Jump to content

Funny Pictures Thread

kallileo

Recommended Posts

• Replies 9,4k
  • Created
  • Last Reply
:rofl::rofl::rofl:

Αν θέλεις 8-bit style στο ποιο αυθεντικό του, δεν έχεις παρά να κοιτάξεις προς Spectrum μεριά.

Το Firefly στον ZX δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι αλλά είχε απίστευτη για την εποχή του και για Spectrum μουσική (επαναλαμβάνω για Spectrum = 1 κανάλι ήχου που υποστήριζε ο κεντρικός επεξεργαστής και που με machine code το έκανες να ακούγεται σαν περισσότερα).

Firefly Spectrum Title Music 1

Firefly Spectrum Title Music 2

icemax_700x600_5983.jpg

Αυτή η χαζή ιδεολογία των σύγχρονων ελλήνων,να καταστρέφουν ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν,δείχνει το τραγικό επίπεδο της χώρας μας.Δεν το αναπτύσω γιατί είμαι off-topic

Όλοι οι μορφωμένοι που προσπαθούν να περάσουν, μερικές φορές επιβάλουν, συγκεκριμένες απόψεις με "στοιχεία", "έρευνες", "αναλύσεις", "στατιστικές" κ.τ.λ. είναι επικίνδυνοι.

Εγώ προσωπικά έχω φτάσει να περιμένω να ακούσω, σε πολλά πράγματα, την αλήθεια από τον Λαζόπουλο και την Ελληνοφρένεια, διότι πλέον κάνουν μπαμ όλοι αυτοί οι πληρωμένοι.... εμπειρογνώμονες στην TV.

Κορυφαιο...

Ως γνωστόν η Ελλάδα εκμεταλλεύεται τα ταλέντα της, και ιδού ένα παράδειγμα ενός Χημικού που βρήκε άμεσα δουλειά μετά την αποφοίτησή του.

http://img39.imageshack.us/img39/5492/dsc00377v.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.