Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kραξτε ελεύθερα αλλά θα τολμήσω να ρωτήσω.... αν σετάρουμε το VPNγια Eλλάδα, είμαστε ασφαλείς να μην φανερωθούμε? Θα πιάσει το κρυφτούλι? Η θα πρέπει να το βάλουμε να πιάνει Ισλανδία- Αλάσκα και γω δεν ξέρω πόσο πιο μακριά...?

1 ώρα πριν, το μέλος skepasti21 έγραψε:

Kραξτε ελεύθερα αλλά θα τολμήσω να ρωτήσω.... αν σετάρουμε το VPNγια Eλλάδα, είμαστε ασφαλείς να μην φανερωθούμε? Θα πιάσει το κρυφτούλι? Η θα πρέπει να το βάλουμε να πιάνει Ισλανδία- Αλάσκα και γω δεν ξέρω πόσο πιο μακριά...?

Αυτή είναι η ερώτηση των 100 χιλιάδων ευρώ. Θεωρητικά, δεν πρέπει να μας αποκαλύψουν. Πρακτικά, ποτέ δεν ξέρεις.

3 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

και γιατι να επιλεξεις Ελλαδα? Βαλε Αγγλια, βαλε Ελβετια κλπ κλπ

Γιατι χανει ταχυτητα και γιατι αν βλεπει τπτ πλατφορμες internetικες μπορει να του βγαζουν ελβετικες σειρες η κατι αλλο

23 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

Γιατι χανει ταχυτητα και γιατι αν βλεπει τπτ πλατφορμες internetικες μπορει να του βγαζουν ελβετικες σειρες η κατι αλλο

τα ελληνικα σερβερ ειναι πιο αργα. το nord vpn αυτη τη στιγμη με εχει σε αγγλικο σερβερ που ειναι το πιο γρηγορο. για το δευτερο σκελος εχεις δικιο

(edited)
4 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

τα ελληνικα σερβερ ειναι πιο αργα. το nord vpn αυτη τη στιγμη με εχει σε αγγλικο σερβερ που ειναι το πιο γρηγορο. για το δευτερο σκελος εχεις δικιο

Εγω παντως σε ελληνικο σερβερ απο 1050 πηγα σε 1030 στο speedtest. Βεβαια θα μου πεις συνδεθηκα σε ελληνικο σερβερ παλι. Γιαυτο. Καλα γενικα δεν το χρησιμοποιω για να κατεβαζω πραγματα εγω χαχαχα

Έγινε επεξεργασία από icy20
2 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

Εγω παντως σε ελληνικο σερβερ απο 1050 πηγα σε 1030 στο speedtest. Βεβαια θα μου πεις συνδεθηκα σε ελληνικο σερβερ παλι. Γιαυτο. Καλα γενικα δεν το χρησιμοποιω για να κατεβαζω πραγματα εγω χαχαχα

νομιζω ολοι για rent tor το εχουμε :p 

14 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

νομιζω ολοι για rent tor το εχουμε :p 

μα ουτε τετοια κατεβαζω γενικα 😛 δεν ξερω γιατι το εχω? για το cod? LOL

• Haha 1
13 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Το προτεινεις?

Ευκολα. Το μονο μειων του ειναι η τιμη. Αλλα ειναι το καλυτερο vpn Που μπορεις να παρεις τωρα

γιατί το θεωρείς καλύτερο από το proton? 

Εγώ proton έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

29 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε:

γιατί το θεωρείς καλύτερο από το proton? 

Εγώ proton έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

δεν ξερω αν ειναι καλυτερο η οχι. το proton δεν το εχω δοκιμασει.

Είμαστε εκτός θέματος, παρακαλώ επειδή το θέμα επείγει όλους μας ας απαντήσουν όσοι κατέχουν 2 γνώσεις παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ.

2 λεπτά πριν, το μέλος skepasti21 έγραψε:

Είμαστε εκτός θέματος, παρακαλώ επειδή το θέμα επείγει όλους μας ας απαντήσουν όσοι κατέχουν 2 γνώσεις παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ.

On 18/4/2025 at 11:43 ΠΜ, το μέλος BloodMage έγραψε:

και γιατι να επιλεξεις Ελλαδα? Βαλε Αγγλια, βαλε Ελβετια κλπ κλπ

προσπωπικα σου εχω ηδη απαντησει 

• Like 1

προσωπικά χρησιμοποιώ random χώρες (Ελβετία, Σουηδία, Γερμανία προς το παρόν).

Έχω φτιάξει ένα script στο mikrotik, που τρέχει κάθε 10 λεπτά και κάνει Ping σε καμιά 10αριά server Που είχα διάθεση να περάσω, και συνδέεται σε αυτόν με το χαμηλότερο Ping

• Like 1