greekfragma Μάϊος 21, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 02:15] ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..... χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχκαλοοοοοοο:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Μάϊος 21, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 Εμένα πάντως περισσότερο απ' όλα μου άρεσε της Ουκρανίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 21, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 Έτσι Έλενα:clap: :clap: :clap: :clap: Πάλι καλά που μου έκοψα να γράψω σε DVD το όλο σκηνικό Πάντως δεν ήταν όπως το περιμέναμε η παρουσίαση της,πιο πολύ μου άρεσε της Ουκρανίας και της Λατωνίας,αυτά με συγκήνησαν:flower: :flower: Απολαύστε την... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 21, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 Βρε δε διαφωνώ ότι όλα αυτά βγαίνουν από τις τσέπες μας και ΜΟΝΟ......Αλλά όταν βγαίνουν και το φχαριστιώμαστε κιόλας είναι αλλιώς....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 21, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 Mην γίνοσαστε μίζεροι χαρείτε έστω λίγο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 21, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Βρε δε διαφωνώ ότι όλα αυτά βγαίνουν από τις τσέπες μας και ΜΟΝΟ......Αλλά όταν βγαίνουν και το φχαριστιώμαστε κιόλας είναι αλλιώς....... Αρχική απάντηση από Athens2004 Mην γίνοσαστε μίζεροι χαρείτε έστω λίγο . Ετσι είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 22, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 θαβετε που θαβετε -ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ- ανοιξτε τουχαλιστον μεγαλη τρυπα για να πεσουν βανδη βισση και ο ταλαντουχος σακης...μπραβο ελεναρα κουκλαρα -κορμαρα -φωναρα ΤΕΛΟς Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Μάϊος 22, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 100χρόνια βλέπω γιουροβίζιον...μία χρονιά δεν έκατσα να τη δω...καθότι η φίλη Έλενα δεν αντέχει να βλέπει όιροβίζιον και βγήκαμε έξω...και αυτή τη μία φορά ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ!! 100 χρόνια παρουσίαζε η Δάφνη Μπόκοτα τη γιουροβίζιον....μία χρονιά δεν την παρουσίασε...καθότι την εξοστράκισαν από τη ΝΕΤ...και αυτή τη μία χρονιά ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ!! βλέπετε κανένα παραλληλισμό; σε τι συμπέρασμα να καταλήξω;; :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 22, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Μ'ασρεσει που ο ελληνισμός μπορεί να φουντώσει από ένα (πάρα πολύ) μικρό πραγματάκι κ να ενωθούμε ξανά όπως παλιά........................?Επίσης μ'αρεσει που η νεολαία μας προβληματίζεται με σοβαρά θέματα πατριωτισμού!p.s.Στα στοιχήματα(!?) έδιναν φαβορί την Ελλάδα με 2.80 όταν ο δεύτερος έπαιζε με 4.00 ..................Edit:Αρχική απάντηση από rantanplan100 χρόνια παρουσίαζε η Δάφνη Μπόκοτα τη γιουροβίζιον....μία χρονιά δεν την παρουσίασε...καθότι την εξοστράκισαν από τη ΝΕΤ...