Seek & Find Δημοσιεύτηκε Πέμπτη at 08:17 μμ #1 Δημοσιεύτηκε Πέμπτη at 08:17 μμ Έσπασε το συρόμενο κομμάτι αυτού του USB stick, με αποτέλεσμα να μη μένει σταθερό ώστε να κουμπώσει στη θύρα. Που μπορώ να βρω ένα νέο σώμα για να φιλοξενήσει την πλακέτα; Οχι απαραίτητα συρόμενο ας είναι και απλό, Μας ενδιαφέρει να προστατεύεται το στικ και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα.
minast Παρασκευή at 06:49 πμ #3 Παρασκευή at 06:49 πμ Εάν ήταν κάποιο ποιοτικό, να το συζητούσαμε. Τέτοια είχα πάρει μαζικά για προσωρινή χρήση και έχουν χαλάσει ~30-40%. Μπορεί να έχω να σου στείλω κανένα σασί μήπως επιδέχεται μεταμόσχευση, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει ούτε τα μεταφορικά ούτε τον χρόνο σου. 1
Seek & Find Παρασκευή at 10:58 πμ Author #4 Παρασκευή at 10:58 πμ Απλά πληροφοριακά αν υπήρχε δυνατότητα επισκευής.. δε με καίει
astrosunnefo Σάββατο at 08:25 μμ #6 Σάββατο at 08:25 μμ On 27/3/2025 at 10:17 ΜΜ, το μέλος Seek & Find έγραψε: Έσπασε το συρόμενο κομμάτι αυτού του USB stick, με αποτέλεσμα να μη μένει σταθερό ώστε να κουμπώσει στη θύρα. Που μπορώ να βρω ένα νέο σώμα για να φιλοξενήσει την πλακέτα; Οχι απαραίτητα συρόμενο ας είναι και απλό, Μας ενδιαφέρει να προστατεύεται το στικ και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα. Ίσως χαζή σκέψη αλλά επειδή δεν έχω σαφή εικόνα, θα την πω. Δες μήπως όλο το κενό κομμάτι, εκεί που ήταν το συρόμενο μέρος, το γεμίσεις με σιλικόνη. Όταν στεγνώσει, θα πετρώσει και θα δίνει την απαιτούμενη αντίσταση ώστε να κουμπώνει σταθερά στη θύρα. Βέβαια, το κόστος του usb είναι αστείο. Τι συζητάμε τώρα... Αν, όμως, έχεις στο σπίτι τα σύνεργα, δεν χάνεις τίποτα με το να δοκιμάσεις. Κι όσο αντέξει ξέρω 'γω. 1
HotPeanut Σάββατο at 08:30 μμ #7 Σάββατο at 08:30 μμ Καλούπι και γέμισμα με εποξικη ρητίνη. Μιλάμε για ψαγμενα πράγματα, όχι αστεία.
astrosunnefo Σάββατο at 08:54 μμ #8 Σάββατο at 08:54 μμ Αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω. Δεν θα πάθετε κάτι. Σας το υπόσχομαι. 1
BloodMage Σάββατο at 09:07 μμ #9 Σάββατο at 09:07 μμ 14 λεπτά πριν, το μέλος astrosunnefo έγραψε: Σας το υπόσχομαι.
Recommended Posts