nekro8afths Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2005 υπαρχει περιπτωση να τσιτωσουμε λιγο την καρτα γραφικων του λαπτοπ μου?εχω ενα τουρμπο-χ απο πλαισιο κ ραμ512 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2005 πηγαινε στο thread ''tools'' και ψαξε για οβερκλοκιν προγραμματακια για καρτες γραφικων.αναλογα με το τι εχεις δοκιμασε να δεις αν μπορεις με καποιο απο αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάϊος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 καλυτερα μην πειραζεις τιποτα στο φορητο γιατι αν αυξησεις συχνοτητα θα τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια και απο φορητο θα γινει σταθερο!ασε που ανεβαζουν πολυ γρηγορα θερμοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από nekro8afths υπαρχει περιπτωση να τσιτωσουμε λιγο την καρτα γραφικων του λαπτοπ μου?εχω ενα τουρμπο-χ απο πλαισιο κ ραμ512 ναι. δες βαση δεδομενων επιδοσεων λαπτοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.