fits79 Δημοσιεύτηκε Χθες στις 08:54 μμ #1 Δημοσιεύτηκε Χθες στις 08:54 μμ (edited) Καλησπέρα σας. Έχω δοκιμάσει να βάλω και Openvpn, αλλά και wireguard σε ρουτερ(Αυτή τη λύση προτιμώ) αλλά και να κατεβάσω το πρόγραμμα σε κάθε vpn που έχω συνδρομή. Μέχρι και το firefox, chrome, microdoft edge browser δοκίμασα να κατεβάσω το αντιστιχο addon. Αλλά δυστυχώς σε όλους τους vpn(Εχω δοκιμασε τους nordvpn, shurfsark, proton) όταν είναι ενεργό σε πολλά site δεν μπορώ καν να μπω? Ακόμα και site όπως hotmail.com, outlook,com και πολλά άλλα sites. Ούτε μπορώ να στείλω μειλς από το κινητό αν είναι ενεργό στο ρουτερ που έχει ενεργό το vpn είτε μέσω wireguard, είτε μέσω openvpn. Έχει βρει κανείς κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα? Αν ναι τι? Έγινε επεξεργασία Χθες στις 09:07 μμ από fits79
fits79 Χθες στις 09:10 μμ Author #2 Χθες στις 09:10 μμ Εγώ εκτός από πρόβλημα σε πολλά site που δεν μπορώ να μπω όταν είναι ενεργό το vpn έχω και το άλλο ότι πάντα όταν είναι ενεργό το vpn δεν έχω πρόσβαση στο isp router(HG8145X6-10)(192.168.1.254) Και στο cudy wr300(192.168.10.1).
fits79 23 ώρες πριν Author #3 23 ώρες πριν (edited) Μάλλον δεν έχεις ιδέα πως δουλεύει το κάθε ρουτερ ανά εταιρία για να κάνεις αυτό το ποστ. Αυτές είναι οι ip που μπαίνεις στο μενού του κάθε ρουτερ από default δεν άλλαξα κάτι και πίστεψε με όσοι έχουν αυτά τα 2 ρουτερ αυτές τις 2 ip πρέπει να πατήσουν για να μπουν στο μενού του κάθε ρουτερ. Δεν είναι μυστικό ξέρεις αφού και στο μανουαλ τους το γράφουν και μια απλή αναζήτηση στο Google να κάνεις με το μοντέλο του κάθε ρουτερ θα σου πει αυτές τις ip. Έγινε επεξεργασία 23 ώρες πριν από fits79
navaho7 23 ώρες πριν #4 23 ώρες πριν Επεδιδή μπερδεύτηκα το πρόβλημα στο εμφανίζει μόνο αν σετάρεις το VPN στο ρούτερ ή και με την εφαρμογή και browser addon;
fits79 19 ώρες πριν Author #5 19 ώρες πριν Ποιο από τα 2 προβλήματα λες? Και το να μην μπορώ να μπω στο μενού του isp router ναι μου το εμφανίζει μόνο αν έχω ενεργό το vpn. Επίσης και το άλλο που δεν μπορεί να μπει σε κάποια site και αυτό το κάνει μόνο αν το vpn είναι ενεργό.
BloodMage 18 ώρες πριν #6 18 ώρες πριν Εγω με nordvpn δεν εχω αντιμετωπίσει κατι τέτοιο. Ουτε εχω ακούσει ξανα κατι παρόμοιο. Μονο το remote desktop δεν μου έπαιξε (λογικο) αλλά υπάρχει τροπος να το σεταρεις. Ολες αυτες τις δοκιμες που κανεις με ολα αυτα τα διαφορετικά vpn ειναι με πληρωμένες συνδρομές?
