Jump to content

Θόρυβος H/Y ...

kreach

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από kreach

Ένας φίλος μου που είχε έρθει είπε ότι μάλλον είναι το τροφοδοτικό.

Τέλος Πάντων, θα πάρω νέο τροφοδοτικό (να τον έχω και για τον καινούργιο), σκληρό, και θα βάλλω κανένα ανεμιστήρα της προκοπής.

Για τα προγράμματα που πειράζουν τον ανεμιστήρα δεν ξέρω και πολλά... μην κάψω και 2ο cpu !!!

Ρε παληκάρι γιατί παιδεύεσαι??

1ον: Μην ακούς φίλους που "ξέρουν"

2ον: Αν είναι να πάρεις τροφοδοτικό, κάνε υπομονή και πάρε ένα της προκοπής. Σε λίγο τα 350W θα είναι στραγάλια.

3ον: Αφού θα βάλει υδρόψυξη σε ένα μήνα, μην ξοδευτείς τσάμπα σε αέρα τώρα.

4ον: Για τον επεξεργαστή πάρε ένα καλό ανεμιστήρα, π.χ. Ennermax 92mm που έχει και δικό του ρυθμιστικό στροφών ανάλογα με τα κέφια. Αν δεν σου χωράει, προσάρμοσέ τον, πάρε 80mm... κάνε κάτι!

Οπως λεει και ο deadlock7 δοκιμασε με το speedfan να δεις να οντως ειναι ο ανεμηστηρας του cpu αυτος που σε ενοχλει. Δεν παιζει να καιει το cpu που λες κατ'αρχην αμα περασει καποια θερμοκρασια θα κλεισει (reboot) και 2ον με το speedfan βλεπει και θεροκρασιες οποτε δεν χρειαζεται να το αφησεις να ανεβασει θερμοκλαριες και να κλεισει... Αλλωστε δεν θα τον κλεισεις για παντα!! για λιγο να δεις πως ακουγεται... Το speedfan ειναι πολυ απλο προγραμμα και δεν θα δυσκολευτεις καθολου να το δουλεψεις... μπορεις να το βρεις και στα tools του lab.. Οποτε δεν αν οντως φταιει αυτο και πες μας..

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 18:33]

4ον: Για τον επεξεργαστή πάρε ένα καλό ανεμιστήρα, π.χ. Ennermax 92mm που έχει και δικό του ρυθμιστικό στροφών ανάλογα με τα κέφια. Αν Αν δεν σου χωράει, προσάρμοσέ τον, πάρε 80mm... κάνε κάτι!

Προφανως εχει την μαμησια ψυκτρα του Intel οποτε δεν μπορει να αλλαξει φαν. Τουλαχιστον οχι ευκολα , θα πρεπει να μονταρει. Οποτε καλυτερα να κοψει τις στροφες του υπαρχοντος η να αλλαξει ψυκτρα... Στα υπολοιπα 3 που λες συμφωνω.

Για την μαμίσια της Intel κάπου έχει πάρε το μάτι μου κάτι Cooler-Masterάκια που είναι μούρλια για την δουλειά! Τέτοιο έχω και στον 1.6 του bro αλλά δεν ξέρω που βρέθηκε, το είχαν βάλει κατ' ευθείαν από τα 1way.

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 19:35]

Για την μαμίσια της Intel κάπου έχει πάρε το μάτι μου κάτι Cooler-Masterάκια που είναι μούρλια για την δουλειά! Τέτοιο έχω και στον 1.6 του bro αλλά δεν ξέρω που βρέθηκε, το είχαν βάλει κατ' ευθείαν από τα 1way.

Μπραβο τα oneway!!! Και μαμησιο moding!!! Αν ισχυει αυτο ανακαλλω τα προηγουμενα. :)

Και για του λόγου το αληθές...

Βρες εκεί ένα ωραίο fanάκι να κάνει τη δουλειά με όσο λιγότερο θόρυβο γίνεται και θα σου στοιχίσει το πολύ 10€.

post-1347-1416071942,932_thumb.jpg

Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις ένα τροφοδοτικό καλό για τον υπολογιστή σου και ας πρόκειται να τον έχεις για δεύτερο. Ετσι και αλλιώς ένα καλό τροφοδοτικό τύπου tagan είναι επένδυση. Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα. Το να δώσεις 10-15ευρο με αμφίβολο αποτέλεσμα τουλάχιστον για τα αυτιά τα δικά σου δεν τον θεωρώ και τόσο έξυπνο.

