amartolos Μάϊος 24, 2005 #161 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης(αν ειναι δυνατον να στελνει ο προεδρος της Δημοκρατιας συγχαρητηριο τηλεγραφημα σε μια 22χρονη επειδη ειπε καλα το τραγουδι της...) εδω ο προεδρος της ουκρανιας εδωσε ο ιδιος το βραβειο...στον αλλον που εστειλε το τηλεγραφημα κολλατε???δηλαδη ο ουκρανος ειναι ο ******* και ο δικος μας επρεπε να κρατησει επιπεδο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 24, 2005 #162 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Sorry που παρεμβαινω αλλά ξέρω πολλούς "κουλτουριάρηδες" που δεν είναι κουμουνιστές όπως και πολλούς κουμουνιστές που δεν είναι "κουλτουριάρηδες" οπότε είσαι λίγο άκυρος γιατί όπως είπε και ο αστρολάβος δεν γίνεται να κάνεις σύγκριση και συσχέτιση σε αυτά τα δυο... Είναι σα να προσπαθείς να προσθέσεις ντομάτες με CPUs... Εδώ κάνεις κι εσύ ένα λάθος, ο astrolabos απλά είπε πως δεν είναι πανάκεια οτι ο κουλτουριάρης είναι και κομμουνιστής. Αλλά υπάρχει και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 24, 2005 #163 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Ναι από τη στιγμή που έχει να ασχοληθεί αυτόν τον καιρό με πολύ σοβαρότερα θέματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 24, 2005 #164 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman Εδώ κάνεις κι εσύ ένα λάθος, ο astrolabos απλά είπε πως δεν είναι πανάκεια οτι ο κουλτουριάρης είναι και κομμουνιστής. Αλλά υπάρχει και αυτό. Μωρέ κατάλαβα πολύ καλά τι είπε ο αστρολάβος αλλά μλκ έγγραψα... Τι να κάνω ρε παιδιά, μερικές φορές δυσκολεύομαι να εκφραστώ! Y.Γ.: ’μα δεις το πρώτο μέρος του ποστ θα καταλάβεις οτι προσπαθώ να πω το ίδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Μάϊος 24, 2005 #165 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 διαβασα στις εφημεριδες οτι στην υποδοχη δεν ηταν πανω 1200 ατομα...οποτε ξεκολατε... αυτο ηταν....χαρηκαμε 2 ωριτσες και τελειωσε.....ειναι βεβαια μια καλη αφορμη για πολλους να εκφρασουν τις μεγαλοσχημες αποψαρες τους :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 24, 2005 #166 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Sorry που παρεμβαινω αλλά ξέρω πολλούς "κουλτουριάρηδες" που δεν είναι κουμουνιστές εγω προσωπικα ουτε εναν..Αρχική απάντηση από Makis Hourdakisόπως και πολλούς κουμουνιστές που δεν είναι "κουλτουριάρηδες" καλα αυτοι ειναι απειροι....ειναι αυτοι που φωναζουν κατα του καπιταλισμου αλλα εχουνε σπιτι στην αμερικη...εχουμε πολλα ειδη γενικα...χρειαζονται ταξεινομηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 24, 2005 #167 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Sorry που παρεμβαινω αλλά ξέρω πολλούς "κουλτουριάρηδες" που δεν είναι κουμουνιστές Αρχική απάντηση από amartolos [Σήμερα, στις 23:34] εγω προσωπικα ουτε εναν.. ξερεις εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 24, 2005 #168 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Sorry που παρεμβαινω αλλά ξέρω πολλούς "κουλτουριάρηδες" που δεν είναι κουμουνιστές ξερεις εμενα ετσι μπραβο εκδηλωθειτε σιγα σιγα.. προτεινω την επομενη φορα που θα γινει αναλογη συζητηση και ειναι σιγουρο οτι θα διατυπωθουνε αποψεις για απειλη της ελληνικης γλωσσας ,των ελληνικων εθιμων και διαφορες αλλας τετοιες παπαριες πριν την αναπτυξη της αποψης μας να εκφραζουνε και την πολιτικη μας θεση...για να δουμε αν καποιοι ενδιαφερονται για την διασωση της ελληνικης γλωσσας πραγματικα η απλα μαθανε να τα λενε στο κομμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 24, 2005 #169 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 τρότσκυ rulez ( βλέπε άβαταρ ) κομμουνιστές - κουλτουριάρηδες είναι ωραίες ταμπελίτσες που βάζει ο κάθε καραγκιόζης που δεν μπορεί να καταλάβει τον περιβάλλοντα κόσμο. ειδικά απόψεις κομμουνιστής = κουλτουριάρης, δαμανάκηδες - κραουνάκηδες και τέτοιο στυλ γραφής συγγνώμη αλλά δε δείχνει σοβαρότητα, δείχνει εμπάθεια σε κάτι το οποίο δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε ακριβώς, αλλά μας χαλάει. γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες δηλαδή, για τέτοιο επιχείρημα μιλάμε τώρα. επίσης σόρυ που θα γκρεμίσω τον κόσμο σου, αλλά συνήθως η τέχνη (και η μουσική επομένως) ψάχνουν νέες ιδέες, νέες απόψεις, νέους δρόμους, οπότε είναι λογικό και ιδεολογικά να έχουν μια στροφή προς αριστερά, όχι απαραίτητα προς το κόκκινο, γενικότερα προς κάτι το εναλλακτικό. αυτό για να μην καταντήσουν να κλέβουν λίγο απο δω, λίγο απο κει, κάνα ποντιακό θεματάκι και λίγο μαντόνα για να τα "πιάσουμε" σε μια ευροβιζιονική σύνοδο, αλλά για να δημιουργούν και τίποτα νέο - αξιοσημείωτο. από κει και πέρα μαριάντα rulez και δε θέλω αντιρρήσεις επ' αυτού Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 24, 2005 #170 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από sotirisεπίσης σόρυ που θα γκρεμίσω τον κόσμο σου, αλλά συνήθως η τέχνη (και η μουσική επομένως) ψάχνουν νέες ιδέες, νέες απόψεις, νέους δρόμους, οπότε είναι λογικό και ιδεολογικά να έχουν μια στροφή προς αριστερά, όχι απαραίτητα προς το κόκκινο, γενικότερα προς κάτι το εναλλακτικό. ε ναι ,εγω μαλλον δεν εχω καλλιτεχνικη φλεβα και μαλλον δεν μπορω να κατανοησω αυτες τις νεες αποψεις ιδεες και δρομους....η μπορει απλα να ειμαι και γκαου...απο την αλλΗ παλι μπορει να μην φταει ουτε το ενα ουτε το αλλα αλλα το οτι απλα ψηφιζω ΝΔ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 24, 2005 #171 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 [mouratidis] και ο σπανουδάκης είναι καλλιτέχνης και ψηφίζει Ν.Δ., μη σε αγχώνει αυτό, αν έχεις ταλέντο προχώρα [/mouratidis] Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 24, 2005 #172 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos [Σήμερα, στις 00:07] ε ναι ,εγω μαλλον δεν εχω καλλιτεχνικη φλεβα και μαλλον δεν μπορω να κατανοησω αυτες τις νεες αποψεις ιδεες και δρομους....η μπορει απλα να ειμαι και γκαου...απο την αλλΗ παλι μπορει να μην φταει ουτε το ενα ουτε το αλλα αλλα το οτι απλα ψηφιζω ΝΔ... Όμως το να ισοπεδώνεις τα πάντα και να τα βάζεις σε ένα τσουβάλι και να κρεμάς και μια ταμπελίτσα απ'έξω δεν είναι προς τιμή σου να ξέρεις. Προσπάθησε να εμβαθύνεις λίγο και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις αυτό που εχθρέυεσαι. Έτσι θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 24, 2005 #173 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos [Χθες, στις 23:52] αλλας τετοιες παπαριες αυτα τα βλεπει κανας αντμιν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 24, 2005 #174 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [mouratidis] και ο σπανουδάκης είναι καλλιτέχνης και ψηφίζει Ν.Δ., μη σε αγχώνει αυτό, αν έχεις ταλέντο προχώρα [/mouratidis] βγηκε ο σπανουδακης να πει οτι με αναλογα φεστιβαλ απειλουνται γλωσσα ηθη και εθιμα?αν ναι τοτε σε πληροφορω οτι και αυτος θα ελεγα οτι λεει φαλακιες ,δεν εχω προβλημα με τον σπανουδακη η τον κραουνακη σαν ατομο αλλα με ενοχλει αυτο το δηθεν των αποψεων τους περι απειλης της ελληνικης γλωσσας της διασωσης του ελληνικου λαου κτλ κτλ...οι wanabe σωτηρες του ελληνικου εθνους...