mitsosoft Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2005 Σήμερα βρήκα χρόνο να στήσω εκτός pc την υδροψυξη και ενώ δεν έχει ουτε διαρροές και έχει γίνει και άψογα και εξαέρωση ακούγεται ένας συνεχής θόρυβος απο την αντλία σαν να έχει ξεκολήσει κάτι απο μέσα. Εχει κανένας καμια ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Μάϊος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Ενα κκκκκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Έχει σπάσει-ξεκολλλήσει ο κεραμικός άξονας που κρατά ευθυγραμμισμένη την προπέλα .edit. Πήγες να την ανοίξεις βιαστικά-απρόσεκτα. ?edit2. Αν περνώντας τον σωλήνα στην εισαγωγή [αυτο ισχύει κυρίως στην 1250 , ίσως και στην δικιά σου] στριβεις όλο το ''ρακόρ'' γυρνάει όλη η κεφαλή και έτσι σπάει ο κεραμικός μέσα . άν έχεις το manual με τα σχέδια διάβασέ το θα κατάλάβεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Μάϊος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Αυτο θαλεγα μετα......αλλαξε την. Πρωτα ομως ανοιξε τηνα προσεκτικα και δες αυτον τον ασπρο αξινα αν εχει σπασει. Αν ναι μην το πειραξει ςκαι παντο ετσι οπως ειναι για rma. ΥΓ αν το πας στις πρωτες 15 μερες -και αν εχουν στοκ εννοειται- αταλλαζουν κατευθειαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Μάϊος 22, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Ακριβώς αυτός το θόρυβος. Την αντλία την έχω απο το προηγούμενο Σαββατο και χθες πρόλαβα να τα συνδέσω (λόγο δουλείας δεν είχα χρόνο) αλλά κατευθείαν ακουγόταν αυτός ο θόρυβος. Ούτε βιαστικά την άνοιξα (αφού την έβαλα σε πολύμπριζό για να μπορέσω να δώσω η να κόψω το ρεύμα έυκολα με τον διακόπτη του πολύμπριζου ) ούτε την έβαλα να δουλέψει χωρίς να είναι συνδεμένη στο κύκλωμα ώστε να περνάει υγρό απο μέσα της ούτε έστριψα τα ρακόρ όταν έβαζα τους σωλήνες. Όλα μπήκαν ήρεμα, προσεκτικά και πολύ εύκολα χωρίς το παραμικρό ζόρισμα.Δυστηχώς όμως την κάτσαμε, να δω τι θα γίνει τώρα για το rma απο τα multirama που την έιχα πάρει και αν θα μπορέσω να πάω άυριο (λόγο δουλειάς).Εχει κάνει κανενας rma απο multirama? Γίνεται απ'ευθείας αλλαγή αν είναι καινουργιο το προιον ή θα πούνε κανα κουφό να το στείλουμε αντιπροσωπία και βλέπουμε;Και μια ερώτηση, έτσι έυκολα σπάει; Το ρακόρ δεν πρέπει να το τερματίσεις όταν το βιδώνεις; Αν το τερματίσεις τότε λογικά δεν γυρνάει άλλο άρα πως θα μπορέσει να σπάσει κάτι απο μέσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Μάϊος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Δεν φταιει το ρακορ. Απτην αρχη πρεπει ναταν σκαρτη...εγω ειχα απρει την 1048 και μετα αλλαξα γνωμη και μετα απο 3 μερες πηγα, μου την αλλαξαν επιτοπου με την 1250, μου εδωσαν και την αποδειξη και εφυγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Μάϊος 22, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Τότε την αφήνω όπως είναι και δεν την ανοίγω και θα την πάω άυριο το πρωί πριν παω στην δουλειά multirama (ελπίζω να προλαβαίνω) και μακάρι να την αλλάξουν κατευθείαν για να την βάλω για δοκιμή το βράδυ.Φίλε Elu Thingol μιας και το ανέφερες, η 1250 σε σχέση με την 1048 πως τα πάει με τον θόρυβο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Μάϊος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Kανει λιγο παραπανω κραδασμους, οχι θορυβο . Αλλα μην ξεχνας οτι εχει και την διπλασια ροη. Μενα πετσατακι απο κατω την εχω και ειναι τελεια. Ισα ισα ακουγεται ενα ζζζζ, σιγανο. Πιο πολυ (πολυ ποιο πολυ!!!)ακουγεται η ψυκτρα της 6600gt, η οποια και θα παρει ποδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Μάϊος 23, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Τελικά πήγα και δεχτηκαν να την αλλάξουν, δεν είχαν ομως 1048 και τελικά πήρα 1250 πληρόνοντας την διαφορά.Ακόμα δεν έχω παει σπιτι αλλά απο οτι ειδα το ενα ρακορ ειναι για πιο χοντρο σωληνα απο 1/2" που εχωΕχει κανενας καμια ιδεα για το πως θα το προσαρμοσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 23, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Προσεκτικά γιατί ισχύει ότι σου είπα πλέον . Αν ενοείς για το λάστιχο , μπρίκι ζέσταμα νερό και ώωωπς νάτο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Μάϊος 23, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Lol.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Μάϊος 23, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Προσεκτικά γιατί ισχύει ότι σου είπα πλέον . Αν ενοείς για το λάστιχο , μπρίκι ζέσταμα νερό και ώωωπς νάτο . Έχεις μήπως να προτείνεις κάποιον τρόπο για να μην ζοριστεί; Το ρακόρ δεν πρέπει να το τερματίσεις για να μην εχει διαρροές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Μάϊος 29, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα, θέλω να ρωτήσω κάτι σε όσους έχουν Eheim 1048.Επεσε στα χερια μου μια ακόμη 1048 και αυτό που παρατηρώ ειναι ότι όταν την ανοιγεις και ειναι κρυα τοτε για κανα 6-8 λεπτα ακουγεται αν πας κοντα-κοντα (στο μισο μετρο) ενας πολυ μικρος θορυβος σαν τριξιμο ας πουμε. Το συστημα δουλευει κανονικα χωρις προβληματα στην ροη και οταν περασουν λιγα λεπτα τοτε αυτος ο θορυβος εξαφανιζεται και δεν ακουγεται απολυτος τιποτα. Αν σε εκεινο το σημειο την κλεισεις και την ξανανοιξεις και παλι δεν ακουγεται τιποτα. Αν ομως την αφησεις για καμια ωρα και κρυωσει τοτε με το που την ανοιγεις ακούγεται και παλι εκεινος ο ηχος για λιγα λεπτα, μπορει και για λιγοτερο χρονικο διαστημα αναλογα με το ποσο ζεστη η κρυα ειναι η αντλια.Εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο; Η μηπως ειμαι πολυ ψειρας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.