Jump to content

Funny Pictures Thread

kallileo

Recommended Posts

• Replies 9,4k
  • Created
  • Last Reply

Μόνο εγώ δεν το θεωρώ αστείο...?

Το ίδιο αστείο πχ είναι να κάνουν πλάκα μερικοί γιατροί και να σου δίνουν φάρμακα που σου διαλάνε το νεφρό και τα συκώτια και εσύ να τα παίρνεις γιατί δεν τους ξέρεις και τους εμπιστεύεσαι...

@ astrolabos Just epic

Μόνο εγώ δεν το θεωρώ αστείο...?

Το ίδιο αστείο πχ είναι να κάνουν πλάκα μερικοί γιατροί και να σου δίνουν φάρμακα που σου διαλάνε το νεφρό και τα συκώτια και εσύ να τα παίρνεις γιατί δεν τους ξέρεις και τους εμπιστεύεσαι...

Δεν είναι το ακριβώς το ίδιο, θα ήταν αν π.χ. σου πόναγε το γόνατο και σου έλεγε να χοροπηδάς καμία ώρα με το ένα πόδι :p, ε αν το έκανες....τι να πω... τα θελε ο κ_ _ _ ς σου....

on topic

funny-comic-icons-14.jpg?w=500&h=625

λολ δεν θα ηθελα με τπτ να ειμαι στην θεση του.... ουτε και στην θεση του πατερα του βεβαια....

να ανοιγεις το pc σου γυρνωντας σπίτι απο την δουλεια και αντι για vista να βλεπεις αυτο

edit. LOL Ειχε και δευτερη στηλη μαμω την αναλυση του λαπτοπ . magnet 4 life

winxppro.png

απο την αλλη ο ΝTG εχει δικιο..

οι πιθανοτητες ενας τετοιος τυπος να μην ξερει τιποτα για pc και να ξερει για το 4chan ποιες ειναι??

μεγάλες, το 4chan δεν είναι prive για computer geeks

εξάλου τα αστεία νηπιαγωγείου είναι τοσο in

ρε ξυπνάτε troll ήτανε

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να πείσεις κάποιον που δεν ξέρει τίποτα από προγραμματισμό να το κάνει, πείθοντας τον ότι είναι κώδικας ή κάποια λειτουργία για κάτι άλλο. Εντελώς άστοχο το παράδειγμα με το πόδι που ανέφερε κάπως πιο πάνω. Εκεί η κοινή λογική σε προστατεύει. Είναι υποχρεωμένοι όλοι όσοι δουλέυουν το office και τον explorer να γνωρίζουν τί εστεί echo off/on π.χ. .

Έχω όμως μια απορία ρε guys το UAC δεν τον απέτρεψε;

Αν θυμαμαι καλα, οταν εχεις vista, δεν μπορεις να περασεις xp γιατι σε αποτρεπει το συστημα. Λεει οτι υπαρχει μια νεοτερη εκδοση των windows. Προσωπικα εχασα πολλη ωρα για να κανω το λαπτοπ του πατερα μου dual boot με vista/xp (τα xp μετα), οποτε δεν το πολυπιστευω οτι ετσι απλα κατεφερε ο αλλος να περασει xp απο πανω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.