LordOfRings Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2005 Λοιπον σήμέρα μου ήρθε το router απο την hol.παω να κανω την σύνδεση και λέειconnection dialing failedADSL line seems not to be able to syncPlease check that netRoute@ is properly connected to the phone lineΠηρα τηλ την hol και μου είπαν να δοκιμάσω αλλα Tx Power Connection και Coding Gain0 2 , 6 auto , 6 0 , 6 2 , αλλα πάλι τπτ . ..και είπαν οτι φταίει ο ΟΤΕ ,, ,καμια λύση υπάρχει ???? ,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάϊος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 Κι εμενα για ΟΤΕ μου κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 21, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 απο οτι ειπε ο οτε δεν φταίει.. μαλλον το router .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάϊος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 Δοκίμασες να το συνδέσεις απ' ευθείας στην τηλεφωνική γραμμή; (annex a η b; δεν γνωρίζω το μοντέλο) Μήπως το filter/splitter έχει κάποιο πρόβλημα;Κάποιο άλλο modem για δοκιμή θα σε βοηθούσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 22, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 αλλο router για δοκιμή δεν έχω... ο splitter λογικα δεν φταίει. . ειπε η Hol οτι θα μου στείλει αλλο router. Για να δουμε,.,,,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.