Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαίρετε, πειρατική κατσαρίδα εδώ...  Μετά από τον επίμαχο νόμο πολλοι εξ ημών καταφύγαμε σε έξτρα μέτρα προκειμένου να μην χρειαστεί να πλουτίσουμε (κι άλλο) τις τσέπες των 300...  Asap to the point έχω πάρει ένα ρουτερακι , Cudy WR3000 μετά από παρότρυνση του σπεσιαλίστα Σωτήρη αλλά.... Αν κάνω VPN server μετά δεν θα παιζει η COSMOTE TV που έχω και εν καιρό θα έχω επίσης θέμα με το Netflix. 

Ένας τρόπος που σκέφτηκα είναι να αφήσω μια μπάντα ανοικτή στο speedport και να δίνω από εκεί στο μποξακι που έχω το COSMOTE TV αλλά και πάλι έτσι δημιουργείται άλλο θέμα καθόσον στο ίδιο μποξιδιο έχω το IPTV. Μπέρδεμα Ε?

Any thoughts??? 

• Haha 1

Η Cosmote TV δεν παίζει κανονικά όταν είσαι σε σερβερ εντός ΕΕ; Θεωρητικά θα πρέπει να δουλεύει.

Για τα υπόλοιπα ας μην το αναλύσουμε είναι παράνομο

• Like 1

Εχω βαλει NordVPN σε ενα Android TV.  Εχω παρατηρησει οτι Cosmote παιζει κανονικα και απο Ευρωπη αλλα και ΗΠΑ & Καναδα. Αυτα απο δοκιμες των 2-3 λεπτων εκαστο

Το καλο ειναι οτι με το Nord και το app του Μπορω να επιλεγω ποια προγραμματα θα παιζουν μεσα απο το VPN και ποια οχι. 

• Like 2
3 ώρες πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε:

Εχω βαλει NordVPN σε ενα Android TV.  Εχω παρατηρησει οτι Cosmote παιζει κανονικα και απο Ευρωπη αλλα και ΗΠΑ & Καναδα. Αυτα απο δοκιμες των 2-3 λεπτων εκαστο

Το καλο ειναι οτι με το Nord και το app του Μπορω να επιλεγω ποια προγραμματα θα παιζουν μεσα απο το VPN και ποια οχι. 

Αυτό ακριβως εχω κανει και γω

@skepasti21 δεν θα σου πρότεινα να βαλεις το vpn πανω στο ρουτερ κυριως λογω latency. Αν εχεις boxακι με iptv βαλτο πανω στο boxακι. Η αν κατεβαζεις τορρεντ βαλτο πανω στο τορρεντ τρακερ.

• meow 1
(edited)

@YDinopoulos, @BloodMage από κινητό κομπλέ δουλεύει αυτό, έχω θέμα σε μποξακι, MI BOXs, στο οποίο αν βαλω ελληνικό σέρβερ το COSMOTE δεν παίζει και αν κάνω χρήση split tunneling, το VPN δεν ενεργοποιείται 😭

Έγινε επεξεργασία από skepasti21
1 ώρα πριν, το μέλος skepasti21 έγραψε:

@YDinopoulos, @BloodMage από κινητό κομπλέ δουλεύει αυτό, έχω θέμα σε μποξακι, MI BOXs, στο οποίο αν βαλω ελληνικό σέρβερ το COSMOTE δεν παίζει και αν κάνω χρήση split tunneling, το VPN δεν ενεργοποιείται 😭

Εμενα σε MiBox S (2nd gen) και nVidia Shield δουλευει κανονικα. 

Δεν πιστευω να εχεις το μποξακι ΗΔΗ πισω απο το VPN (μεσω του Cuddy) ε ?

1 ώρα πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε:

Εμενα σε MiBox S (2nd gen) και nVidia Shield δουλευει κανονικα. 

Δεν πιστευω να εχεις το μποξακι ΗΔΗ πισω απο το VPN (μεσω του Cuddy) ε ?

Tι να σου πω, πιστεύω δεν έχω κάνει καμιά πατάτα.

Αυτό που έχω κάνει ειναι .... εχω κατεβάσει στο box την εφαρμογή της NORD, το μποξάκι παίρνει wifi από το speedport (cosmote) και όπως είπα πιο πάνω αν βαλω ελληνικό σέρβερ στο NORD, το COSMOTE δεν παίζει(ERROR PROXY) και αν κάνω χρήση split tunneling, το VPN στο NORD δεν ενεργοποιείται. Αν δώσω απευθείας από το Cuddy, πάλι θα έχω θέμα με την COSMOTE (proxy).

Ακόμα δεν μου έχει έρθει το Cuddy αλλά κάνω δοκιμές για να δω τι παίζει. Αυτό που κατάλαβα ειναι ότι το COSMOTE TV δεν παίζει με proxy, δηλ. έδωσα wifi από το κινητό έχοντας βάλει σε αυτό το Nord σε Δανία ξέρω γω, και με την χρήση του every proxy κατάφερα να δώσω VPN στο BOX και το COSMOTE TV με IP Δανιας, και μου πετάει στη μούρη ότι δεν μπορεί να γίνει η χρήση υπηρεσίας μέσω proxy. Μετά σκέφτηκα να εκμεταλλευτώ τα 2 προφίλ που δίνει το box και να αποθηκεύσω στο κάθε προφίλ διαφορετικό WIFI, το ένα να παίζει IPTV και το άλλο COSMOTE άλλα δεν κρατάει το δίκτυο και στάνταρ θα γίνει χαζαμαρα.

4 ώρες πριν, το μέλος skepasti21 έγραψε:

Tι να σου πω, πιστεύω δεν έχω κάνει καμιά πατάτα.

Αυτό που έχω κάνει ειναι .... εχω κατεβάσει στο box την εφαρμογή της NORD, το μποξάκι παίρνει wifi από το speedport (cosmote) και όπως είπα πιο πάνω αν βαλω ελληνικό σέρβερ στο NORD, το COSMOTE δεν παίζει(ERROR PROXY) και αν κάνω χρήση split tunneling, το VPN στο NORD δεν ενεργοποιείται. Αν δώσω απευθείας από το Cuddy, πάλι θα έχω θέμα με την COSMOTE (proxy).

Δοκιμασε οταν εναλλασεις VPN να κλεισεις τελειως το app και μετα να το τρεξεις

• Like 1