και εγω αλλα για μαγαλυτερη για μετα τοκαλοκαιρι.......εχω μια ερωτηση.....αμα με πιασουν με 600αρα και ειμαι κατω των 18 τι προστιμο τρωω?με διπλομα κανονικο εννοειται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 24, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Απο αυτα που λες κι εγω την RS250 προτιμω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 24, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 δεν τον παίρνει ρε παιδια λόγω διπλώματοςwww.bikenet.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 24, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης γιατι ψαχνομαι και εγω αλλα για μαγαλυτερη για μετα τοκαλοκαιρι.......εχω μια ερωτηση.....αμα με πιασουν με 600αρα και ειμαι κατω των 18 τι προστιμο τρωω?με διπλομα κανονικο εννοειται... το προστιμο ειναι μικρο αλλα πας δικαστηριο και πρεπει οταν γινει να εχεις το διπλωμα μαζι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 24, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka το προστιμο ειναι μικρο αλλα πας δικαστηριο και πρεπει οταν γινει να εχεις το διπλωμα μαζι σου αυτο γινοταν με τα 50αρακια αλλα ολοι εχουν διπλωμα μετα απο εναν χρονο που γινεται η δικη και γλιτωνουν....για πανω απο 250cc πρεπει να εισαι πανω απο 21 σωστα?Σε περιπτωση που εισαι 18 ξερω γω +1χρονος = 19..οποτε παπαλα.....τι γινεται εκει?Σου απαγορευουν δια παντως την εκδοση διπλωματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Μάϊος 25, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 αυτα που εχω δει ειναι τα εξειςhonda nsryamaya tzraprilia rs Nsr και ΤΖR είναι αρκετά δύσκολο έως αδύνατο να βρεις σε καλή κατάσταση rs αν ψάξεις μπορεί να βρεις κάτι καλό. Θα σου έλεγα να ξεκινήσεις με κάτι άλλο και όχι με 2 χρόνο 250 εξάλλου μην ξεχνάς ότι υπάρχει και ο περιορισμός των 34 ίππωνάρα και πάλι παράνομος θα είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 25, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από flameboy Nsr και ΤΖR είναι αρκετά δύσκολο έως αδύνατο να βρεις σε καλή κατάσταση rs αν ψάξεις μπορεί να βρεις κάτι καλό. Θα σου έλεγα να ξεκινήσεις με κάτι άλλο και όχι με 2 χρόνο 250 εξάλλου μην ξεχνάς ότι υπάρχει και ο περιορισμός των 34 ίππωνάρα και πάλι παράνομος θα είσαι. εχω βρει καπια πολυ περιπιημενα και απο τα 3 .σε μηχανακια εχω μερικα χρονια προεπιρεσια και τα ξερω πολυ καλα τα 2χρονα.οσο για τα αλογα σκασιλα μου ετσι και αλιος το RS εχει 70 με το αγονιστικο κιτ φτανει στα 115 (το κιτ ειναι αυτο που τρεχουν στα motoGP)lololκαι απ οτι ρωτισα σε μια σλολι οδιγον υπαρχει καπιο παραθυρακι να το νομιμοπιησειςεμενα με ενδιαφερει να μαμαει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.