panos 12 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα είδα μια ύποπτη συναλλαγή στον τραπεζικό μου λογαριασμό της Πειραιώς δεν ξέρω γράφει google ads 9996094966 dublin και πήρε 10€, η τράπεζα μου πρότεινε ακύρωση της κάρτας άλλα λέω μήπως είναι κάτι που όντως έκανα, άλλα δεν ξέρω τι είναι αυτό το google ads, έχω την κάρτα στο ψηφιακό πορτοφόλι της google μήπως κάτι από εκεί να έγινε δεν ξέρω η κάρτα είχε μέσα 13€ και έμειναν 3 και κάτι μέσα τώρα
Luka Μάρτιος 13 #2 Μάρτιος 13 Από την Google δεν σας έχει έρθει εμαιλ; Αν πας στις πληρωμές δεν σας βγάζει λεπτομέρειες; 1
panos 12 Μάρτιος 13 Author #3 Μάρτιος 13 15 ώρες πριν, το μέλος Luka έγραψε: Από την Google δεν σας έχει έρθει εμαιλ; Αν πας στις πληρωμές δεν σας βγάζει λεπτομέρειες; Τιποτα δεν εχει ερθει καμια συναλαγη δεν φενεται στην google και στον λογαριασμο μου, δεν εχω κανει τιποτα αυτες τις μερες παρα μονο σε pos πληρωσα μια μπουγατσα 7.50€ και ενα σαντουιτς την Δευτερα 5€ εκει εβαλα στοιχεια της καρτας μου αλλα ειναι χρονια το γυραδικο και εχω βαλει κι αλλες καρτες και ποτε δεν εγινε κατι, αυτο ομως αρχισε απο την κυριακη που προσπαθησαν να παρουν χρηματα ακριβως 10€ ηθελαν μολις μπηκαν 13€ πηρανε τα 10 αλλα δεν εκανα καμια συνδρομη δεν μου βγαζει τιποτα στην google ουτε στο πορτοφολι το ψηφιακο της google εχει τιποτα
trib Μάρτιος 14 #4 Μάρτιος 14 Κατά 99% έχουν κλαπεί τα στοιχεία σου από κάποιο site που μπορεί να αγόρασες κάτι. Υπάρχουν στο Reddit αντίστοιχα θέματα και οι χρεώσεις ήταν πολύ παραπάνω από 10€ (εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ). Οπότε ακύρωσε την κάρτα και κάνε αμφισβήτηση μπας και τα πάρεις πίσω. 1
panos 12 Μάρτιος 14 Author #5 Μάρτιος 14 8 ώρες πριν, το μέλος trib έγραψε: Κατά 99% έχουν κλαπεί τα στοιχεία σου από κάποιο site που μπορεί να αγόρασες κάτι. Υπάρχουν στο Reddit αντίστοιχα θέματα και οι χρεώσεις ήταν πολύ παραπάνω από 10€ (εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ). Οπότε ακύρωσε την κάρτα και κάνε αμφισβήτηση μπας και τα πάρεις πίσω. Για την αμφισβήτηση συναλλαγής ζητάνε 15€ και δεν με συμφέρει λέει για να πάρω πίσω τα 10€ επίσης λέει είναι δύσκολο και πρέπει να συμφωνήσουν και οι 2 τράπεζες την ακυρωσα παντως την κάρτα θα βγάλω καινούρια, ως μια συναλλαγή που είχα κάνει τον Δεκέμβρη και είχα δώσει στοιχεία κάρτας ήτανε στο keyworld για αγορά κλειδιού για τα windows αλλα απο τοτε μεχρι τωρα δεν ειχα δει τιποτα υποπτο 1
