therock Δημοσιεύτηκε Τετάρτη at 05:31 μμ #1 Δημοσιεύτηκε Τετάρτη at 05:31 μμ Επειδή κατά καιρούς κάνω λογαριασμούς για διάφορα login, κάποτε κιόλας είχα κάνει 4-5 μαζεμένους (για να έχω αντίστοιχα τόσους για το mega πχ) και το θέμα είναι όταν πάω να μπω από διαφορετική συσκευή η αν έχω καιρό να μπω σε έναν από αυτούς μου σκάνε κάτι 2factor authentication και δεν θυμάμαι καν τι απαντήσεις είχα δώσει σε αυτά που ρωτάνε Οπότε στην ουσία θελω να εξασφαλίσω τη λειτουργία λογαριασμού μου στο Gmail, χωρίς να δώσω το κινητό μου. Τώρα ας πούμε θέλω να μπω σε έναν από αυτούς που έχω να μπω καιρό και φοβάμαι πως ακόμα και αν δώσω το password, θα μου σκάσει με την ερώτηση που δε θα τη θυμάμαι και θα με κλειδώσει απέξω Οπότε τι προτείνετε? Σαν δεύτερευον ερώτημα, δε ξέρω αν του Gmail του αρέσει να έχεις πολλούς λογαριασμούς οπότε δεν ήθελα να συνδέσω τον κύριο μου με όλους αυτούς για να τον έχω και ως recovery. Οπότε τι προτείνετε και σε αυτό?
acct Τετάρτη at 05:40 μμ #2 Τετάρτη at 05:40 μμ 7 minutes ago, therock said: Οπότε τι προτείνετε? Προτείνω να διαλέξεις ανάμεσα σε ολόκληρη πίτα και χορτάτο σκύλο. Αν θέλεις στοιχειώδη ανακτησιμότητα, θα πρέπει να έχεις ένα recovery account ή/και δηλωμένο τηλέφωνο. 1
therock Τετάρτη at 06:55 μμ Author #3 Τετάρτη at 06:55 μμ Το να τα συνδέσω με το κυρίως account δε με πειράζει, εφόσον η google κιόλας δεν έχει θέμα στην ουσία να ξέρει ότι όλα είναι δικά μου μιας και θα αλληλοσυνδεονται Έπειτα αν ξεκινήσω τώρα να μπαίνω ενα ένα στους αδρανης λογαριασμούς, αν με βάλει μέσα πως μπορώ να επαναλάβω τις ερωτήσεις ασφαλείας ώστε να είμαι καβατζωμενος σε περίπτωση που αρχίσουν και σκάνε security questions?
therock Πέμπτη at 08:00 πμ Author #4 Πέμπτη at 08:00 πμ Μήπως να το κλείσω τλειεως το 2factor μιας και οι λογαριασμοί αυτοί είναι τριτο-τεταρτοι και δεν έχουν προσωπικά στοιχεία Turn off 2-Step Verification - Computer - Google Account Help SUPPORT.GOOGLE.COM 2-Step Verification makes your account more secure. If you turn off 2-Step Verification, you remove an... Οι Ερωτήσεις διαβάζω τώρα πως καταργηθηκαν How to add a security question to my google account? - Google Account Community SUPPORT.GOOGLE.COM 1
slalom Χθες στις 06:12 μμ #5 Χθες στις 06:12 μμ On 9/4/2025 at 8:31 ΜΜ, το μέλος therock έγραψε: Οπότε στην ουσία θελω να εξασφαλίσω τη λειτουργία λογαριασμού μου στο Gmail, χωρίς να δώσω το κινητό μου. Τι σε κανει να πιστευεις που δεν εχουν το κινητο σου?
therock Χθες στις 08:48 μμ Author #6 Χθες στις 08:48 μμ Το χουνε. Αν συνδέσω και τους ακυρους με τον πρώτο, θα το χουνε και εκει
Recommended Posts