Snips Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2005 Η 14χρονη Σγούρου Δέσποινα η οποία πρόκειται να κάνει εγχείρησηαφαίρεσης όγκου από τη σπονδυλική στήλη χρειάζεται επείγοντωςαίμα ομάδας 0(-).Η μικρή Δέσποινα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ.Σοφία.Αν κάποιος έχει αυτή τη σπάνια ομάδα και μπορεί να δώσει αίμα, αςεπικοινωνήσει απευθείας με το Νοσοκομείο Παίδων " Αγ.Σοφία"Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου για να ενημερωθεί για τις ώρες αιμοδοσίαςΤηλ: 2107467000.Ευχαριστούμε πολύ" Το Χαμόγελο του παιδιού"Σύλλογος των παιδιών στην Ελλάδα & στην ΚύπροΣτουρνάρη 16Αθήνα, 10683Τηλ: 210 3306140Κοινωνική Υπηρεσία: 210 7609550, Γραμμή SOS 1056 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάϊος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Εχει προαναφερθει 2 φορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 22, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 ωπ ναι...δεν το είδα. Παράξενο όμως που είναι από 30-3. εγώ το είδα σήμερα σε άλλο forum ως πρώτη είδηση..τεσπα....Σβήστε το ή τουλάχιστον σβήστε τα παλιά καθότι μπορεί ακόμα να υπάρχει ανάγκη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Snips ωπ ναι...δεν το είδα. Παράξενο όμως που είναι από 30-3. εγώ το είδα σήμερα σε άλλο forum ως πρώτη είδηση..τεσπα....Σβήστε το ή τουλάχιστον σβήστε τα παλιά καθότι μπορεί ακόμα να υπάρχει ανάγκη.. δεν πειραζει τετοια θεματα αξιζουν να ειναι γραμμενα και 1000 φορες,μακαρι να βρεθει αιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Έχω αυτή την ομάδα αίματος, αλλα 1)Μενω Ηράκλειο Κρήτης2)Έιμαι 18 χρονών (κατι νομικό νομίζω παίζει λάθος)3)Νομίζω έχω στίγμα μεσογειακής αναιμίας που εκτός των άλλων μεταφράζεται και σε χαμήλο σίδηρο και χαμηλό αιματοκρίτη.Μπορώ και υπάρχει λόγοσ να πάω να δώσω αίμα στο νοσοκομειο Ηρακλείου (Βενιζέλειο)????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Μάϊος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 επειδή και γώ έχω στίγμα γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν μπορείς να δώσεις αίμα!!! πήγα να δώσω μια φορά και με απέτρεψαν!! μετά θα χρειάζεσαι εσύ αίμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Μάϊος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 *από τη στιγμή που είσαι ενήλικας δεν έχεις πρόβλημα, αλλιώς άδεια γονέων ή δικαστηρίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.