YDinopoulos 16 ώρες πριν #7 16 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Εγω με nordvpn δεν εχω αντιμετωπίσει κατι τέτοιο. Ουτε εχω ακούσει ξανα κατι παρόμοιο. Μονο το remote desktop δεν μου έπαιξε (λογικο) αλλά υπάρχει τροπος να το σεταρεις. Ολες αυτες τις δοκιμες που κανεις με ολα αυτα τα διαφορετικά vpn ειναι με πληρωμένες συνδρομές? Ακριβως το ιδιο κ εγω ΕΚΤΟΣ απο το οτι λιγες φορες (αναλογα με τον server) δεν εχω connection σε καποια smart home οικοσυστηματα (ie eWelink, Smart House και Ewpe Smart). Αν το κανω Pause η disconnect δουλευουν αψογα. 1
acct 12 ώρες πριν #8 12 ώρες πριν 3 hours ago, fatalara said: Εξηγηστε του καποιος γιατι εγω βαριεμαι. Τι να του εξηγήσουμε; Σ' αγαπάω, σ' εκτιμάω, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη να είσαι ειρωνικός, ακόμη κι αν δεν έσφαλες. Εγώ δε θα έγραφα ποιες είναι οι εσωτερικές (non-routable) διευθύνσεις στις συσκευές μου, αλλά κυρίως γιατί αυτό δεν είναι χρήσιμο, όχι διότι είναι επικίνδυνο. Θέμα θα έχει αν μας διαβάζει ο χάκερ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο σπίτι του, μέσα από το ΝΑΤ του και έχει admin passwords για τους συσκευές του, αλλά του έλειπαν μόνο οι IP τους και δεν ήξερε πώς να τις βρει αλλιώς. Από κακοποιό με τέτοια τεχνική κατάρτιση δεν κινδυνεύεις και πολύ, έτσι κι αλλιώς. Ακόμη κι αν υπήρχε κάποιος που στέκεται απ' έξω έχει παραβιάσει λχ το ασύματο δίκτυό του, ξέρει ήδη το gateway με το οποίο μιλάει, οπότε δεν παίρνει επιπλέον πληροφορία. 2 2
fits79 10 ώρες πριν Author #9 10 ώρες πριν (edited) 7 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Εγω με nordvpn δεν εχω αντιμετωπίσει κατι τέτοιο. Ουτε εχω ακούσει ξανα κατι παρόμοιο. Μονο το remote desktop δεν μου έπαιξε (λογικο) αλλά υπάρχει τροπος να το σεταρεις. Ολες αυτες τις δοκιμες που κανεις με ολα αυτα τα διαφορετικά vpn ειναι με πληρωμένες συνδρομές? 6 ώρες πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Ακριβως το ιδιο κ εγω ΕΚΤΟΣ απο το οτι λιγες φορες (αναλογα με τον server) δεν εχω connection σε καποια smart home οικοσυστηματα (ie eWelink, Smart House και Ewpe Smart). Αν το κανω Pause η disconnect δουλευουν αψογα. Χρησιμοποιείτε ελληνικό server στο nordvpn και μέσω openvpn στο ρουτερ ή χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του nordvpn για windows; Θα προτιμούσα τη λύση να βάλω το vpn στο ρουτερ και οποία συσκευη συνδέεται σε αυτό ασύρματα ή ενσύρματα να ειναι στο vpn. 1 ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Χανεις την ουσια. Για να τα λεει εδω τα λεει και παντου. Και γιατι λες δεν ειναι επικινδυνο? Μπορω να μπω απο το κινητο μεσα, αν τα γνωριζω αυτα και να τα αλλαξω ολα. Αν εχει συνδεδεμενο και τιποτα εκει πανω να του ανοιγω πορτες, πατζουρια θερμοσιφονες κλπ. Η νοοτροπια ειναι λαθος, θα μπλεξει. 