Jump to content

Funny Pictures Thread

kallileo

Recommended Posts

• Replies 9,4k
  • Created
  • Last Reply

οχι ρε ...αλλα το δευτερο ειναι ενα σκαλι πανω πως θα το κανουμε...καλα τσιμπα το πρωτο και γω το δευτερο...:hehe:

Αρχική απάντηση από Wizard! [Χθες, στις 15:36]

Χάρηκα για τη γνωριμία. Ελπίζω να μπορώ να γράφω ελληνικά.

Παραιτούμαι και μετακομίζω στη Ρωσσία, στις ακτές της Λετονίας για την ακρίβεια... :eek:

Θα πουλάω λουκουμάδες στην παραλία :worship:

θα με παρεις για δουλεια μαζι σου ? δεν θελω μεροκαματο......θα σε πληρωνω κιολας αρκει να με

παρεις να μαζευω τα χαρτια απο τους λουκουμαδες

που θα πεφτουν κατω.......:rolleyes: :rolleyes:

εμενα θα μου επιτρεψετε να καθαριζω τα δαχτυλακια των κυριων να μην κολλανε απο τις ζαχαρες κλπ΄:D

@mitsosoft ποστ deleted αλλα παραμενει στο quetαρισμα σου :p

σκοπος μου δεν ηταν να χασεις pm's εννοειται γι αυτο και εκανα crop τη pic να μη φαινεσαι..

τεσπα παντως θα παρατηρηθει και απο αλλους αυτο οποτε καλο θα ηταν να το διευκρινησεις :)

:flower:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Find the Mistake..

Έτσι και βάλεις κανα σαν εκείνο με τις 2 ίδιες εικόνες που πετάγεται η σκ@@φατσα, θα πέσει τρελό pwnage! :whip::hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από geogeoland [Σήμερα, στις 01:08]

Έτσι και βάλεις κανα σαν εκείνο με τις 2 ίδιες εικόνες που πετάγεται η σκ@@φατσα, θα πέσει τρελό pwnage! :whip::hehe: :hehe:

Σαν αυτο:

http://users.auth.gr/~giathan/liako-game1.swf

?

(τουλαχιστον προειδοποιησα :p )

Αρχική απάντηση από mitsosoft [Σήμερα, στις 01:57]

Από μια πολυκατοικία δίπλα στο σπίτι μου (sorry για αυτά που λέει!!!)

dsc000082jw4.th.jpg

Ετοιμος ειμαι και για τα 2 τώρα.... :hehe:

Δεν ειναι και τιποτα φοβερο, αλλα απο οταν το ειδα δεν μπορω να σταματησω να γελαω:

b7hq48.jpg

:hehe:

.... πςςςςς........ τι μου θυμισες τωρα.......... super mario FTW!!!!!!!!!!!

ειχα ταραξει τις μπαταριες!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.