Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα σας.

Έχω δοκιμάσει να βάλω και Openvpn, αλλά και wireguard σε ρουτερ(Αυτή τη λύση προτιμώ) αλλά και να κατεβάσω το πρόγραμμα σε κάθε vpn που έχω συνδρομή.

Μέχρι και το firefox, chrome, microdoft edge browser δοκίμασα να κατεβάσω το αντιστιχο addon.

Αλλά δυστυχώς σε όλους τους vpn(Εχω δοκιμασε τους nordvpn, shurfsark, proton) όταν είναι ενεργό σε πολλά site δεν μπορώ καν να μπω?

Ακόμα και site όπως hotmail.com, outlook,com και πολλά άλλα sites.

Ούτε μπορώ να στείλω μειλς από το κινητό αν είναι ενεργό στο ρουτερ που έχει ενεργό το vpn είτε μέσω wireguard, είτε μέσω openvpn.

Έχει βρει κανείς κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα?

Αν ναι τι?

Έγινε επεξεργασία από fits79

Εγώ εκτός από πρόβλημα σε πολλά site που δεν μπορώ να μπω όταν είναι ενεργό το vpn έχω και το άλλο ότι πάντα όταν είναι ενεργό το vpn δεν έχω πρόσβαση στο isp router(HG8145X6-10)(192.168.1.254)
Και στο cudy wr300(192.168.10.1).

(edited)

Μάλλον δεν έχεις ιδέα πως δουλεύει το κάθε ρουτερ ανά εταιρία για να κάνεις αυτό το ποστ.

Αυτές είναι οι ip που μπαίνεις στο μενού του κάθε ρουτερ από default δεν άλλαξα κάτι και πίστεψε με όσοι έχουν αυτά τα 2 ρουτερ αυτές τις 2 ip πρέπει να πατήσουν για να μπουν στο μενού του κάθε ρουτερ.

Δεν είναι μυστικό ξέρεις αφού και στο μανουαλ τους το γράφουν και μια απλή αναζήτηση στο Google να κάνεις με το μοντέλο του κάθε ρουτερ θα σου πει αυτές τις ip.

Έγινε επεξεργασία από fits79

Επεδιδή μπερδεύτηκα το πρόβλημα στο εμφανίζει μόνο αν σετάρεις το VPN στο ρούτερ ή και με την εφαρμογή και browser addon;

Ποιο από τα 2 προβλήματα λες?

Και το να μην μπορώ να μπω στο μενού του isp router ναι μου το εμφανίζει μόνο αν έχω ενεργό το vpn.

Επίσης και το άλλο που δεν μπορεί να μπει σε κάποια site και αυτό το κάνει μόνο αν το vpn είναι ενεργό.

Εγω με nordvpn δεν εχω αντιμετωπίσει κατι τέτοιο. Ουτε εχω ακούσει ξανα κατι παρόμοιο.

Μονο το remote desktop δεν μου έπαιξε (λογικο) αλλά υπάρχει τροπος να το σεταρεις.

Ολες αυτες τις δοκιμες που κανεις με ολα αυτα τα διαφορετικά vpn ειναι με πληρωμένες συνδρομές? 

1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Εγω με nordvpn δεν εχω αντιμετωπίσει κατι τέτοιο. Ουτε εχω ακούσει ξανα κατι παρόμοιο.

Μονο το remote desktop δεν μου έπαιξε (λογικο) αλλά υπάρχει τροπος να το σεταρεις.

Ολες αυτες τις δοκιμες που κανεις με ολα αυτα τα διαφορετικά vpn ειναι με πληρωμένες συνδρομές? 

Ακριβως το ιδιο κ εγω ΕΚΤΟΣ απο το οτι λιγες φορες (αναλογα με τον server) δεν εχω connection σε καποια smart home οικοσυστηματα (ie eWelink, Smart House και Ewpe Smart). Αν το κανω Pause η disconnect δουλευουν αψογα.

• Like 1
7 ώρες πριν, το μέλος fits79 έγραψε:

Μάλλον δεν έχεις ιδέα πως δουλεύει το κάθε ρουτερ ανά εταιρία για να κάνεις αυτό το ποστ.

