Jump to content

ΤΑ ΞΕΣΚΙΣΕ ΟΛΑ Η ΕΛΕΝΑ.......

hipro5

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

ενα καλο ισως να βγει απο αυτη την υποθεση , να αυξηθουνε οι σουηδεζες στα νησια .

λεγε τετοια:inlove: :inlove: :inlove: :jump1: :jump1:

Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 14:02]

Eνταξει ειμαι ρατσιστης, τι να κανουμε. Εσυ που δει εισαι τραβα τα'ι'σε τους, φροντισε τους και αμα την επομενη μερα σε σφαξουν σιγα μωρε. Υπαρχουν και αλλοι Ελληνες, για εναν που χαθηκε θα στεναχωρηθουμε? Σιγα

ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΝΤΕΣ

και κατι αλλο ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ φανταστειτε δηλαδη να μην ημασταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ

που εχει περισσοτερους ομοεθνεις εκτος συνορων ΤΙ σκατορατσιστες θα ειμασταν

Μπράβο στο Ελενάκι! Το πήρε προσωπικά και τα πήρε και τα σήκωσε όλα!

για όσους είπαν ότι δεν είναι όμορφη, να πάνε να κοιταχτούν λιγάκι, ή τουλάχιστον να ανακαλύψουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα και να την αποδεχτούν..

Η Ελενάρα είναι γκομενάρα, φωνάρα, ταλεντάρα και νουνάρα, πάει και τελείωσε!

Το μόνο που έλειπε απο την ελλάδα ήταν μια πρωτιά στη γιουροβισιον.....

Αφου επέτυχε και αυτός ο εθνικός στόχος όλα μέλι γάλα απο εδώ και πέρα...

Για να σοβαρευτούμε και λίγο....

Υ.Γ.

’ρτος και θεάματα, θεάματα, θεάματα....

Αρχική απάντηση από kostas314

Το μόνο που έλειπε απο την ελλάδα ήταν μια πρωτιά στη γιουροβισιον.....

Αφου επέτυχε και αυτός ο εθνικός στόχος όλα μέλι γάλα απο εδώ και πέρα...

Για να σοβαρευτούμε και λίγο....

Υ.Γ.

’ρτος και θεάματα, θεάματα, θεάματα....

διαβασες εσυ πουθενα οτι τωρα που βγηκαμε νο 1 ολα ειναι μελι γαλα???αυτο ειναι δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα...τα παιδια ανεφερονται απλα στην 1α σε εναν μουσικο διαγωνισμο..τωρα αν εσυ με αυτην περιμενειος να λυθουν η ανεργια το ασφαλιστικο το μακεδονικο η το σκοπιανο....τι να σου πω??? περιμενε...

Αρχική απάντηση από alex_000 [Σήμερα, στις 15:07]

Kαλά μιλάμε οι έλληνες είμαστε πολύ γ***τοι.

ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!!

FLAME

ΧΑΣΑΜΕ

FLAME

ΔΕΝ ΣΥMΜΕΤΕΙΧΑΜΕ

FLAME

:T: :T: :T:

Πλακα δεν εχει...:tomato:

jparvly δικια μου ειναι η τσαπού και κανει κουκου για οποια θελει, οχι για οποια θελουν, κανεις σαν εναν παπαρα δημοσιογραφο(που εγω ειμαι ακομα πιο παπαρας που τον εβλεπα)που ελεγε "σλεναρικοβα, η φαντασιωση καθε ανδρα που σεβεται τον εαυτο του" σορρυ ρε φιλαρακο αλλα εμενα που δεν μου κανει κουκου για την σλεναρικοβα την παπαριζου και για οποια αλλη "αντικειμενικα" θεογκομενα ειμαι αδερφη ?

δηλαδη δεν εχω το δικαιωμα ουτε για το ποια θα μου κανει κουκου? επειδη λεω οτι μου κανει κουκου για την καστανουλα απτην ελβετια και οχι για την παπαριζου αυτο σημαινει πως ειμαι ψευτο-ελληνας η ΕΛΛΗΝΑΡΑ (οπως ειρωνικα αναφερει ο basil) και υποτιμαω την χωρα μου? δεν παμε καλα δεν παμε καθουλου καλα .....

