Jump to content

Funny Pictures Thread

kallileo

Recommended Posts

• Replies 9,4k
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Το καλύτερο ειναι να φοράς ενα τέτοιο ΑΛΛΑ με την στάμπα στην ΠΛΑΤΗ και να βγεις 1ο ραντεβου... το γκομενάκι να λιώνει...μέχρι να πας σηκωθεις όμως για να πας στην τουαλέτα.... :hehe: :hehe:

σε σταμπάδικα έχει......θεμιστοκλέους προς τα πάνω είναι αυτό που βγάζω εγώ..... :p

Δεν μου λες ρε johnny.... ξέρεις αν στο κατάστημα αυτο εκτυπώνουν στάμπες και σε άλλα πράγματα πέρα απο T-shirts? με ενδιαφέρει να σταμπαρω ενα μπουφαν παραλλαγής....

Αρχική απάντηση από perp

με ενδιαφέρει να σταμπαρω ενα μπουφαν παραλλαγής....

Θα τυπώσεις Core2Quad κι από παραλλαγή δάσους να το κάνεις παραλλαγή Πλαισίου? :hehe:

Εντάξει πλάκα στην πλάκα, θα προτιμουσα να εβλεπα σε T-shirts μου παραλλαγμένα τα avatar των χρηστών του Λάμπη, ή εικόνες που εχω κάνει collection για αυτο το λόγο....πάρα να πάω σε κατάστηματα ρούχων....

Ενα "perp 2 quad" μάζι με το υπόλοιπο λογότυπο δεν θα με χάλαγε καθόλου εδώ που τα λέμε.... :hehe:

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 01:13]

Rap lyrics explained (for white people)

image204.jpg

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από jpavly [22-11-2007 14:08]

funny-pictures-dancing-cat.jpg

Das ist Respekt! :worship:

Και αυτά τα μιγιαγκοαγγλικά επίσης! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.