Jump to content

Funny Pictures Thread

kallileo

Recommended Posts

• Replies 9,4k
  • Created
  • Last Reply

Δεν ειναι το ιδιο.

Εβγαλες το 50ρικο απ το σακουλακι , και μετα πεταξες το 50ρικο στον καδο , μενοντας με το σακουλακι?

Εγω εβγαλα το κουασαν απ το σακουλι , και μετα ομορφα και ωραια πεταξα το κουασαν , μενοντας με το σακουλακι ανα χειρας.

Η διαφορα μας ειναι οτι εσυ θα το ξαναμαζευες ( u filthy dwarf xD)

Δεν ειναι το ιδιο.

Εβγαλες το 50ρικο απ το σακουλακι , και μετα πεταξες το 50ρικο στον καδο , μενοντας με το σακουλακι?

Εγω εβγαλα το κουασαν απ το σακουλι , και μετα ομορφα και ωραια πεταξα το κουασαν , μενοντας με το σακουλακι ανα χειρας.

Η διαφορα μας ειναι οτι εσυ θα το ξαναμαζευες ( u filthy dwarf xD)

φακελάκι αντι για σακουλάκι και ναι έτρεξα πίσω ιδρωμένος και ευτυχώς το βρήκα :p

(Ασχετο) Εγω βγηκα να πεταξω τα σκουπιδια και κατεληξα στον φουρνο 2 στενα παρακατω! Ειχα ενα τεραστιο ερωτηματικο πανω στο κεφαλι μου οταν καταλαβα που ημουν!!:hang3:

(Ασχετο) Εγω βγηκα να πεταξω τα σκουπιδια και κατεληξα στον φουρνο 2 στενα παρακατω! Ειχα ενα τεραστιο ερωτηματικο πανω στο κεφαλι μου οταν καταλαβα που ημουν!!:hang3:

Τελικά αγόρασες και Milco?

Αχιλλεας ΚΑΡΕΜΠΕΟΣ ενας αγνος προεδρος!πουλαει τον βολο επειδη αηδιασε με αυτα που γινονται στο ποδοσφαιρο.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.