Jump to content

Funny Pictures Thread

kallileo

Recommended Posts

• Replies 9,4k
  • Created
  • Last Reply
Δεν είναι funny αλλά συγκράτησα αυτό!

rly? εμένα μου φάνηκε αστείο...., το nsfw το έχω δει και κάπου είχα πετύχει και τις υπόλοιπές φοτο αλλά είπα να μην ποσταρο γτ :warning2:

rly? εμένα μου φάνηκε αστείο...., το nsfw το έχω δει και κάπου είχα πετύχει και τις υπόλοιπές φοτο αλλά είπα να μην ποσταρο γτ :warning2:

Αυτό που συγκράτησα δεν είναι funny :p

τελικά ασχολούνται πολύ με μας στο εξωτερικό

Τόσο πολύ που η Sega ετοιμάζεται να βγάλει ειδική Ελληνική έκδοση για το Football Manager...:p:tomato:

greek_games_2_01.jpg

"Ο μόνος προσομοιωτής που κατορθώνει να «πιάσει» το νόημα της ελληνικής μπάλας! Η έκδοση 2011 ενσωματώνει τυχαία γεγονότα όπως καιρικές συνθήκες, random κλίκες, αλλαγές διοίκησης, απώλεια γηπέδου, καταδρομική επίθεση σπέτσνατς και εισβολή εξωγήινων την ώρα του ματς! Επιπλέον θα βρείτε αναβαθμισμένες λειτουργίες aggro για τους οπαδούς, τα referee-pets αυξάνονται σε τέσσερα ενώ πλέον ο παίκτης έχει στην διάθεσή του κάρτες έκτακτης ανάγκης, όπως «φεύγω», «καλά θα μείνω», «μένω μέχρι να φύγω» κ.α. "

Για περισσότερα εξελληνισμένα Games click εδώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.