andreasomageiras Δημοσιεύτηκε 20 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 20 ώρες πριν Ψάχνοντας στην ευρωπαϊκή αγορά, έπεσα πάνω σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο έχει πολύ καλή τιμή σε ένα συγκεκριμένο προϊόν, επίσης αναφέρει "δωρεάν έξοδα αποστολής" για εντός Ε.Ε. πάνω από ένα ποσό, αυτό μου κίνησε την περιέργεια. Μη έχοντας άνεση με ξένες γλώσσες, πως θα μπορούσα να τσεκάρω την αξιοπιστία του καταστήματος; Έτερη ερώτηση, Σκέφτηκα ότι η χρήση PayPal είναι η πιο σωστή επιλογή σε αγορές από απόσταση. Σχετικό, αλλά και όχι απαραίτητα, με το όλο παραπάνω θέμα. Υπάρχει η δυνατότητα στο PayPal να συνδέσω κάποια κάρτα ώστε να μην χρειάζεται φόρτιση και να "τραβάει" από την συνδεδεμένη κάρτα; (κάπου το είχα διαβάσει ή έτσι νομίζω).
Oric 7 ώρες πριν #2 7 ώρες πριν 12 ώρες πριν, το μέλος andreasomageiras έγραψε: Υπάρχει η δυνατότητα στο PayPal να συνδέσω κάποια κάρτα ώστε να μην χρειάζεται φόρτιση και να "τραβάει" από την συνδεδεμένη κάρτα; (κάπου το είχα διαβάσει ή έτσι νομίζω). Αυτή ακριβώς είναι η βασική σύλληψη του Paypal. Κάνε εγγραφή και σύνδεσε μια κάρτα. Για έναν πρόσθετο λόγο ασφαλείας, καλόν είναι αυτή η κάρτα να είναι προπληρωμένη, (όχι πιστωτική). Ψάξε το όνομα του καταστήματος στο ebay, όχι μέσα από το site, αλλά από τη Google, (δεν ξέρω αν έχουν βάλει τη δυνατότητα αναζήτησης πωλητή, δεν το έχω κάνει ποτέ από μέσα). Για παράδειγμα, αν το κατάστημα λέγεται dixxon flannel, πληκτρολόγησε στη Google dixxon flannel ebay και πάτησε enter. Θα χρειαστείς μετάφραση google, ή κάποιο ανάλογο εργαλείο.
Recommended Posts