Jump to content

Funny Pictures Thread

kallileo

Recommended Posts

• Replies 9,4k
  • Created
  • Last Reply
dailypicdump59864026.jpg

πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τo θέλω όλο το πακέτο !!! μαζί με τα guns !!!!!!!!!!!!!!

τα guns πρέπει να είναι airsoft

πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τo θέλω όλο το πακέτο !!! μαζί με τα guns !!!!!!!!!!!!!!

τα guns πρέπει να είναι airsoft

Mee too!

Ναι airsoft είναι γιατί δεν υπάρχει χώρα που επιτρέπεται να έχεις P90, Barrett (το ημιαυτόματο), grenade launcher, M240. M16 και η αποθέωση browning 50αρι (τέρμα δεξιά):)

Υ.Γ. Επίσης φαίνεται πως είναι αεροβόλα από το lightsaber που είναι και σε προθήκη.

Mee too!

Ναι airsoft είναι γιατί δεν υπάρχει χώρα που επιτρέπεται να έχεις P90, Barrett (το ημιαυτόματο), grenade launcher, M240. M16 και η αποθέωση browning 50αρι (τέρμα δεξιά):)

Υ.Γ. Επίσης φαίνεται πως είναι αεροβόλα από το lightsaber που είναι και σε προθήκη.

Lightsaber...!

Μάτι γερακιού ένα πράγμα ή ... έχεις το force μέσα σου :p

Αρκετά νομίζω το trollαραμε το θρεντ... επί της ουσίας (μιας και η φύση αυτού του θρεντ απαιτεί πλήρη σοβαρότητα :p )

Mετά τα conflickr, stuxnet έρχεται ....

computer-virus.jpg

periklis pap

έχεις δει airsoft όπλα από κοντά ... είναι όλα τα λεφτά !!! αλλα και να είχες φωτόσπαθο τα άλλα μπορεί να είναι αληθινά ... (τα αεροβόλα (airsoft) τα καταλαβαίνεις μόνο από κοντά και αν πυροβολήσουν μόνο αλλιώς είναι κατα 98% ολόιδια με τα πραγματικά)!!!

και πρέπει να έχει ξοδέψει ο τύπος καμια 40.000 ευρώ

periklis pap

έχεις δει airsoft όπλα από κοντά ... είναι όλα τα λεφτά !!! αλλα και να είχες φωτόσπαθο τα άλλα μπορεί να είναι αληθινά ... (τα αεροβόλα (airsoft) τα καταλαβαίνεις μόνο από κοντά και αν πυροβολήσουν μόνο αλλιώς είναι κατα 98% ολόιδια με τα πραγματικά)!!!

και πρέπει να έχει ξοδέψει ο τύπος καμια 40.000 ευρώ

δεκτά όσα λες (φωτοσπαθο έχω και εγώ:p) αλλά σου λέω δεν γίνεται να είναι αληθινά όπλα γιατί υπάρχουν καποια στην φωτογραφία που προμηθεύονται απευθείας μόνο σε στρατούς και δεν πωλούνται σε πολίτες.

Υ.Γ. Βέβαια μπορεί η φώτο να είναι από καμιά Σομαλία (αλλά χλωμό το βλέπω)

Υ.Γ.2 Άσε που κάτω από το ράφι με το PS3 Fat & PS3 Slim υπάρχει minigun (Αυτό ούτε στην Σομαλία μόνο αεροβόλο):)

βασικά, σε αυτή τη φωτογραφία με τα όπλα, θα ήταν σαφώς πιο ταιριαστό, στην οθόνη να έχει κανένα site barbie :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.