xdoc Δημοσιεύτηκε 9 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 9 ώρες πριν Καλημέρα , οπως λέει και ο τίτλος θα γίνει αλλαγη απο vdsl σε οπτική ίνα. Ηδη ο πάροχος μου εχει στείλει το νεο ρούτερ το οποίο απο οτι βλέπω βγαινει στην 192.168.1.254 ενω το υπάρχον στην 192.168.1.1 Η ερώτησή μου ειναι θα πρέπει να αλλάξω χειροκίνητα ip στις κάμερες ? ενα παλιό ρούτερ που το εχω σετάρει για wifi acces point πρέπει να το σεττάρω εξ αρχής ?
Γιάννης_84 7 ώρες πριν #2 7 ώρες πριν (edited) Ναι, θα πρέπει στις κάμερες να αλλάξει το gateway ή εναλλακτικά να αλλάξεις την ip του νέου router, ώστε να είναι ίδια με του παλιού. Το παλιό router που έχει σεταριστεί ως access point, υποθέτω θα έχει γίνει με μια απλή απενεργοποίηση του dhcp του, άρα λογικά δεν θα χρειάζεται σε αυτό να κάνεις κάτι. Επίσης, αν έχεις τίποτα port forwarding, θα πρέπει και αυτά να ρυθμιστούν και στο καινούριο router. Έγινε επεξεργασία 7 ώρες πριν από Γιάννης_84 1
Efialtis 14 λεπτά πριν #3 14 λεπτά πριν Αν το παλιό router σε καλύπτει και έχει wan port θα μπορούσες να ρίξεις την γραμμή από το ONT σε αυτό και να παίξεις έτσι ώστε να μην αλλάξεις το παραμικρό. Τώρα αν το νέο έχει χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι βάζεις το νέο.
Recommended Posts