Jump to content

Funny Pictures Thread

kallileo

Recommended Posts

• Replies 9,4k
  • Created
  • Last Reply
Δούνκελ, εσύ το έφτιαξες...?

όχι δεν είναι δικη μου δουλειά και μάλιστα τώρα ψάχνω να βρω στο net σε ποιον να δώσω τα εύσημα

EDIT: ok ιδέα δεν έχω ποιος το έκανε, πάντως εγώ από εδώ το βρήκα

Soooo true!

Πάντως να πω πως έχει μεγάλη σημασία από ΠΟΥ κάνετε ντελίβερι... είχα βρει στο Ηράκλειο (Κρήτης) έναν Ιταλό (γνήσιο, τον γνώρισα) και πραγματικά ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ τέτοιο "φούσκωμα", πρίξιμο. Πιάσαμε συζήτηση με τον ντελιβερά κ μου είπε πως παλιά που δούλευε σε άλλες πιτσαρίες είχε προβλήματα, με το φούσκωμα, και μου είπε πως φταίει το αβγό που βάζουν στη ζύμη... Και καλά ότι ο Ιταλός δεν έβαζε αβγό (α, και τα διάφορα λάδια) στη ζύμη ήταν το κλειδί στην ομαλή χώνεψη...

Soooo true!

Πάντως να πω πως έχει μεγάλη σημασία από ΠΟΥ κάνετε ντελίβερι... είχα βρει στο Ηράκλειο (Κρήτης) έναν Ιταλό (γνήσιο, τον γνώρισα) και πραγματικά ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ τέτοιο "φούσκωμα", πρίξιμο. Πιάσαμε συζήτηση με τον ντελιβερά κ μου είπε πως παλιά που δούλευε σε άλλες πιτσαρίες είχε προβλήματα, με το φούσκωμα, και μου είπε πως φταίει το αβγό που βάζουν στη ζύμη... Και καλά ότι ο Ιταλός δεν έβαζε αβγό (α, και τα διάφορα λάδια) στη ζύμη ήταν το κλειδί στην ομαλή χώνεψη...

Μήπως να πεις και στους Ηρακλειώτες του φορουμ σε πια πιτσαρία αναφέρεσαι?

Θέλω και δεν θέλω, σκεφτόμουν να το πω αλλά δεν θέλω να μου πει κανείς πως κάνω διαφήμηση ;)

Αφού επιμένεις, για όσους ενδιαφέρονται

BARI NAPOLI - DELIVERY FOOD - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ

έχουν όμως αυξηθεί οι τιμές (damn recession!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.