serpico75 Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν Καλησπέρα σε όλους. Ο πατέρας μου πριν λίγες ημέρες πήρε κινητό. Θέλω να δηλώσω το κινητό στην τράπεζα, πηγαίνοντας εγώ, μην ταλαιπωρείται εκείνος, μεγάλος άνθρωπος. Το πιστοποιητικό κατοχής αριθμού το έχω. Απ'την τράπεζα μου είπαν ότι γίνεται με αυτό το πιστοποιητικό και μία εξουσιοδότηση που θα φτιάξω στο .gov Μήπως γνωρίζετε το ακριβές κείμενο τής εξουσιοδότησης; Νομίζω πρέπει να αναφέρει κάτι το κείμενο περί ΑΔΤ δικού του ή/καί δικού μου, ΑΦΜ δικού του ή/καί δικού μου, και αυτό το κάνει κάπως ιδιαίτερο. Ίσως κάνω και λάθος. Δεν ξέρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
xdoc 2 ώρες πριν #2 2 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, το μέλος serpico75 έγραψε: Καλησπέρα σε όλους. Ο πατέρας μου πριν λίγες ημέρες πήρε κινητό. Θέλω να δηλώσω το κινητό στην τράπεζα, πηγαίνοντας εγώ, μην ταλαιπωρείται εκείνος, μεγάλος άνθρωπος. Το πιστοποιητικό κατοχής αριθμού το έχω. Απ'την τράπεζα μου είπαν ότι γίνεται με αυτό το πιστοποιητικό και μία εξουσιοδότηση που θα φτιάξω στο .gov Μήπως γνωρίζετε το ακριβές κείμενο τής εξουσιοδότησης; Νομίζω πρέπει να αναφέρει κάτι το κείμενο περί ΑΔΤ δικού του ή/καί δικού μου, ΑΦΜ δικού του ή/καί δικού μου, και αυτό το κάνει κάπως ιδιαίτερο. Ίσως κάνω και λάθος. Δεν ξέρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! το κινητο του πατερα σου το δήλωσες στο ΕΜΕΠ ? αν ναι πας εδω κανεις εισοδο στην υπηρεσία με τους κωδικους taxis του πατερα σου σου εμφανίζει επισκόπηση των στοιχελιων του μετα εμφανίζει τα στοιχεία του εξοσιοδοτούντος (πατέρας) προχωρας στη επόμενη σελιδα του εξοσιοδοτούμενου (εσυ) συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και το κείμενο της εξουσιοδότησης (δες την εικόνα που σου ανέβασα) προχωράς συμφωνα με τις οδηγίες και εκδίδεις την εξουσιοδότηση την τυπώνεις και πας στην τράπεζα εχοντας μαζί σου την δική σου ταυτότητα Έγινε επεξεργασία 2 ώρες πριν από xdoc 1
Recommended Posts