και αυτή τη μία χρονιά ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ!! Θρήνος στην ελληνική τηλεοπτική οικογένεια......ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! πήραμε τη euroΒυζιον αλλά η κ.Μπογκοτά δεν είναι μαζί μαςΑΙΣΧΟΣ στους εχθρούς της μποΚΟΤΑΣουσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 22, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 οι αποψεις μου πριν και μετα την euroβυζιών http://www.cgmag.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2183&postdays=0&postorder=asc&start=20 me = corporal shephard ειναι λιγο lame αυτο που κανω αλλα ειναι χοντρα κατεβατα για να τα κανω ελληνικα, νταξει σπασαμε την πλακα μας στο IRC εριχνα τρελο γελιο μεχρι τις 2, παντως δεν θα θελα να πω την αποψη μου σχετικα με τα "προσοντα" της ελενας αρκετα τα χωσα χτες το μονο πραγμα που με νοιαζει λιγο ειναι πως θα στησουμε την eurovision και αν του χρονου τραγουδησει ακομα πιο χαλια η παπαριζου, ΟΥΓΚΑΡΙΑ/ΡΟΥΜΑΝΙΑ/ΕΛΒΕΤΙΑ/ΝΟΡΒΗΓΙΑ/ΙΡΛΑΝΔΙΑ/ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Μάϊος 22, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Χθες, στις 23:39] Και μερικές παρατηρίσεις Α) Χάλια τα backing φωνητικά στο τραγούδι απορώ πως κερδίσαμε Και εγω το ιδιο αναρωτιεμαι. Τα φωνητικα θυμιζαν "Ρακιτζη εποχες" Επισης το περιεργο ειναι οτι μας ψηφισαν οι "λεγομενοι εχθροι μας" ενω κατι Ρωσιες μας εφτυσαν παντελως Η Τουρκια εδωσε 12 Το FYRUM εδωσε 12 Αλβανια εδωσε 12 Η Αγγλια εδωσε 12 Η Ολλανδια 12 Δεν το περιμενα Αυτο και αν ηταν εκπληξη Και εγω που περιμενα οτι θα βγει η Switzerland με τις τρεις ομορφουλες Και καλη φωνη ειχαν, και ωραια μπαλαντα ειχαν και πραγματικα ομορφες ηταν οι κοπελες H Παπαριζου προσωπικα χωρις πλακα δεν μου αρεσει και ιδιαιτερα σαν εμφανιση αυτη η φατσα της, σαν αλογο ειναι λιγο...Ελληνικη ομορφια *γκουχ γκουχ* ουτε ο συνηθισμενος μαγκικος Θρασυδειλος "τα λεω εξω απο τα δοντια" και γεματο εγωισμο Ελληνικος χαρακτηρας της αλλα ουτε και σαν φωνη με ξετρελανε και τοσο Αλλα ενταξει ο καθενας με τα γουστα του Χαιρομαι που κερδισε η Ελλαδα αλλα οχι εξαιτιας της Παπαβιζου Αρχική απάντηση από amartolos [Σήμερα, στις 01:02] θαβετε που θαβετε -ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ- ανοιξτε τουχαλιστον μεγαλη τρυπα για να πεσουν βανδη βισση και ο ταλαντουχος σακης... Σε αυτο εχεις δικιο Αμα υπαρχει κατι χειροτερο απο την Παπαβιζου ειναι οι παραπανω που ανεφερες Σαλος για το τιποτα και ο ταλαντουχος σακης Ναι ναι καλα οι δεκαπενταρες και δεκαοχταρες που το ψηφιζουν και τον κρατανε ψηλα και οχι εξαιτιας της <<<<ταλαντουχας φωνης του και τον ΤΡΟΜΕΡΩΝΝΝννν τραγουδιων του >>> αλλα εξαιτιας της εμφανισης που πουλαει...Τι να κανουμε αυτη η εμφανιση πουλαει στις μικρες καλος η κακος Χωρις ομως αυτες ενα μηδενικο ειναι Αν και οι ιδιοι\ιδιες που τρεχουν και προσκυνουν τον Ρουβα ειναι και οι ιδιοι συνηθως που προσκυνουν την Καλομοιρα, την Βισση, τον Περικλη, την Βανδη κλπ και ολα τα Ζοντοβ*λα Ενα εχω καταλαβει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ "ΤΟΥΒΛΑ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Μάϊος 22, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 