trib Μάρτιος 14 #6 Μάρτιος 14 2 λεπτά πριν, το μέλος panos 12 έγραψε: Για την αμφισβήτηση συναλλαγής ζητάνε 15€ και δεν με συμφέρει λέει για να πάρω πίσω τα 10€ επίσης λέει είναι δύσκολο και πρέπει να συμφωνήσουν και οι 2 τράπεζες την ακυρωσα παντως την κάρτα θα βγάλω καινούρια, ως μια συναλλαγή που είχα κάνει τον Δεκέμβρη και είχα δώσει στοιχεία κάρτας ήτανε στο keyworld για αγορά κλειδιού για τα windows αλλα απο τοτε μεχρι τωρα δεν ειχα δει τιποτα υποπτο Το κάνουν επίτηδες, να διατηρούν τα στοιχεία εννοώ χωρίς να τα χρησιμοποιήσουν, για να μην γίνεις alert και το ακυρώσεις απευθείας. Σε αυτές τις περιπτώσεις/αγορές, η καλύτερη λύση είναι εικονικές κάρτες μιας χρήσης (σαν αυτές που βγάζει η Revolut). 1
acct Μάρτιος 14 #7 Μάρτιος 14 27 minutes ago, panos 12 said: Για την αμφισβήτηση συναλλαγής ζητάνε 15€ και δεν με συμφέρει λέει για να πάρω πίσω τα 10€ επίσης λέει είναι δύσκολο και πρέπει να συμφωνήσουν και οι 2 τράπεζες την ακυρωσα παντως την κάρτα θα βγάλω καινούρια, ως μια συναλλαγή που είχα κάνει τον Δεκέμβρη και είχα δώσει στοιχεία κάρτας ήτανε στο keyworld για αγορά κλειδιού για τα windows αλλα απο τοτε μεχρι τωρα δεν ειχα δει τιποτα υποπτο Δεν μπορούν να σε χρεώνουν 15€ για να αμφισβητήσεις μια χρέωση που έγινε παράνομα, χωρίς τη συγκατάθεσή σου. Ακυρώνεις την επίμαχη κάρτα και στέλνεις έγγραφο αίτημα αμφισβήτησης της χρέωσης. Λογικά ισχύει ακόμη το e-mail dispute@piraeusbank.gr. Αν θέλουν, ας σου απαντήσουν εγγράφως στο μήνυμά σου ότι θέλουν να σε χρεώσουν 15€ για την αμφισβήτηση χρέωσης για μια υπηρεσία ή προϊόν που ουδέποτε προμηθεύτηκες. 1 1
panos 12 Μάρτιος 14 Author #8 Μάρτιος 14 4 ώρες πριν, το μέλος trib έγραψε: Το κάνουν επίτηδες, να διατηρούν τα στοιχεία εννοώ χωρίς να τα χρησιμοποιήσουν, για να μην γίνεις alert και το ακυρώσεις απευθείας. Σε αυτές τις περιπτώσεις/αγορές, η καλύτερη λύση είναι εικονικές κάρτες μιας χρήσης (σαν αυτές που βγάζει η Revolut). Για να προστατευτώ στο μέλλον σε σαιτ που δε γνωρίζω πως μπορώ να πληρώνω; με paysafe ας πούμε άλλα αμα εχει μονο επιλογη για καρτα; αυτες τις revolut πως τις βγάζεις 4 ώρες πριν, το μέλος acct έγραψε: Δεν μπορούν να σε χρεώνουν 15€ για να αμφισβητήσεις μια χρέωση που έγινε παράνομα, χωρίς τη συγκατάθεσή σου. Ακυρώνεις την επίμαχη κάρτα και στέλνεις έγγραφο αίτημα αμφισβήτησης της χρέωσης. Λογικά ισχύει ακόμη το e-mail dispute@piraeusbank.gr. Αν θέλουν, ας σου απαντήσουν εγγράφως στο μήνυμά σου ότι θέλουν να σε χρεώσουν 15€ για την αμφισβήτηση χρέωσης για μια υπηρεσία ή προϊόν που ουδέποτε προμηθεύτηκες. Θα το δοκιμάσω να στείλω αν είναι, άλλα τώρα ακυρώθηκε η κάρτα μου παίζει κάποιο ρολο; θα στείλω αν είναι
