Vatos_locos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 υπάρχει καμία συσκευή που να κάνει την δουλειά του Voip/sip Server ? τώρα είμαστε με pc που τρέχει Brekeke Sip Server αλλά δεν λέει ακόμα ένα pc 24/7 γιατί σε λίγο θα μου κάνει έξωση η ΔΕΗ οπότε ρωτώ υπάρχει τίποτα που να κάνει αυτή την δουλειά να μπορεί να βγει και στον internet οπότε όταν ο άλλος συνδέει το ipphono του να δίνει το Dns μου και πόρτα και να μπαίνει πάνω του ζητάω πολλά ? αν υπάρχει τίποτα σε τιμή για home user ριχτέ καμία ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 Εαν εχεις ηδη ενα pc που τρεχει σε 24ωρη βαση την λυση του ¨εικονικου¨ λειτουργικου την εχεις σκεφτει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 27, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 συνήθως δεν έχω αλλά τι εννοείς εικονικό ? Vmware κλπ ? αυτή την στιγμή έχω ένα pc που τρέχει xp και τρέχει και τον server αλλά είναι αρκετά powerhungry για να κάνει τέτοια δουλειά βασικά η όλη αναζήτηση γίνετε για να μην χρειάζεται ένα pc 24/7 για να τρέχει τον server δλδ αν υπάρχει μια συσκευή που να κάνει την ίδια δουλειά ( sip/voip server ) χωρίς να είναι pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 27, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 εγω σπιτι εχω ενα Sipura Linksys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 27, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2008 κάτι linksys sipura είχα πάρει για το σχολείο κάποια στιγμή αλλά τα κάναμε σαν adapter μόνο για να βάλουμε αναλογικά τηλ και να γίνουν Voip κάνει την δουλειά του server ? να μπορούν να συνδεθούν ipphona πάνω του δλδ ? και αν ναι πιο sipura έχεις γιατί υπάρχουν αρκετά κάποια είναι μόνο Voip Adapters ένα που είδα στο eshop πρέπει να κάνει και τον server αλλά στοιχίζει 250 € είναι λίγο τσιμπημένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Αύγουστος 28, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 http://www.pcengines.ch/alix.htmΥπαρχουν λυσεις για voip server πανω στο alix.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 28, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2008 και που βρίσκουμε ένα τέτοιο ? και σε τι τιμή αν επιτρέπετε http://linkshop.gr/eshop/view_product.php?productid=1338&idcat=31&idsubcat=181&idsubsubcat=-1&key=fa9f7791dfffed5947af34a24de305d1&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f βασικά από ότι κατάλαβα και αυτό Pc βγαίνει στο τέλος οπότε καλύτερα παίρνω την Intel με τον celeron ενσωματωμένο και στήνω κανονικό server να τον έχω να τρέχει 24/7 στο κτίριο αλλά ας το κρατήσουμε για έσχατη λύση την έχουν δει όλοι οικολόγοι εδώ στο κτίριο που είμαι εγώ και δύσκολα για ένα pc να τρέχει 24/7 καμιά φθηνή συσκευή που να κάνει αποκλειστικά αυτή την δουλειά δεν υπάρχει από ότι κατάλαβα ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Αύγουστος 29, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 Δεν ειναι pc.... δεν λεω την itx εκδοση...και δουλευει μονο με 12v...http://www.pcengines.ch/alix2c3.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 29, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2008 με βάζεις σε δύσκολα και τι OS τρέχει αυτό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Αύγουστος 30, 2008 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 οτι θες! Εκτος απο win... Εχω δει καπου και custom asterisk based distro ειδικα για τα alix..οποτε εχεις ενα ετοιμο τηλεφωνικο κεντρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 30, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2008 χμμ με έψησες θα δω πως θα πάει το budged μου αυτό το μήνα και αν είναι θα το πάρω αυτό μας κάνει ? http://linkshop.gr/eshop/view_product.php?productid=1348&idcat=31&idsubcat=181&idsubsubcat=-1&key=ad3dbacdafbc57d8f94d4fa3a7a661ee&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f και πώς του βάζεις OS ? ούτε καν οθόνη δεν παίρνει με βλέπω να τρώω άσχημο κάψιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Σεπτέμβριος 1, 2008 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 κανει..αλλα προτεινω αυτο με τα 3 ethernet... οθονη? χεχ welcome στον κοσμο της κονσολας και του null modem cable Περνας το λειτουργικο σε ενα CF 128-256mb ειναι αρκετα.. μετα μπενεις με κονσολα για 2-3 αρχικες ρυθμισεις..και μετα ολα τα αλλα απο web interface συνηθως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Σεπτέμβριος 1, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 αυτό με τα 3 Ethernet δεν το έχει και βασικά δεν ξέρω αν χρειάζομαι δεύτερο καν για κάποιο λόγο θα δούμε μόλις πληρωθώ θα το πάρω αν μπορέσω και θα δω τι θα κάνω πρέπει να βρω και pc με serial τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Σεπτέμβριος 1, 2008 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2008 USB>Serial adaptor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.