άντε να δώσουμε και πάλι συγχατηρήρια στην Παπαρίζου , που κατάφερε να τιμήσει τα ελληνικά χρώματα , σε έναν τόσο απίστευτης ελαφρότητας (μετάφραση από το BBC) μουσικό διαγωνισμό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 22, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 ετσ0 o vasot με καλυψε απολυτα και κυριως αυτος θα φαει το flame και οχι εγω ,καστανουλα απο vanilla ninjas ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,την εβλεπα στα προκριματικα και εμεινα ολιγον μ@λ@κ@ς, αντε και του χρονου eurovision στο ελλαντα sponsored by circus medrano as always πιαστε και την αποψη ενος σωστου αλλα και λιγο μουν*δουλου check it out Xμμμμμμμ εδώ είμαι και εγώ... icon_twisted.gif Απο που θες ν'αρχίσω ? Λοιπόν θα αρχίσω από τον τίτλο του θέματος (και να με συγχωρει ο φίλος που το έγραψε). ΕΠΙΠΕΔΑ ???????????????????? (ΕΛΕΟΣ) Μονο για επιπεδα δεν μπορουμε να μιλάμε στο "αμερικανοτραφές μουσικο τσιρκο" της ενωμένης ευρώπης... Να μου έλεγες για "Δάπεδα" να υποκλιθώ .... Διότι φίλτατε το μουσικό αυτό τσίρκο (και να με συγχωρεί το Μεντράνο), αν με κάτι παρομοιάζεται , αυτό ειναι το ΔΑΠΕΔΟ τουαλέτας ενός ευρωπα'ι'κού οίκου ανοχής .... Ενός οικου ανοχής των πάντων , μα κυρίως πολιτισμού...( πόσοι πολιτισμοί δεν εκπορνευτικαν απλά για να γίνουν αρεστοί ??? .... ) Δεν λέω πως δεν είναι αληθινο αυτό που βλέπουμε, ειναι περα για πέρα αληθινό. Δυστυχώς αυτή η πολιτιστική αμερικανοτραφής ξεφτίλα κυριαρχεί στην ευρώπη... Πόσα χρώματα και τί ταυτότητα είχε ο μουσικός πολιτισμός της ευρώπης, και πώς κατάντησε μια "πολυεθνική τσιχλόφουσκα με γευση κοκα κολας".... Εκπορνευσαμε την μουσική μας ταυτότητα (και μιλάω σαν ευρώπη), για να αρέσουμε, και να είμαστε "ιν" (μισό λεπτό να ξεράσω και επανέρχομαι...) Εμ το άλλο ??????? που πάνε κάποιοι πονηροί να μας περάσουν εθνικά μηνυματα μέσω του τσίρκου της γυροβιζον!!!!!!! Ελλάδα σου λέει εκπρωσοπεί η τραγουδιάρα ....!!!!!! Εθνική υπόθεση !!!!!!!!!! Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μας περνάτε για "καμμενα μυαλά" ????????? για γκάου γκάου, για βλήτα, για ψηφοφόρους πριν τις εκλογές, για αμερικανάκια ?????? Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Ε Λ Ε Ο Σ Κάθε τραγουδιάρης και το συνάφι τους , ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ εκπροσωπει, και τους ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.... και εσύ λαέ "χειροκροτητή"(δεν αναφέρω την άλλη ιδιότητα σου) "κολύμπα και σκάσε"... Θα ήθελα για κάποια στιγμή να μας πούν ΠΟΣΑ χρηματα στοίχησε το promotion του τραγουσιού, και οι αμοιβές τους, και επίσης ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτες έχουν χασει την ζωής τους, επειδή η γραφεικρατία του κράτους που τους πουλάει "φούμαρα γυροβύζον", τους στέρησε την δυνατότητα να βρουν τα χρήματα για μια δύσκολη εγχειρηση στο εξωτερικό....... Όχι όμως δεν θα γκρινιάξω άλλο, και γι'αυτό έρχομαι στην Ελενα.. icon_eek.gif icon_eek.gif Θεέ μου τί φτιάχνεις όταν γουστάρεις ....!!!!!!!!!!! Μετά την θεά Μόνικα Μπελούτσι, ακόμα μια θηλυκή θεότητα επι της γής... εντάξει