1.200.000 πηραν απο τον τελευταιο εδω στην πατρα σε εμπορευμα και ακομα τους ψαχνουν. Και αυτο το ατομο, αντι να πει οκ λαθος δεν χρειαζοταν, γυρισε να μας πει κιολλας οτι δεν εχουμε και ιδεα. Δεν κοιταει που του ανοιγουμε τα ματια μας την λεει και απο πανω. Ας μιλησουν οι αλλοι που ειναι πιο ηρεμοι. Εγω δεν ασχολουμαι ας παει να το βρει μονος του. Να στειλει email στις vpn που χρησιμοποιει να του λυσουν το προβλημα. Θα σε παρακαλέσω να μην αναφέρεις το όνομα μου και λες πραγματα για εμένα που ΔΕΝ ξέρεις καν και απλα ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ. Και ήδη σου ανάφερα πιο πριν ότι για να βρει κάποιος αυτές τις 2 ip που είπα πιο πάνω δεν είναι καθόλου δύσκολο. Μια απλή αναζήτηση στο Google να κάνει με το μοντέλο του κάθε ρουτερ και πως μπαίνει στο μενού του θα του πει την ip που θέλει. Δεν είναι ούτε μυστικό αλλά ούτε κάθε μοντέλο κάθε εταιρίας έχει διαφορετική ip για να μπει κάποιος στο μενού του. Μην σου πω ότι στα περισσότερα ρουτερ έχουν την ίδια ip με βάση απλά τη μάρκα. Π.χ. Ξέρεις σε πόσα ρουτερ μπαίνεις στο μενου τους με την ip 192.168.1.1?????? Το ξέρω πέφτεις από τα σύννεφα τώρα αλλά πίστεψε με ή παραπάνω ip είναι για να μπεις στο μενού πολλών ρουτερ. Έγινε επεξεργασία 10 ώρες πριν από fits79
BloodMage 10 ώρες πριν #10 10 ώρες πριν 12 λεπτά πριν, το μέλος fits79 έγραψε: Χρησιμοποιείτε ελληνικό server στο nordvpn και μέσω openvpn στο ρουτερ ή χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του nordvpn για windows; Θα προτιμούσα τη λύση να βάλω το vpn στο ρουτερ και οποία συσκευη συνδέεται σε αυτό ασύρματα ή ενσύρματα να ειναι στο vpn. Στην αρχη και γω στο ρουτερ ηθελα να το πεταξω αλλα η χρηση που κανω στην δικη μου περιπτωση δεν βολευει αυτη η λυση. Οποτε σε καποια pc στο σπιτι παιζω μπαλα με addon στο browser και στο κατεβαστηρι εχω βαλει την εφαρμογη για windows. βεβαια δεν απαντησες στην ερωτηση μου "Ολες αυτες τις δοκιμες που κανεις με ολα αυτα τα διαφορετικά vpn ειναι με πληρωμένες συνδρομές? "
YDinopoulos 10 ώρες πριν #11 10 ώρες πριν 17 λεπτά πριν, το μέλος fits79 έγραψε: Χρησιμοποιείτε ελληνικό server στο nordvpn και μέσω openvpn στο ρουτερ ή χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του nordvpn για windows; Θα προτιμούσα τη λύση να βάλω το vpn στο ρουτερ και οποία συσκευη συνδέεται σε αυτό ασύρματα ή ενσύρματα να ειναι στο vpn. Στο κινητο εχω ελληνικο server. Αλλα και σε δοκιμες με αλλες χωρες τα ιδια εκανε (Εκτος του Καναδα για καποιο λογο που εκει δουλευαν ολα μια χαρα) Εγω το εχω για τα Android TV boxes Μου. Βολευει γιατι του λεω (ΝοrdVPN) οτι αυτες οι συγκεκριμενες app ( πχ Netflix / Disney/ Kodi) θα βγαινουν απο το vpn. Οποτε εχω καποιες απο USA η UK και cosmote στην ελλαδα.
