tsakdim Δημοσιεύτηκε Παρασκευή at 10:28 μμ #1 Δημοσιεύτηκε Παρασκευή at 10:28 μμ Καλησπέρα. Έχω ένα δίκτυο στην δουλειά με εναν σερβερ με win7 , και κάποιους υπολογιστές με win10pro win7, win8 κτλ. Όλοι οι υπολογιστές μπορούν να δούν τους δυο διαμοιρασμένους δίσκους του σέρβερ και έχουν στην λίστα τους ώς mapped drives τους δίσκους αυτούς. Ποτέ δεν μου ζήτησαν credentials για login. Σε ένα από τα pc που χτύπησε μνήμες και αλλάξαμε και τον δίσκο, περάσαμε λειτουργικό win 11 pro. Εδώ όταν πάω να κάνω map τα δυο drives του server μου ζητάει credentials και login, τα οποία δεν τα γνωρίζω και δεν μπορώ να το παρακάμψω ώστε να έχω πρόσβαση σε αυτά. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω για να έχω πρόσβαση εκεί; Πως μπορώ να βρώ τα credentials από τον server ή πως μπορώ να κάνω εύκολα map τα drives αυτά στον νέο PC με τα win11 pro?
Oric 7 ώρες πριν #2 7 ώρες πριν Έχεις πρόσβαση σ' αυτόν τον server; Τέλος πάντων, υπάρχει κάποιος που έχει νόμιμη πρόσβαση σ' αυτόν τον server, που μπορεί να καθίσει μπροστά στην οθόνη του, και με τον οποίο μπορείς να συνεννοηθείς;
Recommended Posts