acct Μάρτιος 14 #9 Μάρτιος 14 38 minutes ago, panos 12 said: Θα το δοκιμάσω να στείλω αν είναι, άλλα τώρα ακυρώθηκε η κάρτα μου παίζει κάποιο ρολο; θα στείλω αν είναι Ίσα-ίσα, συνήθως είναι αναγκαίο να την ακυρώσεις, αν επικαλείσαι απάτη. Τώρα βλέπω ότι έχουν προσθέσει και στο e-banking επιλογή. Κάρτες > Οι Πιστωτικές Κάρτες μου > Αμφισβήτηση συναλλαγών με κάρτα. Δες μήπως σε εξυπηρετεί και από εκεί. 1
trib Μάρτιος 15 #10 Μάρτιος 15 17 ώρες πριν, το μέλος panos 12 έγραψε: Για να προστατευτώ στο μέλλον σε σαιτ που δε γνωρίζω πως μπορώ να πληρώνω; με paysafe ας πούμε άλλα αμα εχει μονο επιλογη για καρτα; αυτες τις revolut πως τις βγάζεις Κατέβασε την εφαρμογή της Revolut, κάνεις εγγραφή (ίσως σου ζητήσει ΑΦΜ + Ταυτότητα - είναι ασφαλής η διαδικασία στο όριο του επιτρεπτού - θέλω να πω το έχουμε κάνει χιλιάδες κόσμος, δεν έχει υπάρξει κάποιο τρομερό παράπονο) και μπορείς να εκδώσεις απευθείας κάρτα (την οποία μπορείς να πάρεις και σε φυσική μορφή - ίσως υπάρχει χρέωση 7€). Γενικά τη Revolut την έχω για τα ψιλοκοκό ~200-300€. Αγορές μέσω Internet, ταξίδια σε άλλες χώρες κτλ. Μεταφέρεις χρήματα απευθείας χρησιμοποιώντας την κάρτα μιας Ελληνικής τράπεζας. Υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες ψηφιακές τράπεζες - προσωπικά με τη Revolut είμαι ευχαριστημένος για ψιλοκοκό που την χρησιμοποιώ. 1
Luka Μάρτιος 15 #11 Μάρτιος 15 On 14/3/2025 at 4:58 ΜΜ, το μέλος panos 12 έγραψε: Για την αμφισβήτηση συναλλαγής ζητάνε 15€ και δεν με συμφέρει λέει για να πάρω πίσω τα 10€ επίσης λέει είναι δύσκολο και πρέπει να συμφωνήσουν και οι 2 τράπεζες την ακυρωσα παντως την κάρτα θα βγάλω καινούρια, ως μια συναλλαγή που είχα κάνει τον Δεκέμβρη και είχα δώσει στοιχεία κάρτας ήτανε στο keyworld για αγορά κλειδιού για τα windows αλλα απο τοτε μεχρι τωρα δεν ειχα δει τιποτα υποπτο Σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο Paypal. Αν δεν έχει, άντε γεια. Έχει κι αλλου πορτοκάλια. Τα στοιχεία της κάρτας μόνο σε αξιόπιστο σιτε 1
panos 12 Μάρτιος 16 Author #12 Μάρτιος 16 30 λεπτά πριν, το μέλος Luka έγραψε: Σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο Paypal. Αν δεν έχει, άντε γεια. Έχει κι αλλου πορτοκάλια. Τα στοιχεία της κάρτας μόνο σε αξιόπιστο σιτε Σπάνια έχουνε paypal ακόμα και οι δικοί μας εδώ Ελλάδα, όλοι έχουνε μόνο με κάρτα πληρωμή αν όχι όλοι οι περισσότεροι 10 ώρες πριν, το μέλος trib έγραψε: Κατέβασε την εφαρμογή της Revolut, κάνεις εγγραφή (ίσως σου ζητήσει ΑΦΜ + Ταυτότητα - είναι ασφαλής η διαδικασία στο όριο του επιτρεπτού - θέλω να πω το έχουμε κάνει χιλιάδες κόσμος, δεν έχει υπάρξει κάποιο τρομερό παράπονο) και μπορείς να εκδώσεις απευθείας κάρτα (την οποία μπορείς να πάρεις και σε φυσική μορφή - ίσως υπάρχει χρέωση 