η Μονικα ειναι το απόλυτο, αλλά από εκεί και πέρα η Ελενα ειναι ΤΟ ΑΤΙ ... icon_smile.gif (καλά τα πόδια της μου θύμισαν στο πολύ καλυτερο βέβαια, Τινα τάρνερ) Η Ελενα είναι ένα καθαρόαιμο απόλυτο ΑΤΙ.... Ενα πλάσμα που μαγνητιζει την ματιά των αρσενικών.... Πέρσι δεν είδα το τσίρκο της γιουροβιζον, φέτος όμως για να μην χάσω ΤΟ ΑΤΙ, είχα ανοιχτή την τηλεόραση , εγώ κοίταγα στο νετ, και όταν ακουσα πως θα τραγουδήσει ΤΟ ΑΤΙ, γύρισα και ΑΠΟΛΑΥΣΑ την απόλυτη "ενστικτώδη" θηλυκή ομορφιά... Τα μάτια μου δεν ήξεραν που να σταθούν.... έτρεχαν από τα ατελειωτα πόδια της, στα αισθησιακά μαλλιά της, και από το "θηλυκά εκρηκτικό" και εκφραστικό μουτράκι της, στα "μαχαίρια" χέρια της (που κάνουν εγχείρηση ανοικτής καρδιάς χωρίς ανισθητικό, σε κάθε αρσενικό...) Αυτό το καθαρόαιμο ΑΤΙ, αυτό το θηλυκά εκρηκτικό μείγμα, αυτή η "βόμβα οιστρογόνων, ειναι πρώτη από μόνη της.... εχει βραβευτεί από την φύση , τα βραβεία των "τσίρκων" δεν λένε τίποτα μπροστά στο βραβειο-θαυμα της παρουσίας της.... Δεν ξέρω αν τραγουδάει, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία icon_biggrin.gif μόλις βγει στην σκηνή , τα μάτια γουρλώνουν, και βλέπουν αστεράκια, τα δε αυτιά ακούν αγγέλους να ψέλνουν.... Και για να μην ξεχάσω, και η Αλεξάντρα πασχαλίδου είναι κουκλάρα-ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ.... icon_eek.gif (άλλα γούστα.... icon_wink.gif ) Καλά το δίδυμο αυτό ειναι απόλυτη φαντασιωση....(σκεψου να σε βάλουν στην μέση icon_eek.gif icon_eek.gif και να "δώσουν παράσταση" ?????? icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif Αυτά . Σταματάω εδώ, αφού στο μεγαλείο της ΕΛΕΝΑΣ ούκ έστει τέλος.... Φίλοι μου συγχωρεστε μου το "ολίγον αιχμηρόν" του λόγου μου. _________________ Doctor:Jerronimos Σκηνοθέτης-σεναριογράφος-ηθοποιος. Μελλοντολόγος-αστρολόγος- + αλλα 29 -ολόγος. Επίσης: Αρχιδιάκος των συμφερόντων Αρχιμαντρίτης της ίντριγκας Μητροπολίτης της συνωμοσίας Αρχιεπίσκοπος της διαπλοκής. sorry για το massive c/p αλλα τετοια πραγματα πρεπει να τα βλεπουν ΟΛΟΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Μάϊος 22, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Αρχική απάντηση από planetman Μας έχουνε ξεπαραδιάσει κάθε χρόνο. Τη μια Ολυμπιακοί, την άλλη Eurovision, ποιός θα το πληρώσει πάλι αυτό; Σε λίγο θα κηρύξουμε πτώχευση. Κι εγώ αν και χάρηκα που κέρδισε το τραγούδι είμαι λίγο επιφυλακτικός ως προς την συμμετοχή μας. Εντάξει καλά τα τραγούδια αλλά ρε παιδιά τα λεφτά που μας κόστισε θα μπορούσαμε να τα είχαμε διαθέσει σε άλλους κατ' εμέ πολύ πιο σημαντικούς τομείς όπως στην αγορά εξειδικευμένου εξοπλισμού για κάποια νοσοκομεία κλπ.