fits79 10 ώρες πριν Author #12 10 ώρες πριν (edited) 15 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Στην αρχη και γω στο ρουτερ ηθελα να το πεταξω αλλα η χρηση που κανω στην δικη μου περιπτωση δεν βολευει αυτη η λυση. Οποτε σε καποια pc στο σπιτι παιζω μπαλα με addon στο browser και στο κατεβαστηρι εχω βαλει την εφαρμογη για windows. βεβαια δεν απαντησες στην ερωτηση μου "Ολες αυτες τις δοκιμες που κανεις με ολα αυτα τα διαφορετικά vpn ειναι με πληρωμένες συνδρομές? " Εγώ επειδή θα έχω και τα 2 ρουτερ ενεργά όποιες συσκευές δεν με ενδιαφέρει να έχουν vpn θα τις συνδέω στο isp router και όσες θέλω να είναι πίσω από vpn θα τις συνδέω στο cudy wr300 router. Και αυτό γιατί ενώ ήθελα να πάρω αρχικά ενα all in one ρουτερ και να περάσω εκεί τα πάντα είναι δύσκολο ειδικά να το σεταρεις για το voip του πράγματος γιατί παρόλο που στη nova που είμαι θα μου δίνανε τους κωδικούς voip για να τους περάσω στο νέο ρουτερ δεν μου το πρότειναν γιατί σε άλλους που το είχανε κάνει τους έκανε διακοπές το σταθερό voip τηλέφωνο. Εννοείτε ότι είναι με πληρωμένα vpn(Nordvpn, protonvpn, shurfsurk vpn) αν ήταν με free τότε δεν θα υπήρχε καν λόγος να ασχοληθώ γιατί δεν κάνουν αυτό το οποίο λένε και ούτε είναι εμπιστοσύνης. 12 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Στο κινητο εχω ελληνικο server. Αλλα και σε δοκιμες με αλλες χωρες τα ιδια εκανε (Εκτος του Καναδα για καποιο λογο που εκει δουλευαν ολα μια χαρα) Εγω το εχω για τα Android TV boxes Μου. Βολευει γιατι του λεω (ΝοrdVPN) οτι αυτες οι συγκεκριμενες app ( πχ Netflix / Disney/ Kodi) θα βγαινουν απο το vpn. Οποτε εχω καποιες απο USA η UK και cosmote στην ελλαδα. Το μέγιστο κακό με το nordvpn είναι ότι παρόλο που είναι το πιο γνωστό και το πιο αξιόπιστο vpn παγκοσμίως δυστυχώς ακόμα δεν δίνει τα wireguard κλειδιά για να συνδέσεις το ρουτερ σου και σε "υποχρεώνει" να συνδέσεις το ρουτερ σου μέσω openvpn που χάνεις πολύ σε ταχύτητα κατεβάσματος από αυτή που έχεις. Έγινε επεξεργασία 10 ώρες πριν από fits79
f117 8 ώρες πριν #13 8 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος fits79 έγραψε: Εγώ επειδή θα έχω και τα 2 ρουτερ ενεργά όποιες συσκευές δεν με ενδιαφέρει να έχουν vpn θα τις συνδέω στο isp router και όσες θέλω να είναι πίσω από vpn θα τις συνδέω στο cudy wr300 router. Και αυτό γιατί ενώ ήθελα να πάρω αρχικά ενα all in one ρουτερ και να περάσω εκεί τα πάντα είναι δύσκολο ειδικά να το σεταρεις για το voip του πράγματος γιατί παρόλο που στη nova που είμαι θα μου δίνανε τους κωδικούς voip για να τους περάσω στο νέο ρουτερ δεν μου το πρότειναν γιατί σε άλλους που το είχανε κάνει τους έκανε διακοπές το σταθερό voip τηλέφωνο. Εννοείτε ότι είναι με πληρωμένα vpn(Nordvpn, protonvpn, shurfsurk vpn) αν ήταν με free τότε δεν θα υπήρχε καν λόγος να ασχοληθώ γιατί δεν κάνουν αυτό το οποίο λένε και ούτε είναι εμπιστοσύνης. Το μέγιστο κακό με το nordvpn είναι ότι παρόλο που είναι το πιο γνωστό και το πιο αξιόπιστο vpn παγκοσμίως δυστυχώς ακόμα δεν δίνει τα wireguard κλειδιά για να συνδέσεις το ρουτερ σου και σε "υποχρεώνει" να συνδέσεις το ρουτερ σου μέσω openvpn που χάνεις πολύ σε ταχύτητα κατεβάσματος από αυτή που έχεις. Υπάρχει τρόπος να βρεις τα credentials του wireguard για το nordvpn. Έγινε επεξεργασία 8 ώρες πριν από f117
Recommended Posts