Jump to content

Funny Pictures Thread

kallileo

Recommended Posts

• Replies 9,4k
  • Created
  • Last Reply
216574_157496714314366_100001621161930_388383_589133_n.jpg

Πιο πολύ θα έλεγα ότι συμπληρώνει η θρησκεία την επιστήμη αν το δει κάποιος ανοιχτόμυαλα αλλά κάποιοι θα επιμείνουν ότι είμαστε προοδευτικά και έξυπνα όντα....αμφιβάλλω:toomuchne

Από πού κι ως πού η θρησκεία συμπληρώνει την επιστήμη; Όταν δεν ξέρεις τίποτα για κάτι, δεν ξέρεις τίποτα. Τέλος. Δεν βγάζεις ιστοριούλες και μύθους για το πώς μπορεί να προέρχεται και τι μπορεί να έγινε.

Από πού κι ως πού η θρησκεία συμπληρώνει την επιστήμη; Όταν δεν ξέρεις τίποτα για κάτι, δεν ξέρεις τίποτα. Τέλος. Δεν βγάζεις ιστοριούλες και μύθους για το πώς μπορεί να προέρχεται και τι μπορεί να έγινε.

Γνώμη σου. Για ποιό λόγο μου την επιβάλεις. Στο δίπλα θρέντε συνέχισε το αν θες, απλά μια επισήμανση έκανα.

Ο δεύτερος ενικός δεν απευθύνεται σε εσένα προσωπικά. Τον χρησιμοποίησα για επισήμανση και για να τονίσω τα λεγόμενά μου. Προφανώς και δεν επιβάλλω τη γνώμη μου σε κανέναν.

Τέλος το off-topic από εμένα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.