Γιωργος_Μ Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2005 Οπως λεει και ο τιτλος θελω να με διαφωτισετε για μια φτηνη λυση ωστε να μπορω να συνδεσω κονσολα(παιχνιδομηχανη) σε οθονη (κατι το οποιο να ειναι για CRT + TFT ή αν δενειναι εφικτο μονο για TFT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill17 Μάϊος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Πηγαινε στο πλαισιο και κοιταξε το AVER MEDIA 5 γυρω στα 100.Το εχω και ειναι αρκετα καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angeldust Μάϊος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Φθηνό νομίζω είπε...Ψάξε καλύτερα για μετατροπέα απο Scart σε DVI, το πολύ 10 ευρώ να κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Ιούνιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 angel dust εχεις δοκιμασει μετατροπεα scart σε dvi η vga? η ποιότητα καλή? πες μου ενα ναι να ερθει επιτελους το ps2 κοντα στο pc! αγαπιουνται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 αν θες να περασει μεσω του υπολογιστη γινεται και με μια φτηνη καρτα τηλεορασης ή αν εχει η καρτα γραφικων σου video in να το συνδεσεις εκει...αν θες να το πας απευθειας στην οθονη χωρις μεσολαβηση του υπολογιστη τοτε δεν εχω ιδεα πως γινεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Ιούνιος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 harris για το πρωτο ξερεις τι γινεται με το θεμα της ποιοτητας? η λυση με καλωδια-μετατροπεα scart που λεει o angeldust ισχυει?Οσο για το 2ο χωρις μεσολαβηση απο pc το tvbox της avermedia κανει αυτη τη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.