dark2030 10 ώρες πριν Author #21 10 ώρες πριν 5 minutes ago, YDinopoulos said: Eγω θα πηγαινα σε αυτην. Βαζεις εναν δισκο και στο μελλον 2ο για backup https://www.skroutz.gr/s/2957495/LogiLink-THiki-gia-2-Sklirous-Diskous-3-5-SATA-III-me-syndesi-USB3-0-UA0154.html ειναι καλυτερη απο την raidsonic? 7 minutes ago, YDinopoulos said: Eγω θα πηγαινα σε αυτην. Βαζεις εναν δισκο και στο μελλον 2ο για backup https://www.skroutz.gr/s/2957495/LogiLink-THiki-gia-2-Sklirous-Diskous-3-5-SATA-III-me-syndesi-USB3-0-UA0154.html θελω να πω σαν θηκη αυτη δεν ειναι καλη? Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR 4 minutes ago, dark2030 said: ειναι καλυτερη απο την raidsonic? θελω να πω σαν θηκη αυτη δεν ειναι καλη? Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR απλα σκεφτηκα να παρω την raidsonic με σκοπο οτι μπορει πχ να τον παιρνω μαζι μου οταν θα θελω να μεταφερω αρχεια σε φιλους μου με καταλαβαινεις?
YDinopoulos 10 ώρες πριν #22 10 ώρες πριν 9 λεπτά πριν, το μέλος dark2030 έγραψε: ειναι καλυτερη απο την raidsonic? θελω να πω σαν θηκη αυτη δεν ειναι καλη? Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR απλα σκεφτηκα να παρω την raidsonic με σκοπο οτι μπορει πχ να τον παιρνω μαζι μου οταν θα θελω να μεταφερω αρχεια σε φιλους μου με καταλαβαινεις? Tις θεωρω παρομοιες σε ποιοτητα. Αυτη που σου προτεινα ειναι με USB 3.0 , οποτε μπορεις να την εχεις μαζι σου.
dark2030 10 ώρες πριν Author #23 10 ώρες πριν 1 minute ago, YDinopoulos said: Tις θεωρω παρομοιες σε ποιοτητα. Αυτη που σου προτεινα ειναι με USB 3.0 , οποτε μπορεις να την εχεις μαζι σου. εννοεις οτι και οι 2 θηκες ειναι παρα πολυ καλες?
YDinopoulos 10 ώρες πριν #24 10 ώρες πριν 1 λεπτό πριν, το μέλος dark2030 έγραψε: εννοεις οτι και οι 2 θηκες ειναι παρα πολυ καλες? Μετριες και οι 2 ( και ειμαι επιεικης.) Για 1 bay - usb εγω θα κοιτουσα αυτο. Η Ugreen εχει εξαιρετικα προιοντα. Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR
BloodMage 9 ώρες πριν #25 9 ώρες πριν εγω παλί θα προτιμουσα να εχει usb-c 3.2 το αν θα εχει μια η δυο θεσεις για δισκους αυτο ειναι καθαρα στο τι ζηταει ο χρηστης. αλλα εν ετη 2025 θεωρω μαστ να εχεις usb3.2 σε περιπτωση που μεταφερεις κανενα μεγαλο αρχειο πχ 4k mkv 30Gb 1
dark2030 9 ώρες πριν Author #26 9 ώρες πριν 4 minutes ago, BloodMage said: εγω παλί θα προτιμουσα να εχει usb-c 3.2 το αν θα εχει μια η δυο θεσεις για δισκους αυτο ειναι καθαρα στο τι ζηταει ο χρηστης. αλλα εν ετη 2025 θεωρω μαστ να εχεις usb3.2 σε περιπτωση που μεταφερεις κανενα μεγαλο αρχειο πχ 4k mkv 30Gb Αυτη η θηκη που σου ειπα εχει usb -c 3.2 σωστα? https://www.amazon.de/-/en/USB-C-Drive-Enclosure-Stand-Aluminium-black/dp/B09R5M7RBF/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1
dark2030 9 ώρες πριν Author #27 9 ώρες πριν 48 minutes ago, YDinopoulos said: Ειναι καθαρα δικη μου παρατηρηση, απο την δικη μου εμπειρια απο τα προσωπικα μου συστηματα, αλλα και οτι εχω δει σε εταιριες. αυτη η θηκη ειναι παρα πολυ καλη? για εσωτερικο δισκο? κατι ασχετο βρηκα και αυτην ειναι καλη πως την βλεπεις? Amazon.com WWW.AMAZON.COM OWC Mercury Elite Pro USB FireWire & eSATA WWW.OWC.COM Mercury Elite Pro is the workhorse project drive for creative professionals that delivers multiple ports for extended connectivity.