Αυτές είναι οι ip που μπαίνεις στο μενού του κάθε ρουτερ από default δεν άλλαξα κάτι και πίστεψε με όσοι έχουν αυτά τα 2 ρουτερ αυτές τις 2 ip πρέπει να πατήσουν για να μπουν στο μενού του κάθε ρουτερ.

Δεν είναι μυστικό ξέρεις αφού και στο μανουαλ τους το γράφουν και μια απλή αναζήτηση στο Google να κάνεις με το μοντέλο του κάθε ρουτερ θα σου πει αυτές τις ip.

Καλα που μου το ειπες...

Εξηγηστε του καποιος γιατι εγω βαριεμαι.

3 hours ago, fatalara said:

Εξηγηστε του καποιος γιατι εγω βαριεμαι.

Τι να του εξηγήσουμε; Σ' αγαπάω, σ' εκτιμάω, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη να είσαι ειρωνικός, ακόμη κι αν δεν έσφαλες.

Εγώ δε θα έγραφα ποιες είναι οι εσωτερικές (non-routable) διευθύνσεις στις συσκευές μου, αλλά κυρίως γιατί αυτό δεν είναι χρήσιμο, όχι διότι είναι επικίνδυνο.

Θέμα θα έχει αν μας διαβάζει ο χάκερ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο σπίτι του, μέσα από το ΝΑΤ του και έχει admin passwords για τους συσκευές του, αλλά του έλειπαν μόνο οι IP τους και δεν ήξερε πώς να τις βρει αλλιώς. Από κακοποιό με τέτοια τεχνική κατάρτιση δεν κινδυνεύεις και πολύ, έτσι κι αλλιώς.

Ακόμη κι αν υπήρχε κάποιος που στέκεται απ' έξω έχει παραβιάσει λχ το ασύματο δίκτυό του, ξέρει ήδη το gateway με το οποίο μιλάει, οπότε δεν παίρνει επιπλέον πληροφορία.

• Like 1
  • Agree 2
2 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

Τι να του εξηγήσουμε; Σ' αγαπάω, σ' εκτιμάω, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη να είσαι ειρωνικός, ακόμη κι αν δεν έσφαλες.

Εγώ δε θα έγραφα ποιες είναι οι εσωτερικές (non-routable) διευθύνσεις στις συσκευές μου, αλλά κυρίως γιατί αυτό δεν είναι χρήσιμο, όχι διότι είναι επικίνδυνο.

Θέμα θα έχει αν μας διαβάζει ο χάκερ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο σπίτι του, μέσα από το ΝΑΤ του και έχει admin passwords για τους συσκευές του, αλλά του έλειπαν μόνο οι IP τους και δεν ήξερε πώς να τις βρει αλλιώς. Από κακοποιό με τέτοια τεχνική κατάρτιση δεν κινδυνεύεις και πολύ, έτσι κι αλλιώς.

Ακόμη κι αν υπήρχε κάποιος που στέκεται απ' έξω έχει παραβιάσει λχ το ασύματο δίκτυό του, ξέρει ήδη το gateway με το οποίο μιλάει, οπότε δεν παίρνει επιπλέον πληροφορία.

Χανεις την ουσια. Για να τα λεει εδω τα λεει και παντου. Και γιατι λες δεν ειναι επικινδυνο? Μπορω να μπω απο το κινητο μεσα, αν τα γνωριζω αυτα και να τα αλλαξω ολα. Αν εχει συνδεδεμενο και τιποτα εκει πανω να του ανοιγω πορτες, πατζουρια θερμοσιφονες κλπ. 

Η νοοτροπια ειναι λαθος, θα μπλεξει. 1.200.000 πηραν απο τον τελευταιο εδω στην πατρα σε εμπορευμα και ακομα τους ψαχνουν.

Και αυτο το ατομο, αντι να πει οκ λαθος δεν χρειαζοταν, γυρισε να μας πει κιολλας οτι δεν εχουμε και ιδεα. Δεν κοιταει που του ανοιγουμε τα ματια μας την λεει και απο πανω.

Ας μιλησουν οι αλλοι που ειναι πιο ηρεμοι. Εγω δεν ασχολουμαι ας παει να το βρει μονος του.

Να στειλει email στις vpn που χρησιμοποιει να του λυσουν το προβλημα.

• Haha 1