Jump to content

ΤΑ ΞΕΣΚΙΣΕ ΟΛΑ Η ΕΛΕΝΑ.......

hipro5

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο ΠΟΥ ΟΛΟΙ οσοι εγραψαν στο τοπικ ΠΡΕΠΕΙ να παραδεχτουν οτι η Παπαριζου ειναι η απιστευτη θεογκομενα. SONY© και καλα πρεπει ολοι να εχουμε το ιδιο γουστο?

ναι αυτο θα θελα να πω κι εγω αλλα κωλονα με αυτους τους μο*νοδουλους εδω μεσα :p :P :p , καλο βυζακι καλο προσωπακι αντε και κ*λαρακι παει στο διαολο (i like BIG @sses mostly ) αλλα μπουτι σχεδον παιδικο, που ειναι η greek φαρδια λεκανη και οι μπουταρες ρε ? θυμαμαι πριν απο 2 χρονια ειχα βρει μια 16αρα, δεν μπορω να πω οτι ητανε love @ first sight, η κοπελα ητανε κολαση ολοκληρη αλλα εκει που κουρδιστικα ητανε οταν χαιρετησε εναν γνωστο της με τοσο ζεστη φωνη και χαμογελο,λιγο πιο μετα ειχα την αισθηση οτι καιγομουνα ολοκληρος οταν με πηρε χαμπαρι,

η πλακα ητανε οτι μετα απο 2 βδομαδες που την ξανασυναντησα δεν μου εδωσε την παραμικρη σημασια(wtf) την επομενη χρονια εκοψε τα υπεροχα καστανα μαλλια της και τα βαψε μαυρα,εμοιαζε πολυ τοτε σε κατι μεταξυ Παπαραχαραλαμπους και Ασπα(!!!!!) στην αρχη δεν την αναγνωριζα και καρφωθηκα (παλι :p ) και παρολο που χε περασει ενα καλοκαιρι :inlove:, παλι ειχα αυτη την αισθηση του να βραζεις ολοκληρος, ε περνουσε απτην ταξη μου μου κολλαγε στους διαδρομους μετα παλι ΚΛΑΣΙΜΟ και τουμπαλιν, και για να μην τα πολυλογω τελικα δεν ημουνα τοσο τυχερος,αποδειχθηκε οτι ητανε πιασμενη επι πολυ καιρο δεν το λεγε κλπ και μετα τον τελικο του euro 2k4 την ξεγραψα τελειως,δεν νιωθω χριστο για αυτην αλλα ακομα ποναω :rip:

ενω τις cebelebrities τις βλεπεις συνηθως απτο γυαλι(λες και ειναι η TV ενυδρειο :p ) ενω αμα δεν εισαι μοντελο/μεγιστανας δεν σου ριχνουν ουτε ενα βλεφαρο αμα τις πετυχεις καπου, btw ειδατε την Aleka Cihalikova στο xXx dvd version ? αυτη που του κουνιοτανε στην κρεβατοκαμαρα λεω, θα εχωνα και url αλλα θα με παιρνανε με τις πετρες ( που δεν θα ειχανε access στο συγκεκριμενο site χιχιχιχι )

Μπράβο στην Ελλάδα! Αν και οι VANILLA NINJA EINAI KΟΡΥΦΗ. Φοβερό τραγούδι και παρουσία!

Κρίμα που πάτωσε και η Γερμανία, είχε πολύ συμπαθητικό τραγούδι! Α και το Ισραηλ ήταν καλό - μου έφερνε κάτι από Πέγκυ Ζήνα....

τελικα δεν αντεξα ρε spc....

Γιατι εχω την εντυπωση οτι ο τελευταιος αντρας που κερδισε την διοργανωση στην "εουροβιζιον" ηταν.... ο Dana International??? Τι μας λεει αυτο για την διοργανωση??? Οτι κακως στελναμε Σακη, Ρακιντζη και λοιπα.... πτωματα!! ηταν χαμενοι απο χερι....

(Ακομα και) οι ευρωπαιοι γουσταρουν την συνταγη "Γκομενακια στην πιστα μεχρι τελικης πτωσεως!!"

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 10:15]

Ένας αητός καθούντανε

στον ήλιο και λιαζούντανε...

Η Dr Ruth θα απαντήσει σε όλους σας ξεχωριστά και με απόλυτη εχεμύθεια...

