NiRou Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν Καλησπερα στην ομαδα,μου επεσε στα χερια ενα pc,το οποιο για την χρηση που το θελω μου κανει αλλα πρεπει να το φτιαξω για να λειτουργει.Του κουμπωσα εναν ssd του περασα windows αλλα το pc freezαρε σε ακυρα σημεια και εκλεινε.Τσεκαρα μια τις θερμοκρασιες και ειδα οτι ο cpu βαραγε στα υψη οποτε του εβαλα μια υδροψυξη που ειχα στην αποθηκη(seidon 120v),πεσαν οι θερμοκρασιες αλλα το προβλημα ακομα υπηρχε εκλεινε.Ξανατσεκαρα τις θερμοκρασιες και ειδα οτι το chipset βαραγε στο θεο 95 βαθμους και πιστευω οτι ειναι αυτο,επομενως πηρα κατσαβιδια και το ελυσα ολο και το καθαρισα.Μετα απο τοσα χρονια η παστα ή τα pads στα chipset εχουν τσιμεντωσει πανω και δεν λενε να φευγουν,τα καθαριζα για 1 ωρα για να φτασω σε αυτο το σημειο που θα δειτε στην φωτογραφια.Η απορια μου ειναι η εξης,ναι οκ οι πυκνωτες ηταν με thermal pads,στα chipset ομως τη να βαλω paste ή pads?Επειδη ειναι σχετικα παλια η μητρικη δεν μπορω να βρω καποιο guide στον ιντερνετ(asus striker ii formula)
Recommended Posts