Jump to content

Funny Pictures Thread

kallileo

Recommended Posts

• Replies 9,4k
  • Created
  • Last Reply

Μαλλον γιαυτο εχει αυξηθει κατακορυφα ο μεσος ορος ζωης στον πλανητη. Επειδη ολοι πλεον μια φορα το 6μηνο ξυριζονται παντου, ζουν περισσοτερα χρονια.

Ιατρικη και μλκ. Η mach3 φταιει.

Υπαρχουν βεβαια και καποιες εξαιρεσεις

ποιος σου το ειπε αυτο?

Δερματολόγος. Προφανως δεν ζεις περισσοτερο αλλα καθαριζει το δερμα απο νεκρα κυταρα, ανοιγουν οι ποροι, κατι για τους μυκητες μου ειχε πει etc... Μεχρι πριν 3 χρονια που εκανα κολυμβηση ξυριζομουν οταν ειχα σημαντικους αγωνες* , και η αισθηση πραγματικα που νιωθεις ειναι οτι πριν ησουν βρωμικος. Ειναι γνωστο οτι οι τριχες μαζευουν μικροβια etc..

* αγωνες κανονικους οχι τπτ μαλακιες σαν τα one on one που κανει ο chosen με τον sln στο jacuzzi

δεν κάνουν προσφορές, παραπονούμαστε. Κάνουν, πάλι τα ίδια. Ε ρε εμείς οι Έλληνες :upside:

wtfpicsnothungry.jpg

WTF...

NSFW :hehe:

αναρωτιέμαι πάντως τι σόι διαγωνισμός είναι.... βλέπω και κόσμο γύρω και στο πρόσωπο έχει μουστάρδα ή κάτι τέτοιο

post-1390-1416073998,3237_thumb.jpg

Με το που το είδα γέλασα αμέσως, αλλά μετά μου κόπηκε το γέλιο μαχαίρι, γιατί συνειδητοποίησα πόσο geek είμαι :(

b2a9_final_frontier.jpg

Με το που το είδα γέλασα αμέσως, αλλά μετά μου κόπηκε το γέλιο μαχαίρι, γιατί συνειδητοποίησα πόσο geek είμαι :(

b2a9_final_frontier.jpg

χαχαχαχχα κορυφαίο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.