skepasti21 Δημοσιεύτηκε Πέμπτη at 10:25 μμ #1 Δημοσιεύτηκε Πέμπτη at 10:25 μμ Kραξτε ελεύθερα αλλά θα τολμήσω να ρωτήσω.... αν σετάρουμε το VPNγια Eλλάδα, είμαστε ασφαλείς να μην φανερωθούμε? Θα πιάσει το κρυφτούλι? Η θα πρέπει να το βάλουμε να πιάνει Ισλανδία- Αλάσκα και γω δεν ξέρω πόσο πιο μακριά...?
Luka Παρασκευή at 12:03 πμ #2 Παρασκευή at 12:03 πμ 1 ώρα πριν, το μέλος skepasti21 έγραψε: Kραξτε ελεύθερα αλλά θα τολμήσω να ρωτήσω.... αν σετάρουμε το VPNγια Eλλάδα, είμαστε ασφαλείς να μην φανερωθούμε? Θα πιάσει το κρυφτούλι? Η θα πρέπει να το βάλουμε να πιάνει Ισλανδία- Αλάσκα και γω δεν ξέρω πόσο πιο μακριά...? Αυτή είναι η ερώτηση των 100 χιλιάδων ευρώ. Θεωρητικά, δεν πρέπει να μας αποκαλύψουν. Πρακτικά, ποτέ δεν ξέρεις.
BloodMage Παρασκευή at 08:43 πμ #3 Παρασκευή at 08:43 πμ και γιατι να επιλεξεις Ελλαδα? Βαλε Αγγλια, βαλε Ελβετια κλπ κλπ
icy20 Παρασκευή at 11:55 πμ #4 Παρασκευή at 11:55 πμ 3 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: και γιατι να επιλεξεις Ελλαδα? Βαλε Αγγλια, βαλε Ελβετια κλπ κλπ Γιατι χανει ταχυτητα και γιατι αν βλεπει τπτ πλατφορμες internetικες μπορει να του βγαζουν ελβετικες σειρες η κατι αλλο
BloodMage Παρασκευή at 12:18 μμ #5 Παρασκευή at 12:18 μμ 23 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Γιατι χανει ταχυτητα και γιατι αν βλεπει τπτ πλατφορμες internetικες μπορει να του βγαζουν ελβετικες σειρες η κατι αλλο τα ελληνικα σερβερ ειναι πιο αργα. το nord vpn αυτη τη στιγμη με εχει σε αγγλικο σερβερ που ειναι το πιο γρηγορο. για το δευτερο σκελος εχεις δικιο
icy20 Παρασκευή at 04:25 μμ #6 Παρασκευή at 04:25 μμ (edited) 4 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: τα ελληνικα σερβερ ειναι πιο αργα. το nord vpn αυτη τη στιγμη με εχει σε αγγλικο σερβερ που ειναι το πιο γρηγορο. για το δευτερο σκελος εχεις δικιο Εγω παντως σε ελληνικο σερβερ απο 1050 πηγα σε 1030 στο speedtest. Βεβαια θα μου πεις συνδεθηκα σε ελληνικο σερβερ παλι. Γιαυτο. Καλα γενικα δεν το χρησιμοποιω για να κατεβαζω πραγματα εγω χαχαχα Έγινε επεξεργασία Παρασκευή at 04:25 μμ από icy20
BloodMage Παρασκευή at 06:49 μμ #7 Παρασκευή at 06:49 μμ 2 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Εγω παντως σε ελληνικο σερβερ απο 1050 πηγα σε 1030 στο speedtest. Βεβαια θα μου πεις συνδεθηκα σε ελληνικο σερβερ παλι. Γιαυτο. Καλα γενικα δεν το χρησιμοποιω για να κατεβαζω πραγματα εγω χαχαχα νομιζω ολοι για rent tor το εχουμε
icy20 Παρασκευή at 07:04 μμ #8 Παρασκευή at 07:04 μμ 14 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: νομιζω ολοι για rent tor το εχουμε μα ουτε τετοια κατεβαζω γενικα δεν ξερω γιατι το εχω? για το cod? LOL 1
fatalara Σάββατο at 05:26 μμ #9 Σάββατο at 05:26 μμ On 18/4/2025 at 3:18 ΜΜ, το μέλος BloodMage έγραψε: nord vpn Το προτεινεις?
BloodMage Κυριακή at 06:31 πμ #10 Κυριακή at 06:31 πμ 13 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Το προτεινεις? Ευκολα. Το μονο μειων του ειναι η τιμη. Αλλα ειναι το καλυτερο vpn Που μπορεις να παρεις τωρα
navaho7 10 ώρες πριν #11 10 ώρες πριν γιατί το θεωρείς καλύτερο από το proton? Εγώ proton έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος
BloodMage 10 ώρες πριν #12 10 ώρες πριν 29 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: γιατί το θεωρείς καλύτερο από το proton? Εγώ proton έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος δεν ξερω αν ειναι καλυτερο η οχι. το proton δεν το εχω δοκιμασει.
skepasti21 9 ώρες πριν Author #13 9 ώρες πριν Είμαστε εκτός θέματος, παρακαλώ επειδή το θέμα επείγει όλους μας ας απαντήσουν όσοι κατέχουν 2 γνώσεις παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ.
BloodMage 9 ώρες πριν #14 9 ώρες πριν 2 λεπτά πριν, το μέλος skepasti21 έγραψε: Είμαστε εκτός θέματος, παρακαλώ επειδή το θέμα επείγει όλους μας ας απαντήσουν όσοι κατέχουν 2 γνώσεις παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ. On 18/4/2025 at 11:43 ΠΜ, το μέλος BloodMage έγραψε: και γιατι να επιλεξεις Ελλαδα? Βαλε Αγγλια, βαλε Ελβετια κλπ κλπ προσπωπικα σου εχω ηδη απαντησει 1
navaho7 8 ώρες πριν #15 8 ώρες πριν προσωπικά χρησιμοποιώ random χώρες (Ελβετία, Σουηδία, Γερμανία προς το παρόν). Έχω φτιάξει ένα script στο mikrotik, που τρέχει κάθε 10 λεπτά και κάνει Ping σε καμιά 10αριά server Που είχα διάθεση να περάσω, και συνδέεται σε αυτόν με το χαμηλότερο Ping 1
Recommended Posts