πιαστε λιγο εδω

" Όσο για το θέμα "προτίμηση", πέρα απο το θέμα σφυγμός/γήινη/θηλυκή, τι να σας πω...υποθέτω θέλω να είναι ο εαυτός της και ουχί κάθε βλακεία πασάρει η άτιμη κενωνία ως "trendy" και "in" και "αρέσει στους άντρες". Γυναίκες που περνάνε δέκα ώρες να φτιασιδώνονται και να ψημμιθιώνονται τις βρίσκω αντισεξουαλικές. Είναι οι μεγαλύτερες αντιφεμινίστριες κι ας μην το καταλαβαίνουν. Όταν τις βλέπω να μιλάνε με πάθος για το "πόσο ρηχά γουρούνια είναι οι άντρες", στολισμένες σαν λατέρνες, σαν σε νυφοπάζαρο, και να πασάρουν τους εαυτούς στους σαν αντικείμενα, μου έρχεται να τις φτύσω, αλλά δεν αξίζουν το σάλιο μου.

*ανοίγει άλλη μια μπύρα, πίνει 2-3 γουλιές*

Μ'αρέσει μια γυναίκα που έχει μυαλό και δε φοβάται να το έχει στο on. Που γράφει στα παλιά της τα παπούτσια πως θα σχολιάσουν την εμφάνιση της οι κότες "φιλενάδες", που ξέρει πως δεν έχει ανάγκη να ξεπουλήσει τον εαυτό της ή να τον κρύψει για να αρέσει. Η πιο όμορφη στιγμή μιας γυναίκας είναι όταν ξυπναει, όχι όταν έχει περάσει 2 ώρες μπροστά σε ένα καθρέπτη για να μοιάζει με το δείνα σουπερ μονδέλο. Μ'αρέσει να έχει χαρακτήρα και να μην είναι ένα άβουλο sex golem. Μ' αρέσει να καταβαίνει ότι το σεξ είναι κάτι το όμορφο, χωρίς να προσπαθεί να το έχει όσο πιο συχά μπορεί με όσους περισσότερους της γυαλίσουν αλλά και χωρίς να το θεωρεί απαγορευμένο καρπό. Μ'αρέσει το να φοράει ότι βρει μπροστά της το πρωί, κι ας είναι σκισμένο, να μη φτιάχνει τα μαλλιά της στο κομμωτήριο, μου αρέσει να μη φοβάται να χτυπηθεί ακούγοντας riffs, να μη φοβάται να πιεί μια μπύρα και να γελάσει δυνατά. Μου αρέσει όταν ανοίγει το στόμα της, το κάνει για να πει κάτι, όχι απλώς για να μιλήσει. Α, και την προτιμώ κοντά στην ηλικία μου (τώρα τελευταία μου κολλάει μια 15 χρόνια μεγαλύτερη μου κι έχω φρικάρει λίγο...)

Για όλους εσάς που θα μου πείτε ότι όλα αυτά είναι ουτοπικά, σας απαντάω νέτα σκέτα, την έχω βρεί. Μόνο που μένει Αγγλία. ’τιμη κενωνία...κάτσε να πάω καλοκαίρι και τα λέμε... "

πανω κατω συμφωνώ με τις αποψεις του παλικαριου που εγραψε αυτο το κατεβατο σε ενα αλλο forum που ειχε ενα thread με θεμα " ο typos tis ginaikas pou sas aresi " αυτο σημαινει οτι ειμαστε και οι 2 gay και πρεπει να το παραδεχτουμε ? ΔΕΝ νομιζω, το θεμα ειναι μου κανει η αλλη "κλικ", αμα δεν μου κανει τελεια στην καβλα

Αρχική απάντηση από GruntGR

Για όλους εσάς που θα μου πείτε ότι όλα αυτά είναι ουτοπικά,

Oυτοπικά? Υπάρχουν γυναίκες που είναι όπως περιγράφεις και φροντίζουν τον εαυτό τους.

Νομίζεις ότι μια γυναίκα για να εχει μυαλο χαρακτήρα και προσωπικότητα πρέπει να φοράει ότι βρεί μπροστά της ή να είναι μπάζο? :hehe:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 17:10]

:happy2: Horray....Ζητω το flame.....Horray !!!!

Μερικοι εδω μεσα το εχετε βασανισει αρκετα το πετσακι σας....:TD:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

ΡΕ Vasot....δεν σ'αρεσει τιποτα εσενα...αντε βαψου μπλε και πηγαινε με μια πετρα να πεσεις στην θαλασσα....!

Αφου δεν σ'αρεσει η παπαριζου,πες μου μια που θεωρεις ωραια...!

ειναι θεα........αντιδραστικε....!Αφου δεν σ'αρεσει τιπτοα στην ελλαδα και ολα ειναι τοσο αρνητικα πηγαινε στην αλβανια....ελεος man...ελεος...

τραμπουκε...λολ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.