YDinopoulos Δημοσιεύτηκε 7 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 7 ώρες πριν Καλημερες ( @astrolabos ) Το συστημα μου ειναι υδροψυκτο και συγκεκριμενα dual loop . Το ενα ειναι πρασινο, το αλλο μωβ χρωμα. Και τα 2 υγρα ειναι της EKWB, solid. Θελω να τα αλλαξω σε clear και συγκεκριμενα κοκκινο αλλα clear (παλι EKWB ) Ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη μεθοδος για καθαρισμα ωστε να φυγουν (οσο γινεται) καλυτερα το παλιο χρωμα ?
BloodMage 7 ώρες πριν #2 7 ώρες πριν αδειάζεις το παλιό υγρο (οσο μπορείς) και γεμίζεις με Απιονισμένο ή Απεσταγμένο νερο και αφήνεις για καμια ωρα να δουλεψει (καλο θα ειναι να γινει και εξαερισμος) το κάνεις αυτό 3 φορες σίγουρα (η μεχρι να δεις οτι το νερο βγαίνει διαφανο χωρις καθόλου χρώμα) και μετα ρίχνεις το τελικό υγρο που έχεις αποφασίσει. 1
YDinopoulos 7 ώρες πριν Author #3 7 ώρες πριν 19 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: αδειάζεις το παλιό υγρο (οσο μπορείς) και γεμίζεις με Απιονισμένο ή Απεσταγμένο νερο και αφήνεις για καμια ωρα να δουλεψει (καλο θα ειναι να γινει και εξαερισμος) το κάνεις αυτό 3 φορες σίγουρα (η μεχρι να δεις οτι το νερο βγαίνει διαφανο χωρις καθόλου χρώμα) και μετα ρίχνεις το τελικό υγρο που έχεις αποφασίσει. θενκς. Δεν χρειαζονται τπτ ιδιαιτερα ζουμια / ξυδι κλπ ?
BloodMage 6 ώρες πριν #4 6 ώρες πριν 8 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: θενκς. Δεν χρειαζονται τπτ ιδιαιτερα ζουμια / ξυδι κλπ ? οχι οχι εγω τουλαχιστον δεν εχω βαλει ποτε κατι τετοιο Btw τα clear της EK ειναι πολυ καλα. To Blood red το ειχα παλια σε λουπα 4+ χρονια χωρις να το αλλαξω και οταν τελικα ελυσα την λουπα ολα τα μπλοκ μεσα λαμπανε ουτε χρωμα ειχε αφησει ουτε οξείδωση ουτε τπτ
YDinopoulos 5 ώρες πριν Author #5 5 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: οχι οχι εγω τουλαχιστον δεν εχω βαλει ποτε κατι τετοιο Btw τα clear της EK ειναι πολυ καλα. To Blood red το ειχα παλια σε λουπα 4+ χρονια χωρις να το αλλαξω και οταν τελικα ελυσα την λουπα ολα τα μπλοκ μεσα λαμπανε ουτε χρωμα ειχε αφησει ουτε οξείδωση ουτε τπτ Aυτο ακριβως θελω να βαλω. το blood red.... απλα ελεγα με τα γαμω-solid μηπως αγοραζα της EK τα καθαριστικα (superflush κλπ) Παντως τα σολιντ οταν εκανα "σερβις" στις λουπες μετα απο 2 χρονια, δεν ειχα κατακαθια σε block (cpu της bygksi και gpu το μαμα της Gigabyte 3090).
BloodMage 5 ώρες πριν #6 5 ώρες πριν 8 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Aυτο ακριβως θελω να βαλω. το blood red.... απλα ελεγα με τα γαμω-solid μηπως αγοραζα της EK τα καθαριστικα (superflush κλπ) Παντως τα σολιντ οταν εκανα "σερβις" στις λουπες μετα απο 2 χρονια, δεν ειχα κατακαθια σε block (cpu της bygksi και gpu το μαμα της Gigabyte 3090). και το superflush μπορεις να παρεις απλα τσαμπα λεφτα, ειδικα αν χρειαστει 2-3 φορες για το μονο που εχω διαβασει κακα σχολια ειναι το RGB, που εχει κατι μικροσωματιδια μεσα για να αντανακλαει το φως. Τα οποια μικροσωματιδια φρακαρουν στα μπλοκ Προσωπικα πλεον μονο το crystal clear της ΕΚ βαζω σε ολα μου τα λουπ. βεβαια στην περιπτωση σου που εχεις Dual loop, την θες την 2χρωμια σου 1
fatalara 4 ώρες πριν #7 4 ώρες πριν Βαλε λιγο υγρο πιατων μεσα στο συστημα και αστο να δουλευει. Μια δυο σταγονες. Αλλη μια φορα με σκετο νερο για ξεβγαλμα και εισαι ετοιμος.
BloodMage 4 ώρες πριν #8 4 ώρες πριν 11 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Βαλε λιγο υγρο πιατων μεσα στο συστημα και αστο να δουλευει. are u sure about that? 1
YDinopoulos 4 ώρες πριν Author #9 4 ώρες πριν 4 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: are u sure about that? ναι ολα καλα 4
fatalara 3 ώρες πριν #10 3 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: are u sure about that? Ναι. Ακριβως το ιδιο πραγμα με το Mayhems part 2.
astrolabos 2 ώρες πριν #11 2 ώρες πριν 5 ώρες πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Καλημερες ( @astrolabos ) ΓΤΧΣ ( @YDinopoulos ) 1 4
Recommended Posts