Αρχική απάντηση από helloween [Χθες, στις 22:52]

Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις ένα τροφοδοτικό καλό για τον υπολογιστή σου και ας πρόκειται να τον έχεις για δεύτερο. Ετσι και αλλιώς ένα καλό τροφοδοτικό τύπου tagan είναι επένδυση. Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα. Το να δώσεις 10-15ευρο με αμφίβολο αποτέλεσμα τουλάχιστον για τα αυτιά τα δικά σου δεν τον θεωρώ και τόσο έξυπνο.

Man δεν ξέρω εάν κοιταξες τα πρηγούμενα posts αλλα τελικά λέει το δεν κάνει θόρυβο το τροφοδοτικό αλλα το fan του cpu. Οχί οτι το τροφοδοτικό του είναι κανενα της προκοπής, αλλά αφου άλλο είναι το πρόβλημα του γιατι να αλλάξει το τροφοδοτικό???? :...:

Αρχική απάντηση από Psychokiller [Σήμερα, στις 08:57]

Man δεν ξέρω εάν κοιταξες τα πρηγούμενα posts αλλα τελικά λέει το δεν κάνει θόρυβο το τροφοδοτικό αλλα το fan του cpu. Οχί οτι το τροφοδοτικό του είναι κανενα της προκοπής, αλλά αφου άλλο είναι το πρόβλημα του γιατι να αλλάξει το τροφοδοτικό???? :...:

Επειδη ο kreach ειπε οτι ετοιμαζει αναβαθμιση σε λιγο καιρο το τροφοδοτικο δεν θα παει χαμενο. Οποτε εγω θα προτινα ενα καλο και αθορυβο τροφοδοτικο οπως ειπαν και αλλα παιδια και μια πιο αθορυβη ψυκτρα αλλα universal να την μπορει να την βαλει στο καινουργιο μηχανημα.

Αρχική απάντηση από Spooky

Επειδη ο kreach ειπε οτι ετοιμαζει αναβαθμιση σε λιγο καιρο το τροφοδοτικο δεν θα παει χαμενο. Οποτε εγω θα προτινα ενα καλο και αθορυβο τροφοδοτικο οπως ειπαν και αλλα παιδια και μια πιο αθορυβη ψυκτρα αλλα universal να την μπορει να την βαλει στο καινουργιο μηχανημα.

Καλά εάν έχει τα λεφτά και για τροφοδοτικό δεν είπα να μην το πάρει. Και εγώ για τροφοδοτικό είμαι υπέρ του tagan το οποιο εχει πολυ χαμηλα επιπεδα θορυβου αν και πολλοί το κατακρίνουν. Σε μένα παντως δεν έχει κανενα προβλημα (ακόμα τουλάχιστον). Τωρα για ψυκτα κατι ελεγε για υδροψυξη για αυτο λεγαμε να αλλαξει μονο το fan της ψυκτρας για να την βγαλει πιο φτηνα.

Σωστός ο Spooky !

Αυτό θα κάνω ! ’λλωστε το μηχάνιμα θα το πάρω μόλις βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων (17/6). Κατά τις 17/6 λοιπόν, περιμένετε thread από μένα πάλι ρωτώντας ΤΙ θα περιέχει το μηχάνιμα ... αλλά μέχρι τότε θα έχουν πέσει τιμές, θα έχουν μπει νέα προϊόντα στη φόρα και ... πιο σημαντικό θα ξέρω ΠΟΣΑ Ευρά θα μπορώ να δώσω !!!!!

Αρχική απάντηση από Psychokiller

Καλά εάν έχει τα λεφτά και για τροφοδοτικό δεν είπα να μην το πάρει. Και εγώ για τροφοδοτικό είμαι υπέρ του tagan το οποιο εχει πολυ χαμηλα επιπεδα θορυβου αν και πολλοί το κατακρίνουν. Σε μένα παντως δεν έχει κανενα προβλημα (ακόμα τουλάχιστον). Τωρα για ψυκτα κατι ελεγε για υδροψυξη για αυτο λεγαμε να αλλαξει μονο το fan της ψυκτρας για να την βγαλει πιο φτηνα.

Για υδρόψυξη, θα περιμένω μερικούς μήνες να πέσουν οι τιμές !

Αρχική απάντηση από kreach

Για υδρόψυξη, θα περιμένω μερικούς μήνες να πέσουν οι τιμές !

Ε, και εσυ ρε παιδι μου, γινε λιγο πιο σαφης, με αποπροσανατολιζεις :confused:

Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου!:T: Και καλα αποτελεσματα για να εχεις μεγαλο bugget για τις αγορες σου;)

ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ !!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!

Θα εχεις αρκετο χρονο για τον Λαμπη μετα και μην ξεχνα οτι ειναι για ιερο σκοπο (καινουργιο pc) ας ειναι καλα ο "φανταστικος " πατερας!!! (διαφημηση Magnum)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.