Σε καμία πέριπτωση δεν θα χαρακτήριζα την νίκη στην eurovision "εθνική νίκη", ήταν απλά μια κάλή παρουσία σε έναν όχι τόσο αξιόλογο διαγωνισμό. Απο εκεί και πέρα θεωρώ μεγάλο λάθος να την ταυτίζουμε με την Ελλάδα. Ήταν απλά η νίκη μιας ομολογουμένως πολύ όμορφης κοπέλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάϊος 22, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 11:22] ετσ0 o vasot με καλυψε απολυτα και κυριως αυτος θα φαει το flame και οχι εγω ,καστανουλα απο vanilla ninjas ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,την εβλεπα στα προκριματικα και εμεινα ολιγον μ@λ@κ@ς, αντε και του χρονου eurovision στο ελλαντα sponsored by circus medrano as always πιαστε και την αποψη ενος σωστου αλλα και λιγο μουν*δουλου check it out Xμμμμμμμ εδώ είμαι και εγώ... icon_twisted.gif Απο που θες ν'αρχίσω ? Λοιπόν θα αρχίσω από τον τίτλο του θέματος (και να με συγχωρει ο φίλος που το έγραψε). ΕΠΙΠΕΔΑ ???????????????????? (ΕΛΕΟΣ) Μονο για επιπεδα δεν μπορουμε να μιλάμε στο "αμερικανοτραφές μουσικο τσιρκο" της ενωμένης ευρώπης... Να μου έλεγες για "Δάπεδα" να υποκλιθώ .... Διότι φίλτατε το μουσικό αυτό τσίρκο (και να με συγχωρεί το Μεντράνο), αν με κάτι παρομοιάζεται , αυτό ειναι το ΔΑΠΕΔΟ τουαλέτας ενός ευρωπα'ι'κού οίκου ανοχής .... Ενός οικου ανοχής των πάντων , μα κυρίως πολιτισμού...( πόσοι πολιτισμοί δεν εκπορνευτικαν απλά για να γίνουν αρεστοί ??? .... ) Δεν λέω πως δεν είναι αληθινο αυτό που βλέπουμε, ειναι περα για πέρα αληθινό. Δυστυχώς αυτή η πολιτιστική αμερικανοτραφής ξεφτίλα κυριαρχεί στην ευρώπη... Πόσα χρώματα και τί ταυτότητα είχε ο μουσικός πολιτισμός της ευρώπης, και πώς κατάντησε μια "πολυεθνική τσιχλόφουσκα με γευση κοκα κολας".... Εκπορνευσαμε την μουσική μας ταυτότητα (και μιλάω σαν ευρώπη), για να αρέσουμε, και να είμαστε "ιν" (μισό λεπτό να ξεράσω και επανέρχομαι...) Εμ το άλλο ??????? που πάνε κάποιοι πονηροί να μας περάσουν εθνικά μηνυματα μέσω του τσίρκου της γυροβιζον!!!!!!! Ελλάδα σου λέει εκπρωσοπεί η τραγουδιάρα ....!!!!!! Εθνική υπόθεση !!!!!!!!!! Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μας περνάτε για "καμμενα μυαλά" ????????? για γκάου γκάου, για βλήτα, για ψηφοφόρους πριν τις εκλογές, για αμερικανάκια ?????? Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Ε Λ Ε Ο Σ Κάθε τραγουδιάρης και το συνάφι τους , ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ εκπροσωπει, και τους ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.... και εσύ λαέ "χειροκροτητή"(δεν αναφέρω την άλλη ιδιότητα σου) "κολύμπα και σκάσε"... Θα ήθελα για κάποια στιγμή να μας πούν ΠΟΣΑ χρηματα στοίχησε το promotion του τραγουσιού, και οι αμοιβές τους, και επίσης ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτες έχουν χασει την ζωής τους, επειδή η γραφεικρατία του κράτους που τους πουλάει "φούμαρα γυροβύζον", τους στέρησε την δυνατότητα να βρουν τα χρήματα για μια δύσκολη εγχειρηση στο εξωτερικό....... Όχι όμως δεν θα γκρινιάξω άλλο, και γι'αυτό έρχομαι στην Ελενα.. icon_eek.gif icon_eek.gif Θεέ μου τί φτιάχνεις όταν γουστάρεις ....!!!!!!!!!!! Μετά την θεά Μόνικα Μπελούτσι, ακόμα μια θηλυκή θεότητα επι της γής... εντάξει η Μονικα ειναι το απόλυτο, αλλά από εκεί και πέρα η Ελενα ειναι ΤΟ ΑΤΙ ... icon_smile.gif (καλά τα πόδια της μου θύμισαν στο πολύ καλυτερο βέβαια, Τινα τάρνερ) Η Ελενα είναι ένα καθαρόαιμο απόλυτο ΑΤΙ.... Ενα πλάσμα που μαγνητιζει την ματιά των αρσενικών.... Πέρσι δεν είδα το τσίρκο της γιουροβιζον, φέτος όμως για να μην χάσω ΤΟ ΑΤΙ, είχα ανοιχτή την τηλεόραση , εγώ κοίταγα στο νετ, και όταν ακουσα πως θα τραγουδήσει ΤΟ ΑΤΙ, γύρισα και ΑΠΟΛΑΥΣΑ την απόλυτη "ενστικτώδη" θηλυκή ομορφιά... Τα μάτια μου δεν ήξεραν που να σταθούν.... έτρεχαν από τα ατελειωτα πόδια της, στα αισθησιακά μαλλιά της, και από το "θηλυκά εκρηκτικό" και εκφραστικό μουτράκι της, στα "μαχαίρια" χέρια της (που κάνουν εγχείρηση ανοικτής καρδιάς χωρίς ανισθητικό, σε κάθε αρσενικό...) Αυτό το καθαρόαιμο ΑΤΙ, αυτό το θηλυκά εκρηκτικό μείγμα, αυτή η "βόμβα οιστρογόνων, ειναι πρώτη από μόνη της.... εχει βραβευτεί από την φύση , τα βραβεία των "τσίρκων" δεν λένε τίποτα μπροστά στο βραβειο-θαυμα της παρουσίας της.... Δεν ξέρω αν τραγουδάει, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία icon_biggrin.gif μόλις βγει στην σκηνή , τα μάτια γουρλώνουν, και βλέπουν αστεράκια, τα δε αυτιά ακούν αγγέλους να ψέλνουν.... Και για να μην ξεχάσω, και η Αλεξάντρα πασχαλίδου είναι κουκλάρα-ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ.... icon_eek.gif (άλλα γούστα.... icon_wink.gif ) Καλά το δίδυμο αυτό ειναι απόλυτη φαντασιωση....(σκεψου να σε βάλουν στην μέση icon_eek.gif icon_eek.gif και να "δώσουν παράσταση" ?????? icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif Αυτά . Σταματάω εδώ, αφού στο μεγαλείο της ΕΛΕΝΑΣ ούκ έστει τέλος.... Φίλοι μου συγχωρεστε μου το "ολίγον αιχμηρόν" του λόγου μου. _________________ Doctor:Jerronimos Σκηνοθέτης-σεναριογράφος-ηθοποιος. Μελλοντολόγος-αστρολόγος- + αλλα 29 -ολόγος. Επίσης: Αρχιδιάκος των συμφερόντων Αρχιμαντρίτης της ίντριγκας Μητροπολίτης της συνωμοσίας Αρχιεπίσκοπος της διαπλοκής. sorry για το massive c/p αλλα τετοια πραγματα πρεπει να τα βλεπουν ΟΛΟΙ :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάϊος 22, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Παρατηρήσατε ότι φετος η EUrovision είχε λίιιιγο πιο ροκ ύφος απ' οτι συνήθως; Πολλά κομμάτια ήταν ψιλοροκακια. π.χ. η κραγμενη από τη νορβηγια, η ελβετια, η γερμανια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 22, 2005 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Πολυ μιζερια ρε γμτ.......... Ισως ο χωρος να μην ειναι ο καταλληλος γι αυτη τη συζητηση... οσο για τον καφε που κανει 4 το τελευταιο πραγμα που φταιει ειναι αυτο... Αλλα τι να συζητησεις τωρα.... αστο να παει στο #$@%#@%$..... ελπιζω το επομενο ποστ να μην εχει την φωτο του Τσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 22, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 αντε και του χρονου going through rotting christ και tarja turunen να εκπροσωπει τιν φιλανδια :banging: :banging: :banging: ναι ητανε πιο ροκ αλλα οταν το μονο που μετραει ειναι το ποιος τα χει πλακακια με ποιον και μονο αυτες, οι προσπαθειες αδικουνται, εμενα μαρεσε ι ουγκαρια οχι μονο για την φωναρα της ουγκαρεζας και το αψογο χορευτικο αλλα και επειδη ητανε στα ουγκαρεζικα,αυτο το πραμα με τα αγγλικα εχει καταντησει ξεφτιλα μια χαρα γλωσσα ειναι τα ελληνικα εξαλλου χαρη στα conne της πασχαλιδου εχουμε εξασφαλισμενες ψηφους γιατι δεν στελνουμε καμια γαρμπη οπως