μην χ**ω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 24, 2005 #175 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 μιας και μιλάμε για μουσικούς, πιστεύω ότι οι μουσικοί μπορούν και μιλάνε μέσα από τα έργα - τραγούδια και δεν χρειάζονται λόγια. οπότε άκυρη η κουβέντα του τι δηλώνει ο καθένας. επίσης δεν παρακολουθώ δηλώσεις (άρα δεν ξέρω τι δηλώνει ο καθένας) + δε με ενδιαφέρει κι όλας τι δηλώνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 25, 2005 #176 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris μιας και μιλάμε για μουσικούς, πιστεύω ότι οι μουσικοί μπορούν και μιλάνε μέσα από τα έργα - τραγούδια και δεν χρειάζονται λόγια. οπότε άκυρη η κουβέντα του τι δηλώνει ο καθένας. επίσης δεν παρακολουθώ δηλώσεις (άρα δεν ξέρω τι δηλώνει ο καθένας) + δε με ενδιαφέρει κι όλας τι δηλώνουν Υ.Γ.: Δλδ η Παπαρίζου είναι μουγκή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kov Μάϊος 25, 2005 #177 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν ούτε τον κόσμο αλλά ούτε και την αποστολή που κέρδισε, ούτε τον πρωθυπουργό αλλά ούτε και τους υπουργούς όλη κάνανε αυτό που πιστεύανε καλύτερο.Αλλά οι Eλληνες πρεπει επιτέλους να αποδεχτούμε ότι πολιτισμικά είμαστε κάτι μεταξύ Αλβανίας, Βουλγαρίας, Τουρκίας, και Ευρώπης.Πανευρωπαϊκά οι έλληνες ήτανε πρώτοι σε τηλεθέαση όπως και πολλές βαλκανικές χώρες κάτι χώρες όπως Γαλλία ,Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία κλπ, ξέρεται αυτές που μόλις άρχισαν να αναπτύσσονται δεν δώσανε σημασία στην διοργάνωση αλλά σιγά και αυτοί θα καταλάβουν τι σημαίνει Eurovision, δεν έχουνε άλλωστε και το επίπεδο να μην τους κατηγορούμε άδικα.Απορώ ακόμα τα τελευταία χρόνια πως και κερδίζουνε χώρες των Βαλκανίων και της ανατολής Απορώ ακόμα και με αυτήν την Αγγλία που στο κάτω κάτω αφού δεν μπορεί να κερδίσει να της δανείσουμε εμείς κανένα μουσικό αστέρι από το fame για να δει φως, γιατί με αυτήν την μουσική σκηνή που διαθέτει (7 με 8 live το βράδυ στο Λονδίνο που στην Ελλάδα αυτούς δεν θα προλάβω να τους δω σε αυτήν τη ζωή) δεν έχει καμία τύχη. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 25, 2005 #178 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 23:57] επίσης σόρυ που θα γκρεμίσω τον κόσμο σου, αλλά συνήθως η τέχνη (και η μουσική επομένως) ψάχνουν νέες ιδέες, νέες απόψεις, νέους δρόμους, οπότε είναι λογικό και ιδεολογικά να έχουν μια στροφή προς αριστερά, όχι απαραίτητα προς το κόκκινο, γενικότερα προς κάτι το εναλλακτικό. δεν καταλαβα τη συνεπαγωγη "είναι λογικό και ιδεολογικά να έχουν μια στροφή προς αριστερά". το "όχι απαραίτητα προς το κόκκινο" σωστο, οπως και το εναλλακτικό. τα αλλα τι τα ηθελες;τι παει να πει "αριστερα" και "δεξια", πανω-κατω και κεντρο; απο τη στιγμη που "κομμουνιστές - κουλτουριάρηδες είναι ωραίες ταμπελίτσες", το ιδιο ισχυει και για τις διαφορες λεξεις που δειχνουν κατευθυνσεις. αν τα πρωτα ειναι ταμπελες, τοτε και τα υπολοιπα ακολουθουν την ιδια λογικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 25, 2005 #179 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 συμμετέχοντας με την σειρά μου στην ανταλλαγή πολιτιστικών απόψεων: Αρχική απάντηση από sotirisαπό κει και πέρα μαριάντα rulez και δε θέλω αντιρρήσεις επ' αυτού :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 25, 2005 #180 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45απο τη στιγμη που "κομμουνιστές - κουλτουριάρηδες είναι ωραίες ταμπελίτσες", το ιδιο ισχυει και για τις διαφορες λεξεις που δειχνουν κατευθυνσεις. αν τα πρωτα ειναι ταμπελες, τοτε και τα υπολοιπα ακολουθουν την ιδια λογικη. συμφωνώ, απλά τις χρησιμοποιώ (τις ταμπελίτσες) για να γίνομαι εύκολα (και γρήγορα) αντιληπτός πραγματικά πιστεύω ότι ο καθένας είναι ανεξάρτητη οντότητα και μπορεί να συνδυάζει στοιχεία από διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις (εκτός φυσικά αν έχει την ελευθερία σκέψης κούκλας του muppet show). αλλά αυτό είναι πολιτική συζήτηση, όχι πολιτιστική, και όπως επισήμανε ο spcής, το θέμα μας είναι πολιτιστικό ps πρέπει να πάρω το maxim πριν εξαντληθεί κι η δεύτερη βερσιόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.