Jump to content

Funny Pictures Thread

kallileo

Recommended Posts

• Replies 9,4k
  • Created
  • Last Reply
Άλλο χοντρό κορίτσι και άλλο έγκυος γυναίκα.

αν δεν είναι photoshopια τότε έχει πολύ χοντρό χέρι και σίγουρα θα απέφευγα να φάω μπούφλα από αυτήν:p

αν δεν είναι photoshopια τότε έχει πολύ χοντρό χέρι και σίγουρα θα απέφευγα να φάω μπούφλα από αυτήν:p

Ξέρης κάποια που να μην πήρε περιττά κιλά στην εγκυμοσύνη;

είσαι και παλιός ρα:p

σύγκρινέ το με το "παχος" στο πρόσωπο.....και στο υπόλοιπο σώμα και θα δεις οτι αναλογικά το κεφάλι δε στέκει με αυτό το σώμα.

Αν και έχω δει αδύνατα πρόσωπα σε τέτοια σώματα δεν είναι εκεί το θέμα μας.

Το σώμα είναι εγκύου γυναίκας και όχι χοντρού κοριτσιού.

είσαι και παλιός ρα:p

σύγκρινέ το με το "παχος" στο πρόσωπο.....και στο υπόλοιπο σώμα και θα δεις οτι αναλογικά το κεφάλι δε στέκει με αυτό το σώμα.

Ξέρης κάποια που να μην πήρε περιττά κιλά στην εγκυμοσύνη;

Αν και έχω δει αδύνατα πρόσωπα σε τέτοια σώματα δεν είναι εκεί το θέμα μας.

Το σώμα είναι εγκύου γυναίκας και όχι χοντρού κοριτσιού.

αυτη ειναι η Miss κυτταριτιδα.:bad:

paparazzi_ierosnaos1.jpg

paparazzi_ierosnaos2.jpg

και έχω τη βάβω μου να δίνει 50ευρα το μήνα για την αγιογράφιση του Α.Μελέτη που κρατάει εδώ και 20 χρόνια και ακόμα δεν έχει τελειώσει........

:rant:

νταξ, ισως να ειναι μεγάλα τα ποσά αλλά μην ξεχνάς αφενός πόσο κάνουν τα υλικά για τις αγιογραφίες και αφετέρου πόση δουλειά απαιτείται για να ολοκληρωθεί ;)

εμ για να το ξεκαθαρισω η κοπελα που ποσταρα ΔΕΝ ειναι εγκυος(δεν εχω καταλαβει αν ηταν πριν τις φωτογραφιες),απλως ειναι αλλο ενα attention wh0re και αλλη μια ανακαλυψη του /b/

450px-Pearchan20.jpg

εγκυος ξε-εγκυος αυτα δεν τα ανεβαζεις στο myspace.

η ιδια ανεβασε φωτογραφιες προσωπου(που οπως βλεπουμε ειναι οκ)αλλα ο anon βρηκε το sauce και εγινε ρομπα.

εμ για να το ξεκαθαρισω η κοπελα που ποσταρα ΔΕΝ ειναι εγκυος(δεν εχω καταλαβει αν ηταν πριν τις φωτογραφιες),απλως ειναι αλλο ενα attention wh0re και αλλη μια ανακαλυψη του /b/

450px-Pearchan20.jpg

εγκυος ξε-εγκυος αυτα δεν τα ανεβαζεις στο myspace.

η ιδια ανεβασε φωτογραφιες προσωπου(που οπως βλεπουμε ειναι οκ)αλλα ο anon βρηκε το sauce και εγινε ρομπα.

Η μια φωτογραφεία από την άλλη έχουν 20 κιλά περίπου απόσταση.

Απόψεις: Το έγκυος για μένα σημαίνει απυρόβλητο, για σένα η βάρκα έγειρε.

Στο λιμάνι της ΝΥ υπάρχουν κάποιες κοπέλες στο όγκο της συγκεκριμένης,( 2η φωτ) που νοικιάζουν τα κάλλη τους έναντι αδρής αμοιβής. Θα πρέπει να μάθεις, ότι και το σάπιο μήλο έχει τον αγοραστή του.

αυτη ειναι η Miss κυτταριτιδα.:bad:

http://www.parents.gr/forum/showthread.php?p=373000#post373000

Η κοπελα δεν πρεπει να ειναι εγκυος. Αν ειναι, τοτε ειχε απο πριν περιττα κιλα.

Ενας ευκολος τροπος για να καταλαβετε αν η κοπελα εχει περιττα κιλα ειναι να προσεχετε το μπρατσο της, πολλες φορες οι γυναικες φορουν ρουχα για να κρυψουν κιλα... Κοιταχτε το μπρατσο και θα καταλαβετε πολλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.