7€). Γενικά τη Revolut την έχω για τα ψιλοκοκό ~200-300€. Αγορές μέσω Internet, ταξίδια σε άλλες χώρες κτλ. Μεταφέρεις χρήματα απευθείας χρησιμοποιώντας την κάρτα μιας Ελληνικής τράπεζας. Υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες ψηφιακές τράπεζες - προσωπικά με τη Revolut είμαι ευχαριστημένος για ψιλοκοκό που την χρησιμοποιώ. Να βγάλω μια τέτοια και να την έχω μόνο για ιντερνετικες αγορές και τέτοια, άλλα άμα και εκεί γίνει κανένα περίεργο σε καλύπτει η Revolut; On 14/3/2025 at 10:38 ΜΜ, το μέλος acct έγραψε: Ίσα-ίσα, συνήθως είναι αναγκαίο να την ακυρώσεις, αν επικαλείσαι απάτη. Τώρα βλέπω ότι έχουν προσθέσει και στο e-banking επιλογή. Κάρτες > Οι Πιστωτικές Κάρτες μου > Αμφισβήτηση συναλλαγών με κάρτα. Δες μήπως σε εξυπηρετεί και από εκεί. Θα το δοκιμάσω ίσως πάω και σε κανένα κατάστημα να ρωτήσω, ευτυχώς ήτανε μονο 10€ γιατί έβαζα στην κάρτα και ποιο μεγάλα ποσά 300€ 200€
slalom Μάρτιος 16 #13 Μάρτιος 16 12 ώρες πριν, το μέλος Luka έγραψε: Σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο Paypal. Αν δεν έχει, άντε γεια. Έχει κι αλλου πορτοκάλια. Τα στοιχεία της κάρτας μόνο σε αξιόπιστο σιτε Γι'αυτο η Revolut εχει καρτες μιας χρησης 1
panos 12 Δευτέρα at 10:39 μμ Author #14 Δευτέρα at 10:39 μμ Καλησπέρα παιδιά τελικά ακύρωσα την κάρτα στην Πειραιώς έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής περιμένω τώρα τη νέα κάρτα να έρθει και να γίνει και η αμφισβήτηση το αίτημα. Παρατήρησα ότι στις 14 Μαρτίου ώρα 12:02 το βραδυ μου έστειλε η τράπεζα της Eurobank ένα μήνυμα στο viber που έλεγε πρόσθετος μηχανισμός ελέγχου πραγματοποιείται συναλλαγή στην Eurobank με έναν κωδικό και γράφει μην το μοιραστείτε με κανέναν, κάλεσα στην τράπεζα να ρωτήσω τι είναι αυτό με λένε κάποιος προσπάθησε να τραβήξει λεφτά, εγώ είχα 25 λεπτά μέσα και δεν πήρε τίποτα, το θέμα είναι τώρα ότι έχουμε 2 κάρτες Πειραιώς και Eurobank να έχουνε υποκλαπεί δεν ξέρω παροτι με προτειναν να κανω και εκει ακυρωση δεν δεχτηκα και την αφησα την καρτα, εβγαλα και ξυλωσα οτι μπορουσα απο το πορτοφολι της google που ειχα τις καρτες σαν υποπτο οτι κατι συμβαινει εκει, δεν εχω δωσει πουθενα στοιχεια ουτε καπου σε αγνωστες σελιδες ουτε email αγνωστα πατησα ουτε λινκ τιποτα, τις εχω 3 χρονια τις καρτες στο πορτοφολι το ψηφιακο της google ποτε δεν εγινε τιποτα, απο περιεργεια εβαλα 20€ στην Eurobank ακομα δεν τραβηξαν τιποτα αν ητανε καποιος δεν θα τα ειχε παρει αμεσως; και στην αλλη την τραπεζα πηρανε μονο 10€ για ενα google ads πραγματικα δεν ξερω τι να πω και φταιει κιολας και το πορτοφολι της google που ποτε δεν ειχα θεμα
Recommended Posts