dark2030 8 ώρες πριν Author #28 8 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, YDinopoulos said: Ειναι καθαρα δικη μου παρατηρηση, απο την δικη μου εμπειρια απο τα προσωπικα μου συστηματα, αλλα και οτι εχω δει σε εταιριες. αυτη η θηκη ειναι παρα πολυ καλη? για εσωτερικο δισκο? βασικα εχω μπερδευτει εδω εχει 2 διαφορετικες θηκες OWC Mercury Elite Pro 0TB 3.5-inch External Storage Enclosure ESHOP.MACSALES.COM USB 3.2 Gen 1 5Gb/s interface for 3.5-inch SATA drives. USB Type-B to Type-A cable included. και η αλλη ειναι αυτη OWC Mercury Elite Pro FireWire, eSATA, USB3 to SATA 0GB Enclosure ESHOP.MACSALES.COM Next-gen high-speed chipsets combined with the fastest SATA drive mechanisms allow Mercury Elite Pro Solutions to deliver up to 300 Megabytes Per Second. και αυτη OWC Mercury Elite Pro FireWire, eSATA, USB3 to SATA 0GB Enclosure ESHOP.MACSALES.COM Next-gen high-speed chipsets combined with the fastest SATA drive mechanisms allow Mercury Elite Pro Solutions to deliver up to 300 Megabytes Per Second. Έγινε επεξεργασία 8 ώρες πριν από dark2030
dark2030 8 ώρες πριν Author #29 8 ώρες πριν το θεμα ειναι γιατι λεει οτι usb .3.2? αφου απο πισω λεει οτι ειναι 3.1 αυτες οι 2 θηκες δεν περιλαμβανουν USB (USB-C1 or USB-A), ? καλωδια?
dark2030 7 ώρες πριν Author #30 7 ώρες πριν αυτες οι 2 θηκες με εχουν μπερδεψει παρα πολυ.. αλλα λενε και αλλα γραφουνε.. πχ αυτη που κανει 70 δολλαρια λεει οτι εχει 3,2 αλλα απο πισω δειχνει οτι ειναι 3,1
acct 7 ώρες πριν #31 7 ώρες πριν Σου προτείνω έντονα να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα από νέα μηνύματα και να διαβάσεις ό,τι σου έχουν γράψει μέχρι στιγμής. Ως προς το USB, είναι πρακτικά τα ίδια. USB 3.1 Gen 1: 5Gbit/s USB 3.1 Gen 2: 10Gbit/s USB 3.2 Gen 1x1: 5Gbit/s (παλιό USB 3.1 Gen 1 / USB 3.0) USB 3.2 Gen 2x1: 10Gbit/s (παλιό USB 3.1 Gen 2) Έχει και Gen 2x2, 20 Gbit/s, αλλά δε σε ενδιαφέρει. 1
dark2030 7 ώρες πριν Author #32 7 ώρες πριν 2 hours ago, YDinopoulos said: απλα εχω ,μπερδευτει με τα 2 αυτα eclosures απο αυτα τα 2 πιο ειναι πιο καινουργιο? και πιο απο αυτα τα 2 υποστηριζει type A και type c? απο αυτα τα 2 πιο ειναι πιο καινουργιο>?
GeorgeVasil 3 ώρες πριν #33 3 ώρες πριν ενας αλλος λογος για να μην πας σε ετοιμο εξωτερικό ειναι οτι μπορει να εχει κολλημενη την USB θυρα πανω στην πλακετα...και να μην μπορεις να τον συνδεσεις με SATA αν πχ πεθανει η τροφοδοσια του.
Recommended Posts