Jump to content

Funny Pictures Thread

kallileo

Recommended Posts

• Replies 9,4k
  • Created
  • Last Reply

Πολωνική εφημερίδα κάνει αναφορά στις υποψήφιες μασκότ των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων στο Βανκούβερ, και ένας παλιός γνώριμος κατάφερε και μπήκε στην παρέα ;)

enhancedbuzz19724126547.jpg

Πολωνική εφημερίδα κάνει αναφορά στις υποψήφιες μασκότ των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων στο Βανκούβερ, και ένας παλιός γνώριμος κατάφερε και μπήκε στην παρέα ;)

photoshop λεει εδω

A photoshopped version of Pedobear appeared along with mascots of the 2010 Winter Olympics in an article on the games in Gazeta Olsztyńska, a Polish newspaper

Το καταλαβαίνω ότι η πειραγμένη έκδοση εμφανίστηκε στην εφημερίδα ηδθφιρθρφθ* της Πολωνίας.

*H αντίληψή μου για το Πολωνικό όνομα της εφημερίδας:p

A photoshopped version of Pedobear appeared along with mascots of the 2010 Winter Olympics in an article on the games in Gazeta Olsztyńska, a Polish newspaper

Το καταλαβαίνω ότι η πειραγμένη έκδοση εμφανίστηκε στην εφημερίδα ηδθφιρθρφθ* της Πολωνίας.

*H αντίληψή μου για το Πολωνικό όνομα της εφημερίδας:p

Μια χαρα απλη ονομασια μου φαινεται εμενα ρε συ Αντωνη :hehe: :hehe:

tumblr_kxknmfxo6r1qz9f7jo1_500.jpg

Απάντηση από έναν που έστειλα την φώτο.

"Ναι, αλλά στην πραγματικότητα είναι 40000* αντίγραφα της ίδιας πληροφορίας. Και το ενδιαφέρον είναι ότι συνήθως χάνετε το 100% των πακέτων. Αυτός ο τρόπος μετάδοσης sucks. Θα μπορούσε απλά να το δίνεις σε CD"

*δεν έκατσε να κάνει διαίρεση.συγχωρείται πιστεύω

EDIT: Και συνεχίζει ακάθεκτος "To σκεφτόμουν γενικά το θέμα, δηλαδή αν δώσεις ένα CD με 37MB σε μία γκόμενα, μετράει για γ@μ#$1?"

EDIT: Και συνεχίζει ακάθεκτος "To σκεφτόμουν γενικά το θέμα, δηλαδή αν δώσεις ένα CD με 37MB σε μία γκόμενα, μετράει για γ@μ#$1?"

Όπως και να το μετρήσεις, εμένα για μ@luckyα μου κάνει αν με πιανς :hehe:

οχι

γιατι πρεπει να κατσει αυτη στο...pc σου,να ανοιξει και να κλεισει το πορτακι καμια 300φορες,να πατησει στο τελος burn στο nero,να ευχεσαι να μη σπασει το buffer underun protection,και οταν τελειωσει το βγαζεις και της το δινεις να το κανει οτι θελει(το CD ε!...)

επισης φροντισε να γραφεις τακτικα cd για να μη μαζευονται δεδομενα και οταν φερεις τη γκομενα να της γραψεις,το γραψει με 400Χ ταχυτητα και γινουν corrupt τα δεδομενα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.