καναμε το 93' ? (ακουσε, αγορι μουυυυ ...... ) νταξει καποια στο στυλ της οχι την 44αρα δεν εχουνε ολοι τα γουστα μου τα ελληνικα ειναι ρουλικα και τα ξερουμε αποτι φαινεται περρισοτερο απτα αγγλικα (αλλα και παλι οι περρισοτεροι οχι οσο θα επρεπε) μονο ετσι εξηγειται η προτιμηση μας στην Ναταλια Αλβανού που εγραψε αυτο το "i did black eyes to see you" στυλ τραγουδι βασικα ουτε οι ξενοι τα ξερουν και τοσο τα αγγλικα για να πωροθηκαν μερικοι τοσο πολυ παντως εχω διαβασει σε ξενα forums να λενε " νταξει καλο το my number one αλλα οχι και να βγει πρωτο " " σαν το die 4 you ΔΕΝ ειναι " " θα προτιμουσα το let's get wild " και εχουνε καποιο δικιο, παντως αυτο που με ενοχλησε περρισοτερο απολα ειναι που μας εδωσαν 12 οι αλβανοι και τουρκοι, λες και η ψηφος του σε ενα τετοιο γεγονος ειναι συγχωροχαρτι, τι νομιζουν οτι επειδη μας βοηθησανε στην euroβυζιών θα μας κανουνε να χαλαμε συνεχεια κηροζινη για να τους κανουμε ντα στο ΑΙΓΑΙΟ?να ξεχασουμε το 94' με την κυπρο και τα 400 χρονια σκλαβιας ? την κατασταση με τους αλβανους στην ελλαδα και την κατασταση στις εκκλησιες στην κωνσταντινουπολη που σε λιγο θα ανοιξουν μαναβικο και pet shops εκει μεσα ??? ΓΕΛΑΣΤΗΚΑΝ !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Μάϊος 22, 2005 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 09:22] ετσ0 o vasot με καλυψε απολυτα και κυριως αυτος θα φαει το flame και οχι εγω ,καστανουλα απο vanilla ninjas ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,την εβλεπα στα προκριματικα και εμεινα ολιγον μ@λ@κ@ς, αντε και του χρονου eurovision στο ελλαντα sponsored by circus medrano as always πιαστε και την αποψη ενος σωστου αλλα και λιγο μουν*δουλου check it out Δεν πανε να κανουν οσο Flame θελουνε πρωτη φορα θα ειναι Ξερεις που τους γραφω σε οσους τους ενοχλει αυτο που λεω Δημοκρατια εχουμε, οπως εγω ανεχομαι τις μαλ*κιες ολα τα τελευταια χρονια με οσα εχω δει τοσο στην στη τηλεοραση και γενικοτερα και τα γουστα του καθενος............. ας ανεχτουν και την δικια μου γνωμη και την δικια σου στην περιπτωση Αμα δεν τους αρεσει και τους τσουζει τοσο πολλη υπαρχει και το Ignore list Αμερικανικο Μπο*ρδελο εχει καταντησει η χωρα μας και οσο περνανε τα χρονια γινονται χειροτερα Οταν βλεπω και τους ιδιους τους Ελληνες να συμπεριφερονται σαν ενα ματσο ξελιγομενα αμερικανακια να προσκυνανε ειδωλα οχι γιατι εχουν πραγματικα ταλεντο αλλα επειδη εχοθν ωραιο κολ* και ξερουν να τον κουνανε (συμφωνα με τα γουστα του καθενος και τις καθεμιας για το τι εστι "ωραιο") πραγματικα νιωθω οργη και αηδια :sick: (Δεν λεω οτι η ομορφια δεν παιζει κανενα ρολο αλλα ως ενα σημειου) Οτι και να παθουμε παντως θα το αξιζουμε... Να ναι καλα το ΕYROBYZION και μεις τα κοροιδα που προσκυναμε οτι γυαλιζει παροτι ΔΕΝ ειναι χρυσος : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 22, 2005 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Μπραβο στην Ελενα ρεεεεε :clap: :clap: :jump: Το σηκοσαμε και αυτο το.....Ευρωπαικό!!!! Εφυγε και το κατσικι η μποΚΟΤΑ και πηραμε πρωτια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.