Jump to content

Voip/Sip Server

Vatos_locos

Recommended Posts

υπάρχει καμία συσκευή που να κάνει την δουλειά του Voip/sip Server ?

τώρα είμαστε με pc που τρέχει Brekeke Sip Server αλλά δεν λέει ακόμα ένα pc 24/7 γιατί σε λίγο θα μου κάνει έξωση η ΔΕΗ :D

οπότε ρωτώ υπάρχει τίποτα που να κάνει αυτή την δουλειά να μπορεί να βγει και στον internet οπότε όταν ο άλλος συνδέει το ipphono του να δίνει το Dns μου και πόρτα και να μπαίνει πάνω του ζητάω πολλά ?

αν υπάρχει τίποτα σε τιμή για home user ριχτέ καμία ιδέα :)

συνήθως δεν έχω :( αλλά τι εννοείς εικονικό ?

Vmware κλπ ?

αυτή την στιγμή έχω ένα pc που τρέχει xp και τρέχει και τον server αλλά είναι αρκετά powerhungry για να κάνει τέτοια δουλειά

βασικά η όλη αναζήτηση γίνετε για να μην χρειάζεται ένα pc 24/7 για να τρέχει τον server δλδ αν υπάρχει μια συσκευή που να κάνει την ίδια δουλειά ( sip/voip server ) χωρίς να είναι pc

κάτι linksys sipura είχα πάρει για το σχολείο κάποια στιγμή αλλά τα κάναμε σαν adapter μόνο για να βάλουμε αναλογικά τηλ και να γίνουν Voip

κάνει την δουλειά του server ?

να μπορούν να συνδεθούν ipphona πάνω του δλδ ?

και αν ναι πιο sipura έχεις γιατί υπάρχουν αρκετά κάποια είναι μόνο Voip Adapters ένα που είδα στο eshop πρέπει να κάνει και τον server αλλά στοιχίζει 250 € είναι λίγο τσιμπημένα :(

και που βρίσκουμε ένα τέτοιο :D ? και σε τι τιμή αν επιτρέπετε :p

http://linkshop.gr/eshop/view_product.php?productid=1338&idcat=31&idsubcat=181&idsubsubcat=-1&key=fa9f7791dfffed5947af34a24de305d1&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

βασικά από ότι κατάλαβα και αυτό Pc βγαίνει στο τέλος οπότε καλύτερα παίρνω την Intel με τον celeron ενσωματωμένο και στήνω κανονικό server να τον έχω να τρέχει 24/7 στο κτίριο αλλά ας το κρατήσουμε για έσχατη λύση την έχουν δει όλοι οικολόγοι εδώ στο κτίριο που είμαι εγώ και δύσκολα για ένα pc να τρέχει 24/7

καμιά φθηνή συσκευή που να κάνει αποκλειστικά αυτή την δουλειά δεν υπάρχει από ότι κατάλαβα ε ?

χμμ με έψησες :p θα δω πως θα πάει το budged μου αυτό το μήνα και αν είναι θα το πάρω

αυτό μας κάνει ?

http://linkshop.gr/eshop/view_product.php?productid=1348&idcat=31&idsubcat=181&idsubsubcat=-1&key=ad3dbacdafbc57d8f94d4fa3a7a661ee&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

και πώς του βάζεις OS ? ούτε καν οθόνη δεν παίρνει :p με βλέπω να τρώω άσχημο κάψιμο :p

κανει..αλλα προτεινω αυτο με τα 3 ethernet...

οθονη? χεχ welcome στον κοσμο της κονσολας και του null modem cable :)

Περνας το λειτουργικο σε ενα CF 128-256mb ειναι αρκετα..

μετα μπενεις με κονσολα για 2-3 αρχικες ρυθμισεις..και μετα ολα τα αλλα απο web interface συνηθως..

αυτό με τα 3 Ethernet δεν το έχει και βασικά δεν ξέρω αν χρειάζομαι δεύτερο καν για κάποιο λόγο :p

θα δούμε μόλις πληρωθώ θα το πάρω αν μπορέσω και θα δω τι θα κάνω πρέπει να βρω και pc με serial τότε :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.