idonthave Δημοσιεύτηκε Χθες στις 07:02 μμ #1 Δημοσιεύτηκε Χθες στις 07:02 μμ Αν χρειασθεί μπορεί να αλλαχθεί ο τίτλος από κάποιον moderator ή να μεταφερθεί σε κάποιο άλλο θέμα, δεν το έψαξα πολυ αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα xD Έχω το logitech g pro wireless εδώ και περίπου 3+ χρόνια, καλό ποντικάκι αλλά γενικά ο θόρυβος από τους διακόπτες..., για μένα είναι λίγο ενοχλητικός, έχω συνηθίσει με το signature m650 της logitech που είναι αθόρυβο και γενικά ποντικια/πληκτρολόγια θέλω να είναι όσο τον δυνατόν πιο αθόρυβα γίνετε. Τελευαία η ροδέλα αρχίσε να κάνει κάποια "νερά" οπότε ποφάσισα σήμερα να αλλάξω τους διακόπτες κτλ. το εγχείρημα πέτυχε και ο "ασθενής" είναι πλέον αθόρυβος όπως ήθελα το ποντικί από την αρχή. Η αλλαγή στους διακόπτες σχετικά εύκολη αλλά η ροδέλα μου πήρε περίπου 1-1,30 ώρα , αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις τα κατάλληλα εργασλεία. Μ'ένα απλό κολλητήρι (μύτη βελόνα) ήταν λίγο μπελάς να αφαιρέσω την ροδέλα (έκοψα τα ποδαράκια ) και ειδικά να κολληθεί η καινούρια, αλλά τέλος καλά όλα καλά. Άλλη αίσθηση με τους καινούριους διακόπτες, το ποντίκι σαν καινούριο. Είχα πάρει πέρσι από το aliexpress silence switches (x10), ροδέλες (x4) και τις πάτούρες (x2) γύρω στα 5€ (παρακάτω τα inks). ροδέλα silver core διακόπτες HUANO Silent Micro Switch yellow 8
BloodMage 16 ώρες πριν #2 16 ώρες πριν 10 ώρες πριν, το μέλος idonthave έγραψε: και ο "ασθενής" είναι πλέον αθόρυβος νεκρικη σιγη που λεμε? Περα απο την πλακα, ωραια δουλεια. Και μπραβο που δεν το πεταξες απλα για να παρεις κατι αλλο. Με αυτο το θεμα "μύρισε" TheLab! 4
Recommended Posts