Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έσπασε το συρόμενο κομμάτι αυτού του USB stick, με αποτέλεσμα να μη μένει σταθερό ώστε να κουμπώσει στη θύρα.

Που μπορώ να βρω ένα νέο σώμα για να φιλοξενήσει την πλακέτα;

Οχι απαραίτητα συρόμενο ας είναι και απλό, Μας ενδιαφέρει να προστατεύεται το στικ και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα.

Εάν ήταν κάποιο ποιοτικό, να το συζητούσαμε. Τέτοια είχα πάρει μαζικά για προσωρινή χρήση και έχουν χαλάσει ~30-40%.

Μπορεί να έχω να σου στείλω κανένα σασί μήπως επιδέχεται μεταμόσχευση, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει ούτε τα μεταφορικά ούτε τον χρόνο σου.

• Like 1
On 27/3/2025 at 10:17 ΜΜ, το μέλος Seek & Find έγραψε:

Έσπασε το συρόμενο κομμάτι αυτού του USB stick, με αποτέλεσμα να μη μένει σταθερό ώστε να κουμπώσει στη θύρα.

Που μπορώ να βρω ένα νέο σώμα για να φιλοξενήσει την πλακέτα;

Οχι απαραίτητα συρόμενο ας είναι και απλό, Μας ενδιαφέρει να προστατεύεται το στικ και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα.

Ίσως χαζή σκέψη αλλά επειδή δεν έχω σαφή εικόνα, θα την πω. Δες μήπως όλο το κενό κομμάτι, εκεί που ήταν το συρόμενο μέρος, το γεμίσεις με σιλικόνη. Όταν στεγνώσει, θα πετρώσει και θα δίνει την απαιτούμενη αντίσταση ώστε να κουμπώνει σταθερά στη θύρα. Βέβαια, το κόστος του usb είναι αστείο. Τι συζητάμε τώρα... Αν, όμως, έχεις στο σπίτι τα σύνεργα, δεν χάνεις τίποτα με το να δοκιμάσεις. Κι όσο αντέξει ξέρω 'γω. 

• Like 1