:D

Ένας - ένας παρακαλώ με τη σειρά.........ΟΛΟΙ θα πάρετε...... :D

EDIT: Τελικά το ηθικό δίδαγμα αυτής της υπόθεσης είναι : Πάρτε DDR μνήμες όσο είναι καιρός ακόμα γιατί βλέπω την AMD να το γυρνάει σύντομα σε DDR2..... :)

Γιατρέ μου θα γίνω καλά?..... :(

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 07:23]

ναι αυτο θα θελα να πω κι εγω αλλα κωλονα με αυτους τους μο*νοδουλους εδω μεσα :p :P :p , καλο βυζακι καλο προσωπακι αντε και κ*λαρακι παει στο διαολο (i like BIG @sses mostly ) αλλα μπουτι σχεδον παιδικο, που ειναι η greek φαρδια λεκανη και οι μπουταρες ρε ? θυμαμαι πριν απο 2 χρονια ειχα βρει μια 16αρα, δεν μπορω να πω οτι ητανε love @ first sight, η κοπελα ητανε κολαση ολοκληρη αλλα εκει που κουρδιστικα ητανε οταν χαιρετησε εναν γνωστο της με τοσο ζεστη φωνη και χαμογελο,λιγο πιο μετα ειχα την αισθηση οτι καιγομουνα ολοκληρος οταν με πηρε χαμπαρι,

η πλακα ητανε οτι μετα απο 2 βδομαδες που την ξανασυναντησα δεν μου εδωσε την παραμικρη σημασια(wtf) την επομενη χρονια εκοψε τα υπεροχα καστανα μαλλια της και τα βαψε μαυρα,εμοιαζε πολυ τοτε σε κατι μεταξυ Παπαραχαραλαμπους και Ασπα(!!!!!) στην αρχη δεν την αναγνωριζα και καρφωθηκα (παλι :p ) και παρολο που χε περασει ενα καλοκαιρι :inlove:, παλι ειχα αυτη την αισθηση του να βραζεις ολοκληρος, ε περνουσε απτην ταξη μου μου κολλαγε στους διαδρομους μετα παλι ΚΛΑΣΙΜΟ και τουμπαλιν, και για να μην τα πολυλογω τελικα δεν ημουνα τοσο τυχερος,αποδειχθηκε οτι ητανε πιασμενη επι πολυ καιρο δεν το λεγε κλπ και μετα τον τελικο του euro 2k4 την ξεγραψα τελειως,δεν νιωθω χριστο για αυτην αλλα ακομα ποναω :rip:

ενω τις cebelebrities τις βλεπεις συνηθως απτο γυαλι(λες και ειναι η TV ενυδρειο :p ) ενω αμα δεν εισαι μοντελο/μεγιστανας δεν σου ριχνουν ουτε ενα βλεφαρο αμα τις πετυχεις καπου, btw ειδατε την Aleka Cihalikova στο xXx dvd version ? αυτη που του κουνιοτανε στην κρεβατοκαμαρα λεω, θα εχωνα και url αλλα θα με παιρνανε με τις πετρες ( που δεν θα ειχανε access στο συγκεκριμενο site χιχιχιχι )

Εδω βλεπουμε το προσωπικο δραμα ενος μοναχικου τυπου ο ποιος εχει γινει λιωμα απο μια που του κουνιεται. Εαν θελεται και εσεις να μας πειτε το προβλημα σας ή μια παλια προσωπικη σας ιστορια δεν εχεται παρα να τηλεφωνησετε στο 6900008008!!!!!!!!! Οποιος μας πει περισσοτερα απο ενα προβληματα κερδιζει ενα σιδερο overclockarismeno για να βγαζει περισσοτερο ατμο!!!

Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιοι εδω μέσα που τα ισοπεδώνουν όλα. Δεν είπε κανέις ότι επειδή πήράμε τη Eurovision λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα και είναι το υπέρτατο γεγονός που όλοι περιμέναμε. Το ότι έχουμε προβλήματα άλλα(οικονομικά, πολιτικα) αυτο είναι εντελώς άλλο θέμα.

Σημασία έχει ότι κερδίσαμε άλλη μια πρωτια, ότι η χώρα ακούστηκε και διαφημίστηκε μέσω ενός διαγωνισμού με πολλά εκατομμύρια τηλεθεατές και ότι του χρόνου θα επισκςφτούν την χώρα μας χιλιάδες θαυμαστές αυτής της διοργάνωσης.

Τα χρήματα που ξοδευτηκάν για την προώθηση του τραγουδιού είναι ένα κομμάτι απο αυτα που δίνουμε κάθε χρόνο για να διαφημίσουμε την χώρα μας. Για αυτο και χρηματοδοτήθηκε απο το υπουργέιο Τουρισμού. Το ίδιο θα γίνει και του χρόνου όλα αυτα που θα ξοδευτούν για να στηθεί θα είναι τα ίδια λεφτα που θα ξοδεύαμε για να διαφημίσουμε το ήλιο και την θαλασσά μας. Η ουκρανία ανακοίνωσε ότι ξόδεψε 100 φορές λιγότερα απο αυτά που δίνει κάθε χρόνο για να προβάλει την χώρα της

Δεν έχει σχέση λοιπόν ότι ο καφες έχει 4 και ότι δεν έχουμε προβλήματα. Νικήσαμε και είναι ένας λόγος να χαιρόμαστε που η χώρας μας για άλλη μια φορά ήρθε πρώτη στην Ευρώπη.

