Jump to content

γιατι ανεβηκαν οι θερμοκρασιες μου?

haris1984

Recommended Posts

χτες πηγα και αγορασα το διπλο black ice extreme...το ξεστηνω ολο το wc,αλλαζω το ψυγειο, το αφηνω κανα 2ωρο να γινει καλη εξαερωση,τσεκαρω πριν κλεισω το συστημα τη ροη και ειναι νορμαλ δεδομενου οτι οι σωληνες ειναι 1/2 εξωτερικης αρα 10mm εσωτερικης διαμετρου...το κλεινω,κουναω το ψυγειο να δω αν εχει αερα,αφηνω και την αντλια λιγο για να τσεκαρω μηπως εχει διαρροες και ηταν ολα κομπλε...

το βαζω πανω στο πισι...34 βαθμους σε idle 48 σε full στα 2700 με 1.65βολτ...τρελενομαι...αυτο ηταν παρομοιο με το μονο ψυγειο που ειχα...

βγαζω το μπλοκ,το καθαριζω παλι,ceramique,καθαριζω τον επεξεργαστη,το κουμπωνω,το βγαζω για να δω αν πατησε καλα και πατησε μια χαρα...

ε ενταξει λεω αυτο θα εφταιγε...μπαινω windows...τα ιδια...τι φταιει ρε παιδια?

το ψυγειο?το μπλοκ?οι σωληνες?

σορρυ για το μεγεθος του ποστ...

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

το ψυγείο ζεσταίνεται όλο?

ανεμιστήρια έχεις?

κλείστα και δες αν ζεσταίνεται ομοιόμορφα αν οχι εχεις αέρα μεσα.

κυψελωτα και τα 2 είναι απλά η διάσταση αλλάζει?

το κουτί,δωμάτιο τι θερμοκρασίες έχουν?

εχω 2 coolermaster στις 1200 στροφες...τα ρακορ ειναι σωστα ολα...

τωρα θα βγαλω τους ανεμιστηρες να δω τι γινεται...

επισης τα ρακορ του ψυγειου και τις αντλιας ειναι 8.5μμ εσωτερικη διαμετρο...λετε να φταει αυτο?

οριστε και μια φωτο...

asetek antarctica,L30, black ice extreme2.οι ανεμιστηρες ειναι στο κατω μερος του ψυγειου και δεν φαινονται...

dark saga αφησα το ψυγειο για κανα 5λεπτο χωρις τους ανεμιστηρες και ζεσταθηκε ολο και ομοιομορφα...το ψυγειο ειναι κυψελωτο οπως το παλιο αλλα αυτο ειναι διπλο και 4εκ παχος ενω το παλιο ηταν μονο και 2.5 εκ παχος...υπαρχει περιπτωση να φταινε τα ρακορ της αντλιας?

post-1040-1416071942,1009_thumb.jpg

ειναι απο κατω και βγαζουν αερα εξω απο το κουτι...

εβαλα αλλα 2 8αρια που ειχα ευκαιρα πανω απο το ψυγειο να σπρωχνουν αλλα ειχα 2 βαθμους διαφορα μονο...επεσε στους 46...η διαφορα μεταξυ idle/default ειναι περιπου 14-16 βαθμοι...χαοτικη διαφορα...αερας δεν υπαρχει στο κυκλωμα...η συνδεσμολογια ειναι αντλια>ψυγειο>μπλοκ>αντλια...ολες οι συνδεσμολογιες σωστες οπως φαινεται στη φωτο...

haris και μενα μου τα εφτιαχνε αυτα μια av83deyes οταν την ειχα, και μαλιστα ειχα προβλημα με το guru clock, κανενα μπιπ σε κανει η μητρικη;

Οι ανεμιστηρες ειναι.Εχω κι εγω 2 ιδιους και απο airflow ειναι μηδεν.

Αντικατασταση του ενος με εναν Tt εριξε τη θερμοκρασια 3 βαθμους αμεσως.Επικειται αλλαγη και του αλλου.

επισης η αντλια ζεσταινεται παρα πολυ μετα την αλλαγη των ρακορ...ζεματαει...

τα ρακορ ειναι για λαστιχο μισης ιντσας και απο οτι προσεξα 8.5χιλιοστα εσωτερικη διαμετρος...για πειτε ρε παιδια γιατι θα τρελαθω...

μια χαρα δουλευει η αντλια...

οταν ξεκιναει το πισι η αντλια ζεματαει...γιατι ειναι κλειστει οι ανεμιστηρες του ψυγειου και δεν το κρυωνει αρα το νερο ζεσταινεται συνεχεια...μολις παιρνει μπρος το πισι ξεκιναει με idle 38-39 και πεφτει 2-3 βαθμους με το που ξεκινανε τα ανεμιστηρια...τωρα που την επιασα την αντλια ειναι ψιλονορμαλ...

11 plz πες μου...τσακισματα δεν εχουν οι σωληνες,αερας δεν υπαρχει,συνδεσμολογια σωστη...

δεν ξερω μπορει και να κανω λαθος εχεις την δυνατοτητα να καθαρισεις την αντλια μηπως πηρε κανενα σκουπιδακι μεσα

εγω θα εβγαζα το συστημα εκτος και θα δοκιμαζα να δω τι ροη εχω στο συστημα. Ισως να εχεις χαμηλη ροη αλλα και παλι 48 load ειναι εξωφρενικο σε ενα winch , εδο με ΧΠ90 και δεν εχω δει ακομα πανω απο 40.

Εγω πιστευω οτι ειναι τα ρακορ...σε ενα σημειο ναναι μικρη η διαμετρος, μαμιεται ολη η ροη. Αλλα οχι μονο σαυτο, δεν εξηγηται τοσο χαλια διαφαρα θερμοκρασιας... Βγαλε το ψυγειο εξω με τα ιδια φανς και πες αν δεις διαφορα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.