Συγχαρητήρια και μόνο αξίζουν στην Ελενα και το επιτελείο της

Αρχική απάντηση από jax7480

Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο ΠΟΥ ΟΛΟΙ οσοι εγραψαν στο τοπικ ΠΡΕΠΕΙ να παραδεχτουν οτι η Παπαριζου ειναι η απιστευτη θεογκομενα. SONY© και καλα πρεπει ολοι να εχουμε το ιδιο γουστο?

Όχι ρε, αρέσει όχι επειδή κέρδισε αλλά επειδή είναι γενικά ωραία. Τώρα αν δεν σου αρέσει δεν νομίζω να ενοχλείται κανένας...

πάντως υπάρχουν και χειρότερα, του χρόνου θα τη διοργανώσουμε εμείς;)

Αρχική απάντηση από SLN

Γιατι εχω την εντυπωση οτι ο τελευταιος αντρας που κερδισε την διοργανωση στην "εουροβιζιον" ηταν.... ο Dana International??? Τι μας λεει αυτο για την διοργανωση??? Οτι κακως στελναμε Σακη, Ρακιντζη και λοιπα.... πτωματα!! ηταν χαμενοι απο χερι....

(Ακομα και) οι ευρωπαιοι γουσταρουν την συνταγη "Γκομενακια στην πιστα μεχρι τελικης πτωσεως!!"

όπως λέει και ο πανούσης,

καλός ο μπετόβεν, αλλά σαν το μο*νί δεν είναι τίποτα :hehe:

Αρχική απάντηση από sotiris

πάντως υπάρχουν και χειρότερα, του χρόνου θα τη διοργανώσουμε εμείς;)

όπως λέει και ο πανούσης,

καλός ο μπετόβεν, αλλά σαν το μο*νί δεν είναι τίποτα :hehe:

χλαχλαχλαχλαχλα, κι εγω την ιδια απορια εχω γμτ καλα λενε οτι το μο*νι σερνει καραβι ,

hitman : σαλτα μωρη :p απλα τεκμηριωνω τις αποψεις μου μην φαω καμια αδεσποτη anyway, μακαρι ο blkik να ειναι σωστος :)

Ένα μεγάλο μπράβο στην Έλενα (και χρόνια της πολλά, είναι πολύ κοκού η τιμημένη) και σε όλους όσους βοήθησαν, επιτέλους το πήραμε κι αυτό, τι άλλο μένει? Να'μαστε καλά και του χρόνου.

Προσωπικά η Γερμανίδα μου άρεσε πιο πολύ από τον υπόλοιπο ξανθό χείμαρο, Έλενας εξερουμένης, καστανή γαρ.

Πάντως θα πρέπει να τονιστεί η τοπική γλώσσα της κάθε χώρας, αν θέλουν να ανεβάσουν το κύρος ενός Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Αρχική απάντηση από SLN

Βρε αγάπη, αφού δεν είπαμε να μην ξεκατινιαστούμε μπροστά σε όλους;

Πάλι δεν άντεξες εσύ.

Και σου είπα, μην λες πολλά σε λίγο θα καταλάβουν όλοι ότι στα δυο μας άρεσε περισσότερο ο Ρακιντζής

:p

Όλα είναι εφήμερα. Η γιουροβίζιον ήρθε και πέρασε, το EURO 2004 είναι ντεμοντέ και το Eurobasket 1987 είναι έτη φωτος μακρυα....

Αυτό που μένει είναι τα λαμόγια που τα τρώνε απο όλες τις μπάντες (πχ ο σύμβουλος του Παυλόπουλου που έπερνε το μήνα 70.000 €), αχυράνθρωπους πολιτικούς (ο yesman στην Washington, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε) και οι νόμοι της Ε.Ε. όπου νομιμοποιείται το 65ώρο εβδομαδιαίας εργασίας.

Και εμείς καθόμαστε και μιλάμε αν είναι trendy τα οπίσθια της εκάστοτε κυρίας. Η Eurovision δε με ενδιαφέρει τώρα. Θα με ενδιαφέρει όμως, όταν θα πέσουν όλα τα λαμόγια να φάνε (συνθέτες, χωρογράφοι, κτλ) και οι κυβέρνηση μετά από 3 μήνες θα μας πάει το ΦΠΑ στο 20% για να αντισταθμίσει τη χασούρα. Και γιατί να μην φάνε άλλοστε; Εδώ η Αγγελοπούλου είναι πιο έξυπνη που ενώ σαν πρόεδρος της Αθηνα 2004 έπρεπε να την πάνε μέσα σούμπιτη από τα χρέη που άφησε πίσω, της δίνουν και βραβεία από πάνω;

Α, αν ψάχνουν για πρόεδρο για την Eurovision 2005 A.E. είμαι διαθέσιμος, ε; ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.